Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Shqiptari që shkon me Ferrari për të kositur barin

E pabesueshme, por e vërtetë…një i ri shqiptar nga Presheva nget rrugëve të Preshevës tipin më të ri të Ferrarit…bile me të shkon edhe për të kositur barin! Valdrin Edipi, përveçse është student i shkëlqyer në Universitetin e Cyrihut (Fakulteti Ekonomik), është edhe futbollist i mirë në kantonin e tij ku jeton.

Përveç këtyre dy detyrimeve primare, siç thotë ai, është edhe adhurues i veturave me katër e më shumë cilindra. Valdrini aktualisht nget Ferrari të tipit më të ri me 506 ps (2008) me shpejtësi 360 km/h.

Ferrari i tij ka 4 cilindra, me peshë gati 2 tonë. Mund të thuhet se ky Ferrari ishte i pari që e shkeli Preshevën, Kosovën Lindore.

Valdrini, tregon për agjencinë “Presheva Jonë” se pak më herët kishte qenë për të kositur barin në tokat e të parëve të tij.

Ai e pranon se Ferrarin e ka dhuratë nga babai për sukseset e tij në studime dhe futboll. /zëri/
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Po cfar duhet te themi ne tash? Bravooooo??
    Si hapen tema e tema kaq te kota kete sekuptoi.

Te thuash shkon me Ferrari te kosit barin cdo dit edhe un e kuptoi nje bujk ka para dhe shkon levron aren me nje murcielago,por ky spaska pas per tber asgje tjeter e i paska mbetur bari i tparve pa kosit ncncnncn
    Jetë e rëndë.......!!!

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    I paska mor m'qaf katunaret neper ara
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ku eshte lajmi ketu, qe ka ferrari, qe ka baban milioner, qe c'do student i mire ne mesime ka te drejte te ket nje ferrari , apo ja ka futur kot me kositjen e barit.....

papapa sa e keqe qe jam, ziliqare e modhe!!!
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Bashe mire,edhe pse ka ferari,ka dashur te respektoje punen e te pareve..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    sot nuk eshte problem te kesh ferrari apo ndonje porsche ,apo ndonje veture tjeter,edhe nese shkon te kosite barin ,mire ka bere pse jo.

shiqir qe e ke sjelle punen deri aty ,urime pra je te jetoje sa eshte i ri, de nuk bejne ata me mjekra ,de nuk bejne keta me ferrari ,po cilet bejne atehere???

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    kavaler qenka.....po i ngelet ferrari ne ndonje vije kun ...se i ulet eshte hahaha

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Bari duhet te jete Kanabis Sativa, se ai bari tjeter vetem me traktor kositet

p.s. djale me fat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 03-08-2011 më 13:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ca pune i bo baba kletij qe i dhuroi ferrari
    do e marr ne tel tim ate e do i them te urrej se sme bere dhurate nje ferrari
    ca babet qe kam dhe un
    JO SEKS PARA MARTESE

Gjoja do te tregoj karakterin e tij "umile" - qe s'po me vjen fjala ne shqip! Une kam Ferrari, jam nxenes shume i mire, luaj edhe futboll...mund te kem tere lukset e kesaj bote, por jam shume i thjeshte, ja...krosis barin!

Nejse, hallall i qofte perderisa i ka mundesite edhe i shfrytezon....

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •