Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 119
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Plazhi i Durrësit në sezonin verë 2011

Eshte per tu gezuar, apo per tu cuditur, nuk e di. Por sot kur dola nga shtepia per shetitjen e mengjesit ndjeva nje kenaqsi te vecante.
    Qe nga Shkembi i Kavajes e deri tek Rezidenca Xhardino, plazhi po pastrohej nga puntoret e komunes dhe mund te them se me dukej si luks kur e shihja ashtu pa asnje papasterti..
    Njerezit shetisnin duke thithur ajrin e jodizuar te bregdetit, te tjere me te rinj vraponin , kishte me te guximshem qe kishin hyre ne det qe ne 06:30 .
    Takoje miq te vjeter ne xhiron e mengjesit, shkembeje pershendetjet dhe ecje me tutje.
    Gra ne moshe apo vajza te reja qe i kishin shpallur lufte celulitit, vraponin kilometra te tera, nena me femijet ne karoce qe i ushqenin nen ajrin e paster.
    E mbi te gjitha asgje nga keto nuk te terhiqte vemendjen sot ne mengjes, me teper se pastertia e bregdetit te Duresit.
    Ne mundemi te bejme shume me teper, ne kemi ende shume per te bere, por sot une pash nje plazh ndryshe, aq me teper edhe cadrat e vendosura me kuadrate te rregullta si dhe CADRAT E SUITAVE, si cadra sulltanesh me dysheket latice , me krijuan sot qe ne mengjes nje ndjesi te kendshme e te bukur.
    Ne e meritojme te jemi destinacioni turistik i Planetit.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Amen!!!

Elegance is an attitude.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po te kam zili!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Sa bukur e paske shkru o doc.

Fjala jote ne vesh te Zotit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Sa bukur e paske shkru o doc.

Fjala jote ne vesh te Zotit!
    pershkrimi eshte nga "dore e pare "
    Jashte propagandes se bardhe a te zeze
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Eshte per tu gezuar, apo per tu cuditur, nuk e di. Por sot kur dola nga shtepia per shetitjen e mengjesit ndjeva nje kenaqsi te vecante.
    Qe nga Shkembi i Kavajes e deri tek Rezidenca Xhardino, plazhi po pastrohej nga puntoret e komunes dhe mund te them se me dukej si luks kur e shihja ashtu pa asnje papasterti..
    Njerezit shetisnin duke thithur ajrin e jodizuar te bregdetit, te tjere me te rinj vraponin , kishte me te guximshem qe kishin hyre ne det qe ne 06:30 .
    Takoje miq te vjeter ne xhiron e mengjesit, shkembeje pershendetjet dhe ecje me tutje.
    Gra ne moshe apo vajza te reja qe i kishin shpallur lufte celulitit, vraponin kilometra te tera, nena me femijet ne karoce qe i ushqenin nen ajrin e paster.
    E mbi te gjitha asgje nga keto nuk te terhiqte vemendjen sot ne mengjes, me teper se pastertia e bregdetit te Duresit.
    Ne mundemi te bejme shume me teper, ne kemi ende shume per te bere, por sot une pash nje plazh ndryshe, aq me teper edhe cadrat e vendosura me kuadrate te rregullta si dhe CADRAT E SUITAVE, si cadra sulltanesh me dysheket latice , me krijuan sot qe ne mengjes nje ndjesi te kendshme e te bukur.
    Ca thuhet per ata ujerat e zeza qe derdheshin ne det,ndodh akoma apo i kane hequr tubat se ai eshte shqetesimi kryesor,te tjerat pastaj sigurisht qe rregullohen
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin

Do te ishte mire qe edhe turistet ta mbajne te paster. Shqiperia eshte tani nder vendet e propozuara per turizem.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ca thuhet per ata ujerat e zeza qe derdheshin ne det,ndodh akoma apo i kane hequr tubat se ai eshte shqetesimi kryesor,te tjerat pastaj sigurisht qe rregullohen
    Ne ate pjese qe une shetita ne mengjes , nuk kishte asnje tub qe derdhej ne Det.
    Mesa di une jane hequr te gjithe, pas nje raprezalje qe policia beri per kete pune ne bregdet qe para tre muajve.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    eshte mekat te mos zhvillohet turizmi ne nje vend kaq te vogel si shqiperia.
    te shohim kroacine. 12 milione turiste ne vit qe sjellin te ardhura prej rreth 9 miliarde euro.
    nuk po them se duhet te krahasohemi me kroacine, por ne nuk shfrytozojme as 10% te potencialit tone.
    jam kurioz te njoh shifrat e shqiperise.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    eshte mekat te mos zhvillohet turizmi ne nje vend kaq te vogel si shqiperia.
    te shohim kroacine. 12 milione turiste ne vit qe sjellin te ardhura prej rreth 9 miliarde euro.
    nuk po them se duhet te krahasohemi me kroacine, por ne nuk shfrytozojme as 10% te potencialit tone.
    jam kurioz te njoh shifrat e shqiperise.
    Vallaj admiral s'i di njeri se keta i qesin shifrat si tu doje qefi.Sala tha sot qe vijne rreth 3.5 milion turista ne vit ne Shqiperi,lol
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •