Close
Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 296
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Aha tani kuptova per 10 vjet cdo behet do maresh pushken tende edhe do besh lufte ..? E dhe pastaj do friksohet e gjtihe evropa edhe do te te fute ne pjesen e saj....
    ....ti ke kuptu tamam televizor me boja.....nuk jam une ne ate pozite oj qyqe, TI je ajo.....shqiptaret jane musliman, dhe ne shqiperi po shtohen qe nga rramja e komunizmit.....kurse sa i perket kosoves dhe ilirides, ato jane "planete" tjera per juve.....pra, i vetmi opcion i yti per te ndryshuar gjendjen ne favor te imagjinates qe ke (cila eshte ajo, se nuk me eshte e qarte ???, ortodokse dhe me kete e vellazeruar me ate grekosllave ???, nese une jam turk, sa per sqarim ki "gibet" qe ta ngjita) eshte ta nderosh pasaporten, dhe, heureka, behesh brenda 24 oreve "europjane" qe nuk i don muslimanet......dhe per te kompletuar "transferimin magjik" mbetet edhe ti hipish traektit, pampurit ose autobuzit dhe te shkosh ku `????....e njeh nje vend mbi rruzull qe nuk ka musliman ???...grenlanda ???....apo cepi i norvegjise atje pertej narvikut.....diku afer kufirit me rrussine....te arushat e bardha....

tungi

PS: mendon se ka nevoje ta rroki pushken ???....por, a e perlyn nuh musa doren e vet te ndershme me juve bre.....po une qendroj LARTE moj....po ti duhet nje trim sic jam une ta enderrosh, te beje vrap pas fares sime....oj qyqe e humbur....

PPS: ....aman kerkove me zor te ta skuqi prapanicen....
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Po e shkruan siper mo shoku giorgos oikonomu ...
    ne se kam kohe do i bej nje perkthim
    ata thone se na mesuan gjuhen shqipe por ne nuk jemi shqipetar
    Arvanitet thone jane flete dorike greke dhe gjuha Arvanite eshte perzierje homerike greke dhe ilire
    gjithashtu i referohet origjinės pellazgjike tė pėrbashkėt

po edhe ai po thuaj te njejtat shkruan qe arvanitet jane nje pjese e rendesishme e popullit grek
    Ja ku e ke :
    Njė libėr i ri mbi origjinėn dhe historinė e Arvanitėve , e cila pėrmban shumė elemente historike dhe folklorike dhe argumente mahnitėse.
    -Shqiptarėt janė brezi mė i bukur nė botė nė dukje. Trim, absolutisht i ndershėm, besnik, por ajo ėshtė edhe e vėshtirė
    Nė libėr ka referenca nė kohėn e Deucalion deri mė sot pėr rolin e luajtur nga Dorianėt dhe trashėgimtarėt e tyre si pasardhėsit e tyre.
    Autor i librit ėshtė aktor - drejtor - filmit dhe teatrit prodhuesi Xhorxh Ekonomou, . Botimi i librit ėshtė Shoqata Kulturore INIOCHOS Ø Ø Kapandriti.
    Ένα νεο βιβλίο για την καταγωγή και την ιστορία των Αρβανιτών μόλις κυκλοφόρησε ,το οποίο περιέχει πολλά ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία,καθώς και εκπληκτικές αποκαλύψεις.
    << Οι Αρβανίτες είναι η πιο όμορφη γενιά του κόσμου ως προς την εμφάνιση. Γενναίοι, απόλυτα τίμιοι, πιστοί, είναι όμως και σκληροί. Δεν δίνουν σημασία στο χρήμα! Ίσως να μη βρω άλλη χώρα που να μην δίνουν σημασία στο παρά όπως οι Έλληνες Αρβανίτες. >> γράφει από την Πρέβεζα στην μητέρα του ο Λόρδος Βύρων τον Νοέμβριο του 1809.
    Στο βιβλίο γίνονται αναφορές από την εποχή του Δευκαλίωνα μέχρι σήμερα,για τον ρόλο που έπαιξαν οι Δωριείς με την κάθοδό τους και οι συνεχιστές απόγονοί τους.
    Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο ηθοποιός - σκηνοθέτης - κινηματογραφικός και θεατρικός παραγωγός Γιώργος Οικονόμου, το οποίο έχει αφιερώσει στο Καπανδρίτι, τον τόπο που γεννήθηκε. Η έκδοση του βιβλίου είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ø ΗΝΙΟΧΟΣØΚαπανδριτίου.
    Arvanitet thone jane flete dorike greke dhe gjuha Arvanite eshte perzierje homerike greke dhe ilire
    Po ky kryetari i Arvaniteve nuk thote ashtu , shife cfare thot :
    http://www.youtube.com/watch?v=ehXyD...mbedded#at=110
    Deri sa nuk ka ardhur Albo ti fshije postimet
    Jane shqiptare dhe mu keta i beri KISHA YTE E PISTE NE KRYE TE KAROGJOZEVE TE ASIMILOHEN ,
    PRA KISHA DHE PATRIJARHAT E JUVE TE PISTE .

