Jo se gjynof, te boj i sorre se shko me shum![]()
Jo se gjynof, te boj i sorre se shko me shum![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Une po i them idene time se ai ide kerkoi.Tani te nis ti genjej atij une?Tja bej Vloren Miami beach?Apo durresin tja bej IBIZA?Ca do boj mer amon se ne shtator ne darke bie me flejt robi mbas fiks fare.Nejse na falni qe japim mendime te sinqerta.Ketej e tutje pak me elastik do mundohem te tregohem.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Vellai mire ,une personalishte jame i llodhur nga luksi i evropes perendimore . Shqiperia per mua eshte vendi me i mire i botes .
Natyrishte se vendasit e cdo vendi gjithemone kerkojne qe pushimet e veres ti bejne diku tjeter ,per arsye normale ,sepse edhe nje portugales, ose spanjol ,munde te vije ne Shqiperi per pushime ,edhe pse ai e ka detin dhe plazhet ne Spanje apo Portugali.
Jane edhe do pune tjera : Per shqipetaret te cilet jetojne jashte kufirit te Shqiperise,une mendoje se eshte obligim qe ata te vizitojne Shqiperine, per pushime per vizita per bisnese etj.etj.
Kurre eshte nda toka e Shqiperise ju na e keni be me hile ,heheheheDetin adriakit na e morret kurse neva na e late do thatsira ne maqedoni .
A po e bejme nje ndryshim hehehehe . I nderojme tokat edhe nje here hehehehe.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 04-08-2011 mė 16:56
Vellai mire ju keni te drejte te jepni te gjithe mendimin tuaj , nuk prishe pune per mua . Une thashe me larte se une nuk jame i interesuare per pushime luksose ne Shqiperi .
Sa per Majamin ,Spanjen ,Portugaline , dhe shuem e shume vende tjera, une i kame vizituare ata , pore me detin adriatik (ujin e detit adriatik per shendetin e njeriut ) nuk e ka asnje dete ne evrope .
Me qe disa ketu devijuane nga tema , atehere une po ju tregoje edhe disa pushime edhe me interesante .
Para dy viteve isha ne Islande ne stinen e dimrit dhe kame pasur rastin qe te lahem edhe ne ujerat e vullkanit per dy jave. Disa punetore qe punonin ne liqenet e vullkanit ne Islande , thonin se ata vizitore qe lahen dhe e perdorin ujin e vullkanit te Islander behen me te rije ne moshe per 10 vjete hehehehe. Une nuk u bera me i ri ,pore u mplaka per dy jave hehhehehe.
Shqiponjen e ka ajo ska nevoj ta vizatoj fare!![]()
Per shqiponjen time bohet llaf??![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt