Gjithe "Kryqat e Paqes" jeni te njejte sikurse ju dy me larte , por skeni faj juve qe flisni ne gjuhen e nenes ne forumin qe mban emrin SHQIPTAR , faj ka dikush tjeter .
Genti me fal po une e kam gjuhen e babes
po ty ne te prishem pune mo burre 3/4 ne forum flasin gjermanisht edhe anglisht ne te prishem pune...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Nėse doni tė flitni grekisht kthenu nga kibla e Athinės dhe gjeni ndonjė forum grekisht ose kaloni te nėnforumi ku flitet nė gjuhė tė huaja se kėtė ende po e quajnė forumi shqiptar!!!
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
shkruani me shkronja greke ne menyre qe edhe ne te marim vesh kuptimin :P
....per nenat, nuset, motrat, hallat, tezet dhe vajzat e veta, shqiptaret deri ne gjunj jane futur ne gjak, edhe me vellaun e vet....."NDERE" me te madhe se shqiptari askush ne bote nuk i bene gjinise sate.....me deshmo moj Zejno (cfare emer te MADH te paska gjet nena !!!, apo gjyshja ???) se ja vlen per teje ta shperlajme doren edhe me gjak.....perndryshe rroft shuplaka mbi prapanice....sic te thash, une jam trim....
tung
albanish by nature
Fattlumi!
Nese sheh titullin e temes, flet per turqizimin e shqiptareve, nese vazhdon te shohesh me poshte devijohet tema ne greqizimin e arvaniteve........ meqe arvanitet flasin greqisht ....ku ta dish ti se nuk jam arvanit une?
Nejse mos dil nga vehtja me keto fjale qe thua, respekt per zonjat si Helen.
Paqe dhe dashuri per shqiptaret dhe kristianet ne pergjithesi!
Shqiperi e shqiptareve!
Paqe!
Krijoni Kontakt