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash nė "kullėn e fildisht".
    Postime
    623

The asnwer is: RRETHANAT

Ta perdori nje eufemizm, mos u beni femij.

Neve, qe flasim shqip, ne binarin geg ose tosk, jemi te njejtit gjak. Pike se pari.

Neve, siq dihet dhe njekohesisht na mohohet, jemi perafersisht, banoret e pare te Evropes. Se pakti, ata qe u veqantuan nga te tjeret per njohuri. Konsekuenca logjike eshte fakti qe paraardhesit e Ilireve, ne etapen e pare, dhe pastaj ne etapen e dyte vete Iliret ja mesyen Greqise aktuale dhe gadishuliit Italik; i sunduan dhe u vendosen - ja shpjegimi i prejardhjes se arvaniteve.

Pse ndodhi kjo levizje nga te paret tane? Shume thjesht, sepse ishim te afte. Ishim LELEG, shtegtar. Ishim jo vetem malsor te forte sikur shkembijte qe i banojme, por edhe popull deti. Prandaj... ja mesyem shtigjeve t'tjera.

Ok.

Sikur shumica e banorve t'tjer, te regjionit evropian, kur u stabilizua krishterimi te zemra e evropianeve, ky lloj besimi monoteist zuri vend edhe ne Iliri.

Shum vone erdhen anadollaket, pasardhesit e Gjengis Kan-it. Dhe nje pjes e pasardhesve t'Ilirve u "shenderruan" ne mysliman. Pike.

Nuk eshte negative per nje shqiptar te jete katolik.
    Nuk eshte jo funkcionale per nje shqiptar te jet mysliman.

Ne jemi cka jemi. Ne jemi, cka rrethanat na imponuan te jemi... Pike.

Tani, puna e rrethanave eshte nje argument tjeter, i cili, si trajtim, meriton te percaktohet ne temat e historise.

Por, eshte shum e rendesishme te kuptohet, ne siperfaqe, qeshtja e rrethanave.

Stergjysherit tan, mysliman apo katolik, apo anasjelltas, nuk nderruan religjionin sepse ishte trendy , sikur neve qe sot nderrojm I-Phonin. Ato ishin pasoja te renda jetike, ekzistenciale...

Kush, nuk eshte ne gjendje ti kuptoj keto etapa te transicionit te shpirtit, te besimit te shqiptarit, humb kohe, dhe vertetohet si nje nxenes shum i dobet.

Prandaj, cfar dobie keni qe e fyeni njeri tjetrin? Mos mirrni para per ta mbrojtur nje ide monoteiste?

Mos harruat qe Dielli ngroh te gjith?!
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anėtarėsuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Nė Fushat e Elyses
    Postime
    164
    Qekan mbledhur gjithė turqit dhe arabėt e forumit ktu ..huh..
    PAGANĖT PO TRIUMFOJNĖ, IMAMĖT PO BIEN, BOTĖS SĖ SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga ulisse Lexo Postimin
    ohu stop, nuk merrem me ty me, ke gjatesi valesh me arabet ti....allahu xh sh z v d sh c v

vazhdo rrugen e allahut ti por mos harro qe je ne toke te huaj aty ku je, toke iliro-dardane.

ps. idhulli im eshte KASTRIOTI, idhulli jot eshte muhamed gabeli, cili eshte gabeli? une apo ti?
    Un jam ne token e shqipris etnike ,aty ku kam ujitur lule dhe ku kam ujitur buken e kosoves me gjakun e me te shtrejteve qe nje njeri mund te fal ,kam ujitur lule kam ujitur grurin kam ujitur mandej edhe vete ujin me gjakun evellezerve te mi...prandaj dene baba den jam ne vend tem,e jo ne token e askujt por ne token evellezerve te mi ...o lum femiju qe ende po rritesh ,dikund ne gurbet ...
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Hylltar Lexo Postimin
    Qekan mbledhur gjithė turqit dhe arabėt e forumit ktu ..huh..
    ...ah mende e pusto....thone tetovaret....

O shoq, me trego, CKA DON ???, ndoshta mund te te ndihmoje....kam ne dispozicion edhe "vakcinime" speciuale per semundjet qe keni, por me mungojn edhe do te dhena, qe ta perfundoj diagnozen sakte....jam doktori i juaj....

pfuiiiiiii.......cfare mileti i degjeneruar, enver kodoshi ja u paska shperla ate pusto tru ne maksimum, ose me teper, se kajher tingulloni sikur ja u ka hjek trurin shqiptare dhe ja u ka zevendesu me nje "supershqiptare".......vetem bardh e zi konka bota e juaj....si tek alicja ne wonderland.....

tungi
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....ti ke kuptu tamam televizor me boja.....nuk jam une ne ate pozite oj qyqe, TI je ajo.....shqiptaret jane musliman, dhe ne shqiperi po shtohen qe nga rramja e komunizmit.....kurse sa i perket kosoves dhe ilirides, ato jane "planete" tjera per juve.....pra, i vetmi opcion i yti per te ndryshuar gjendjen ne favor te imagjinates qe ke (cila eshte ajo, se nuk me eshte e qarte ???, ortodokse dhe me kete e vellazeruar me ate grekosllave ???, nese une jam turk, sa per sqarim ki "gibet" qe ta ngjita) eshte ta nderosh pasaporten, dhe, heureka, behesh brenda 24 oreve "europjane" qe nuk i don muslimanet......dhe per te kompletuar "transferimin magjik" mbetet edhe ti hipish traektit, pampurit ose autobuzit dhe te shkosh ku `????....e njeh nje vend mbi rruzull qe nuk ka musliman ???...grenlanda ???....apo cepi i norvegjise atje pertej narvikut.....diku afer kufirit me rrussine....te arushat e bardha....tungi

PS: mendon se ka nevoje ta rroki pushken ???....por, a e perlyn nuh musa doren e vet te ndershme me juve bre.....po une qendroj LARTE moj....po ti duhet nje trim sic jam une ta enderrosh, te beje vrap pas fares sime....oj qyqe e humbur....

Edhe atje me shku ,ka me gjet musliman ,bile e kemi nje ne forumi TETOVA MAS

Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Ja ku e ke :
    Njė libėr i ri mbi origjinėn dhe historinė e Arvanitėve , e cila pėrmban shumė elemente historike dhe folklorike dhe argumente mahnitėse.
    -Shqiptarėt janė brezi mė i bukur nė botė nė dukje. Trim, absolutisht i ndershėm, besnik, por ajo ėshtė edhe e vėshtirė
    Nė libėr ka referenca nė kohėn e Deucalion deri mė sot pėr rolin e luajtur nga Dorianėt dhe trashėgimtarėt e tyre si pasardhėsit e tyre.
    Autor i librit ėshtė aktor - drejtor - filmit dhe teatrit prodhuesi Xhorxh Ekonomou, . Botimi i librit ėshtė Shoqata Kulturore INIOCHOS Ø Ø Kapandriti.

Po ky kryetari i Arvaniteve nuk thote ashtu , shife cfare thot :
    http://www.youtube.com/watch?v=ehXyD...mbedded#at=110
    Deri sa nuk ka ardhur Albo ti fshije postimet
    Jane shqiptare dhe mu keta i beri KISHA YTE E PISTE NE KRYE TE KAROGJOZEVE TE ASIMILOHEN ,
    PRA KISHA DHE PATRIJARHAT E JUVE TE PISTE .
    Dihet qe camet ishin mysliman edhe albanitet ne malakasa kriekuki ishin ortodoks cfare erdhe te na thuash me nje video came?
    Kush foli per camerine ..?une fola per albanitet qe nuk pranojne qe jane shqipetar
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....ti ke kuptu tamam televizor me boja.....nuk jam une ne ate pozite oj qyqe, TI je ajo.....shqiptaret jane musliman, dhe ne shqiperi po shtohen qe nga rramja e komunizmit.....kurse sa i perket kosoves dhe ilirides, ato jane "planete" tjera per juve.....pra, i vetmi opcion i yti per te ndryshuar gjendjen ne favor te imagjinates qe ke (cila eshte ajo, se nuk me eshte e qarte ???, ortodokse dhe me kete e vellazeruar me ate grekosllave ???, nese une jam turk, sa per sqarim ki "gibet" qe ta ngjita) eshte ta nderosh pasaporten, dhe, heureka, behesh brenda 24 oreve "europjane" qe nuk i don muslimanet......dhe per te kompletuar "transferimin magjik" mbetet edhe ti hipish traektit, pampurit ose autobuzit dhe te shkosh ku `????....e njeh nje vend mbi rruzull qe nuk ka musliman ???...grenlanda ???....apo cepi i norvegjise atje pertej narvikut.....diku afer kufirit me rrussine....te arushat e bardha....

tungi

O nuh trimerija nuk tregohet ne nje femer mo fukara
    edhe mos na caj astaret shume edhe bycen skuqi ndonjeres qe te shkon jo mua more vesh more sllav......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    po ti Helen e ke emrin?

ta hogsha tatuazhin
    Po e vura helen se ma kishin vene nje emer myslimane zenepe ...edhe thashe me qe do marr origjinen greke duhet ti fut edhe nje emer modern
    faleminderit per tatu kam edhe nje tjeter po nuk e nxier se do yne ne mekate myslot:P

Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •