Mund te shprehni menune ditore pa pasur frike se do ju vij ndonjeri per vizite, megjithese ku i dihet po na pelqeu menuja nuk pertojme edhe po na ftuat nuk na ngel hatri.
Gatimet tuaja tradicionale
![]()
Mund te shprehni menune ditore pa pasur frike se do ju vij ndonjeri per vizite, megjithese ku i dihet po na pelqeu menuja nuk pertojme edhe po na ftuat nuk na ngel hatri.
Gatimet tuaja tradicionale
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 03-08-2011 mė 06:01
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
Ti vete cfare ke gatuar.Na trego pak se cfare amvise je ?![]()
Erdhe si njė tel nė violinė
Qė gjer dje mungonte nė akord
Erdhe dhe solle melodinė
Mė tė ėmblėn me mė tepėr njė notė
Erdhe si njė stinė e pestė
Dimrit i more bardhėsinė
Pranverės lulet me vesė
Verės bukėn, ngrohtėsinė
Vjeshtės tė ėmblin frut
Muajt vėrtet tė kanė zili
Stinėt nga fillimi nė fund
Nuk sjellin gėzim sa solle ti.
Fatmir Baēi
2002
(e pa publikuar mė parė)
Kam porositur pitajka pra.
Per gjelle,do te pergatis peshk.
Recetaeshkun jo trofte,por ky lloji tjeter qe nuk ka ale shume...pra e ndane ne cope.
ne nje ene 3 veze te rrahura mire,ne tjetren ene miell,peshkun e kripusur e lyen pak ne miell,tani ne veze dhe i rendite ne tepsi,pastaj i fute ne furre deri sa te jene skuqur.
Pergadite sosin:kose me ajke,ia qete dy luge miell,krip,magdonoz dhe sips shijes pak huder(ben edhe pa te)e perzien masen mire,pasi te jene skuqur peshqit ia hedhe sosin permpi,dhe e lene te qendroj edhe 20 min ne furren e nxete ,pastaj e heq,e sherben neper pjata,kuptohet edhe me sallate..![]()
.....pasiqe hanumen e kam ne vendlindje, kam mbet "kuku vet" dhe per iftare pergatiti variacione speci ala fukarallekce....
spec me kryp tamam bio direkt te keputur ne bahce,
spec te fergum puro,
spec te fergum me patlixhan,
spec te fergum me xhize dhe veze....
Por, per diten e shtune inshallah kam thire do shok dhe do te bejm skare/grill/bbq apo si ti themi ma shqiptarce asaj pune.....ja kam zanat....kotleta qengji, chicken wings dhe natyrisht nje t bone steak me se paku 600 gr......buke te zeze me leng hudhre dhe te skuqur mire mbi prush....natyrisht nuk do te mungoj edhe speci, kesaj radhe, djeges....
tung
albanish by nature
Krijoni Kontakt