Close
Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 296
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Merru me problematiken dhe temen,lere Fatlumin ti.Aq kishe per te thene??

Ne vitin 2005 ne Prishtine,nje zot e di se nga kush,u organizua koncert me "yllin e famshem boteror" te muzikes turbofolk tallava Ibrahim jevg Tatlisesi,dhe pjesmarrja ishte marramendese,mbi 70.000.
    Nese edhe kjo nuk eshte turqizim modern,atehere me thuani nje vend te botes se civilizuar ku ka kenduar ky far jevgu dhe ka pasur pjesmarrje aq te madhe.

Prishtine,2005-stadiumi i qytetit.

ja nje foto nga jevgu shqiptar me plis
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga ulisse Lexo Postimin
    kam pare tetovare qe ngrejne ****** ne mes te terminalit ne aeroportet e europes, si mund te jene keta nje race me mua? si mund te jete ky legeni zeidi apo ti???
    ju jeni dumbabista, keni zemren ne anadoll.
    Ku ta di une se ti nuk je nje kolege e asaj tetovares qe ngre ...... ne mes te terminalit Europes??? pasi qe e njihke mire medoemos te punoni bashke .heee pse ti mosa valle ke zbritur nga qielli, perseri te them shyqyr qe erdhi demokracia ne shqiperi se akoma do ishit me Koren e veriut.

sa per mua ,une qe ne vitet e 70 i kam ra qark Europes e botes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    E pra, se ty t'a kishte dhene Tito e pashai Turk qe e ke fis te dyfishte te drejten te shetitesh me tajare e me kolomotiva. Prandaj po te shohim qe ankohesh, se kishe status qeni ne Jugosllavi. Keput qafen, qen turk.
    He, nuk e meriton te te ktheje pergjigjen sepse vete fjalori yte dhe shprehjet tregojne se kush je ,me vjen keq per prindet e tu ,sinqerisht

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    zarushe, tema nuk eshte per te shitur pórdhe kush ka shetitur me shume(une e permenda. sepse aty i kam hasur turkofile te ndryshem qe fatmiresisht jane pakice) por te evitohet sa te mundet turqizimi i shqiptareve, c'te bejme semos duhet te merremi vetem me ju, kemi grekofile ne ane te tjera.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    eh kjo te dhembe o Tunxh se gjysherit e t'u ta kane lene amanet per ta kultivu dhe rujture gjuhen turke-arabe sigurish ai shkrim qe kam sjellur eshte nje e vertet e hidhur pore keshtu eshte raliteti i stergjysheve t'u dhe brez pase prezi trumbetuan duke the kofshim turq edhe Nuh Musa mendimet qe t'i i sjelle ketu derdhe lot krokodilli per nostalegjine e stergjysheve t'uaj .Dhe padishahute turk mos gabo me levizur nga vendi q' e ke sepse mundesh ta humbesh aleancen Turko-serbe per zhdukjen e Shqiptarve nga trojet e tyre Arberore kujtoje Mollen e KUQE afer NISHIT dhe kthjelle koken se late NAM me mendime te qenurit Turko fil
    ... o shpici, nuk eshte fjala tek "emocionet" qe i ke ti per kete mesele, por tek objektiviteti....m'u pergjigj ketu: A ekziston mundesia, qe frakcioni "pro" alfabetit arab ta kete ndryshuar mendimin me vone ???.......eshte ne natyren e nje njeriu me pergjegjesi tja kushtoj mundim me te madh detyres qe e ka....natyrisht dhe normal, qe ne tavoline jane shtruar opcione te ndryshme....te gjitha te diriguara nga rrethanat....edhe vet turket e pranuan alfabetin latin.....apo nuk e din kete ???.....molla e kuqe edhe mua me dhemb, kaloj dhjetra her ne vit prane saje dhe shoh ndytesirat e njerezise qe sot e banojn ate vend....

Kush e jep optimizmim me te madh per te mare ne dore mollen e kuqe, ti a une ???....nese ti, me cilin mendon, dhe KURRE ???

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    kam probleme me nje pakice qe po shkombetarizohet, turkofile, arabofile dhe grekofile.
    turkofile maqedonie si puna jote kam hasur neper tragete dhe aeroporte....shumica jemi ne, une dhe shqiptaret e tjere.
    Me gjith respektin per nje femi qe kam ,por ktu agjes gabim e ke ,se pari un vij nga kosova,lum agja per ty ,vet fakti se paske udhetuar si nje gabel ,neper tragete ,dhe askund nuk ke be folen ,sepse fara eatije qe nuk esht shqiptare ajo fare nuk ka folen as per vete as per paraniket ....ti se nje femi pa fole ,shofe se te prek fakti qe je pakic ,kombetare ose je akoma po kombe dhe ke mbet tu udhetu me traget per te azurpua ndojkund ndoj fole ..dhe besoj fuqimisht qe gjat udhetimeve qe ke be ,je mesua te besh nje jet jasht rruges se \Allahut xh u ,je mesu ti vizitosh shtepit publike ku me siguri aty ke folen...ate jet te shfrenume te ne nuk mundesh me be sepse jemi shqiptare dhe fen kem islamin dhe rruge te drejt kemi Kurrani ...mir meqsh o femi atje dikund ne traget duke kerkua folen
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    fatkeqesisht per mijera vjet ka patur vazhdimisht zarushe dhe zeide, dhe sot okupojme as 15% te ilirikut qe dikur ishte i gjithi joni.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    Me gjith respektin per nje femi qe kam ,por ktu agjes gabim e ke ,se pari un vij nga kosova,lum agja per ty ,vet fakti se paske udhetuar si nje gabel ,neper tragete ,dhe askund nuk ke be folen ,sepse fara eatije qe nuk esht shqiptare ajo fare nuk ka folen as per vete as per paraniket ....ti se nje femi pa fole ,shofe se te prek fakti qe je pakic ,kombetare ose je akoma po kombe dhe ke mbet tu udhetu me traget per te azurpua ndojkund ndoj fole ..dhe besoj fuqimisht qe gjat udhetimeve qe ke be ,je mesua te besh nje jet jasht rruges se \Allahut xh u ,je mesu ti vizitosh shtepit publike ku me siguri aty ke folen...ate jet te shfrenume te ne nuk mundesh me be sepse jemi shqiptare dhe fen kem islamin dhe rruge te drejt kemi Kurrani ...mir meqsh o femi atje dikund ne traget duke kerkua folen
    ohu stop, nuk merrem me ty me, ke gjatesi valesh me arabet ti....allahu xh sh z v d sh c v

vazhdo rrugen e allahut ti por mos harro qe je ne toke te huaj aty ku je, toke iliro-dardane.

ps. idhulli im eshte KASTRIOTI, idhulli jot eshte muhamed gabeli, cili eshte gabeli? une apo ti?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 10-08-2011 mė 10:04

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nga nje ane ste ve faj sepse shqiperi do quhet vetem kurre do pastrohet nga myslimanet ......
    Ne nga kjo ane themi gojen sta nal kush, ama seshte e udhesh ti leshosh fjalet si lopa baglen
    Un mendoj se shqiperi do quhet vetem kur nje shqiptare nga shqiperia do ket me teper simpati per nje shqiptare jashta kufirit se sa per nje greke nga himara qe i bie te jet brenda kufirit.
    Por kjo zor se do ndodhe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    zarushe, tema nuk eshte per te shitur pórdhe kush ka shetitur me shume(une e permenda. sepse aty i kam hasur turkofile te ndryshem qe fatmiresisht jane pakice) por te evitohet sa te mundet turqizimi i shqiptareve, c'te bejme semos duhet te merremi vetem me ju, kemi grekofile ne ane te tjera.
    Tema u nderlish me kete muhabetin tend duke na shitur pordhe se gjoja na paske shetitur shume neper tragete e aeroporte,une kam hasur grekofila dhe serbofila si puna jote plot neper bote, por me habisnin se si vjidhnin neper evrope dhe benin punet nga me te kqijat shqiptaret e shqiperis(nuk i fus te gjithe ne kete grup) se nuk dua ti etiketoje te gjithe sic ben ti ,duke quajtur gabela e turkofila,ju deri dje shisnit motrat dhe grate tuaja neper itali e greqi kurse sot na shitni mend ketu se kush jemi ne e kush jeni ju

Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •