Close
Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 296
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Ju pastaj do tna tregoni per shqiptarizem dhe turqizime , u mor vesh se cka u dhemb juve , prej kur e pash kete tem e disha se ku jeni duke goditur , Islami esht problemi juaj dhe gjithcka qe ka te beje me Islam.
    E deshmova se italianizimi e greqizimi i shqiptarve esht ne piken me te lart , por ja qe juve mirreni me gjoja turqizimin e shqiptarve.

Mos harro se dhe Shqiperia e Kosova dhe gjysma e Maqedonis jan me musliman, Europa per .... sikur ti cdoher dyert i ka te hapura.
    Renea po flet per ballkanin(malesor ne turqisht) po une fola per evropen i dashur mos u nevrikos nga shkrimi tim sepse kete se them une po sonja evrope vende qe jane myeslimane skane vend ne zonen tone
    ne belgjike edhe ne gjermani nuk jepen me nenshtetesi ne myslimane perse thua ti?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Une jam me shume burre se ju nuk lexoj neper forume edhe as qe me intereson te bej propagandhe per dicka them vetem ate qe nuk besoja qe pashe ata vet na bejne asha edhe nuk pranojne emrin tone ne librin qe vete nje nga botuan
    Ti as qe e ke lexuar librin, e din se kush eshte autori?

Une ty nuk te thash qe po propagandon por jane pikerisht autoret greke qe propagandojne e nuk jane "arvanitet" sic pretendoni ju.

Per Aristidh Kolen (ish kryetari i liges arvanitase) ke ndegjuar, ke lexuar per librat e tij?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 10-08-2011 mė 17:16

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anėtarėsuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikė
    Postime
    251
    Per Gjergj Kastriotin vatikani dyshonte se ai ishte myslyman, pas ksaj qe thash mos merni flak si pushka e jevgut ju lutem.
    Ai kishte gjeste qe i perdornin myslymanet, dhe ka fakte qe thon qe nuk ka qen nje i krishter i devotshem dmth ai ka qen shqiptar.
    Po hamzai i krishter ishte?

Sa per ate me plis, turp, nuk mund te vej nje turk nje plis se ska kuptim, nuk ma mer mendja qe ai ka dashur te vej ate plis, ja kan imponuar organizatoret e koncertit, dhe jevgu tha hajt mos tja dhj*s ktyre.
    Po ajo me ate fustanin me flamur turk shqiptare esht?
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Ne shqip e kam mesuar si lopa bajges keto fjale tende vine nga ndonje gjuhe tjeter ...
    te falenderoj qe nuk more vesh irone time edhe more mundimin te me shpjegosh edhe te shkruash kaq shume reshta per bajget e lopes
    shqiperia do mbetet jashte evropes per hir te myslove....
    ne 50 ne kafaz me xhaxhin po ju me titon edhe me millosevickon si kaluat?
    ....e mirepres falemnderimin.

Shqiperia nuk mund te qendroje jashta europes, se shqiperia eshte ne mes te saje e perqendruar, dhe shqiptari me kemben e vet shkel toke me histori, toke me civilizim, toke me nam.....pra, europa do te vije tek ne, e jo perkundrazi......ti je kjo qe je....a ke faj per kete qe je ???....e zgjodhe driten e jetes, apo ta zgjodhi prindi ???.........une jam i kenaqur me meritat e paraardhesve te mi....jeni ju disa dilbera ketu qe e shkelni nderin e parardhesve.....e cka mendoni do te presin gjeneratat e ardhshme prej jush ???.........nje realitet eshte i patjetersueshem....feja muslimane e shqiptareve do te mbetet, dhe perkundrazi, edhe represaliet me te medhaja te nje sistemi rigoroz te papare mbi rruzull nuk ja shuan driten, nuk ja prene rrenjet....pse mendoni ju ne kohen e pluralizmit, e lirise te individit, ne globalizimin aktual mund te ndryshoni gje me metodat shoviniste ???....nga ki optimizem ???........edhe nese optimizmin e keni, mjetet mungojn ne krejt anet....si e paramendoni kete "pune" pa frute ta gjalleroni ???, a nuk e mashtroni vetveten ???........nuk ndryshon ASNJERI prej jush gje, as me mendime, as me pune....Brejvik ne trojet shqiptare nuk ka....kurse osama sa te duash, per me ngran lopet....pra, si thot populli, mblidhni mend dhe futni ne koke, eshte me mire per shendetin e juaj....jetoni keto vite qe i keni me rehati, e jo me psikoza....

tungi

PS: si mendon ja kaluam ???.....a nuk e sheh kosoven e pamvarur........ilirides i nevojiten edhe 10 vjet per federalizem, jo me shume....inshallah do te jemi gjalle, dhe do te bisedojm perseri....
    albanish by nature

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ti as qe e ke lexuar librin, e din se kush eshte autori?

Une ty nuk te thash qe po propagandon por jane pikerisht autoret greke qe propagandojne e nuk jane "arvanitet" sic pretendon ti.
    Po e shkruan siper mo shoku giorgos oikonomu ...
    ne se kam kohe do i bej nje perkthim
    ata thone se na mesuan gjuhen shqipe por ne nuk jemi shqipetar
    Arvanitet thone jane flete dorike greke dhe gjuha Arvanite eshte perzierje homerike greke dhe ilire
    gjithashtu i referohet origjinės pellazgjike tė pėrbashkėt

po edhe ai po thuaj te njejtat shkruan qe arvanitet jane nje pjese e rendesishme e popullit grek
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 10-08-2011 mė 17:45
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....e mirepres falemnderimin.

Shqiperia nuk mund te qendroje jashta europes, se shqiperia eshte ne mes te saje e perqendruar, dhe shqiptari me kemben e vet shkel toke me histori, toke me civilizim, toke me nam.....pra, europa do te vije tek ne, e jo perkundrazi......ti je kjo qe je....a ke faj per kete qe je ???....e zgjodhe driten e jetes, apo ta zgjodhi prindi ???.........une jam i kenaqur me meritat e paraardhesve te mi....jeni ju disa dilbera ketu qe e shkelni nderin e parardhesve.....e cka mendoni do te presin gjeneratat e ardhshme prej jush ???.........nje realitet eshte i patjetersueshem....feja muslimane e shqiptareve do te mbetet, dhe perkundrazi, edhe represaliet me te medhaja te nje sistemi rigoroz te papare mbi rruzull nuk ja shuan driten, nuk ja prene rrenjet....pse mendoni ju ne kohen e pluralizmit, e lirise te individit, ne globalizimin aktual mund te ndryshoni gje me metodat shoviniste ???....nga ki optimizem ???........edhe nese optimizmin e keni, mjetet mungojn ne krejt anet....si e paramendoni kete "pune" pa frute ta gjalleroni ???, a nuk e mashtroni vetveten ???........nuk ndryshon ASNJERI prej jush gje, as me mendime, as me pune....Brejvik ne trojet shqiptare nuk ka....kurse osama sa te duash, per me ngran lopet....pra, si thot populli, mblidhni mend dhe futni ne koke, eshte me mire per shendetin e juaj....jetoni keto vite qe i keni me rehati, e jo me psikoza....

tungi

PS: si mendon ja kaluam ???.....a nuk e sheh kosoven e pamvarur........ilirides i nevojiten edhe 10 vjet per federalizem, jo me shume....inshallah do te jemi gjalle, dhe do te bisedojm perseri....
    Aha tani kuptova per 10 vjet cdo behet do maresh pushken tende edhe do besh lufte ..? E dhe pastaj do friksohet e gjtihe evropa edhe do te te fute ne pjesen e saj....

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    shqiperia do mbetet jashte evropes per hir te myslove....
    ne 50 ne kafaz me xhaxhin po ju me titon edhe me millosevickon si kaluat?
    Nė firmėn tuaj qėndron:
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY;
    Pa mė kallxo ti mue ky qėndrim i yt a ka naj trohė respekti??? Dhe ky ashtė veē nja prej postimeve nga ti qė e kam marr si shemull. Kur ti pėrdor shprehje nėnēmuese, ēka pret ti at'herė nga tė tjerėt???
    Si e ceka edhe mė lartė le tė pėrqendrojmė vėmendjen te problemi aktual dhe le ti shmangemi fobive tė ndryshme ndaj kėtij apo atij religjioni. Tema ėshtė pėr ndikimin e dėmshėm kultural nga Turqia dhe natyrisht se dikush do t'mendoj se ky ndikim ka tė bėjė me religjionin.... Halloooo.... nga ato seriēkat dhe kangėt nuk ėshtė duke u bėrė ndonjė predikim religjioz. Kėshtu qė lene ma kėtė avaz se na u bat bajat mo me ta....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga yllbardh : 10-08-2011 mė 17:48
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

Po ti emrin renea e ke?Tu drejtua njeri a? Vazhdo edhe mos me cito perderisa ste dha njeri fjalen....

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Po ti emrin renea e ke?Tu drejtua njeri a? Vazhdo edhe mos me cito perderisa ste dha njeri fjalen....
    Kaluam nė mėnyrė personale???....nck....nck...nck... Ti as nuk ke nevoj tė mė japėsh leje apo jo se a tė citoj unė apo jo....ēfarė absurditeti....
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po ti Helen e ke emrin?

ta hogsha tatuazhin

Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •