Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    E pastaj thoni jemi "paqtor" rrespektojme te tjeret etj. Qesharak.
    Nënshtrimi nuk d.m.th. vetëm me dhunë.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    E pastaj thoni jemi "paqtor" rrespektojme te tjeret etj. Qesharak.
    Nuk duhet te cuditet as Evropa qe ne emer te tolerances dhe multikulturalizmit ka importuar gjithcka ne gjirin e saj.
    Keta vdesin per ta arritur nje gje te tille.Religjionin nuk e kuptojne si diqka personale por si imponim kolektiv ndaj shoqerive tjera.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Mos mos aman o KOCAR se na tute per bese
    Une nuk kam perse te te frikesoj, ka te tjere te lojtur nga mente si puna juaj qe ja u tregojne vendin

Eshte tmerr te arijme deri ne ate pike sa te shikojme se kush zgerdhihet me mire
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ahhahaa shihe ky KoCari edhe na sugjeron qe te pregaditemi mire se nje dite na tregonka qejfin dikush sa ka par ore KoCar kjo toke,sa e sa fuqi por ky Islam kurre nuk eshte luhatur sepse esht i garantuar dhe shum shpejt dot jet triumfues ne mbar boten por ju aq mend keni e asgje skuptoni. Perseri flm per gajlen qe na ke
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    cfare me beri pershtypje se xhamia qenka bere nga bashkia e strasburgut me fondet e qytetareve te strasburgut dhe keta i bien gjoksit shi cfare kena bo

njoni mos fol keq se eshte edhe ramadani, ik ha nji here e pastaj fol tamam, he te keqen se te ka vajtur uria ne koke
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 08-08-2011 më 07:46

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ahhahaa shihe ky KoCari edhe na sugjeron qe te pregaditemi mire se nje dite na tregonka qejfin dikush sa ka par ore KoCar kjo toke,sa e sa fuqi por ky Islam kurre nuk eshte luhatur sepse esht i garantuar dhe shum shpejt dot jet triumfues ne mbar boten por ju aq mend keni e asgje skuptoni. Perseri flm per gajlen qe na ke

Sa kope qe jeni ....... keshtu qofshi gjithmone! madje ju uroj si fis a fare fis te jetoni sipas kuranit, te mos lexoni gje tjeter pervec atij, te urreni cdo gje qe nuk eshte myslimane........... sa me shume te jeni aq me shpejt do ju vije fundi
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    cfare me beri pershtypje se xhamia qenka bere nga bashkia e strasburgut me fondet e qytetareve te strasburgut dhe keta i bien gjoksit shi cfare kena bo

njoni mos fol keq se eshte edhe ramadani, ik ha nji here e pastaj fol tamam, he te keqen se te ka vajtur uria ne koke
    Dhe mua ajo qe me boni pershtypje eshte, qe te krishteret e shqiperis paskan qene nga te krishteret me te ndyre ne bote. however moj mary, mos beso cdo gje qe lexon, sepse ka shume pallavra..

Keto financihen te gjitha nga arabia saudite, psh shteti ne fjale i kerkon ndihme arabis saudite, keta te fundit e ndihmojne, por i vene kusht qe te nedrtosh xhami per muslimanet, qe te falen rehat, por kursesi asnje shtet i krishter nuk ka paguar ndonje kacidhe per xhami...
    Ne bruksel ka nje xhami te madhe dhe shume moderne, edhe kjo eshte sponsorizuar nga arabia saudite, me nje preteks te tille, packa se keta perallisin se gjasme e kane sponsorizuar...
    Arabia saudite eshte shume e pasur, sa qe te vij ne itali, ta blej italin, me gjith berlusken dhe cdo kish kthehet xhami...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 08-08-2011 më 19:35

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin

Nuk dij cfar te keqe thash?po gjithsesi se Ramazan esht dhe nuk flasim keq derisa te vjen iftari

O koCar mos plas me mllefin tend o burre se nuk te thash asgje te keqe
    Jetë e rëndë.......!!!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Se cka nje arkitekture te stilik masonik kjo xhamia. Megjithate eshte shume e bukur.

Mos harroni, Franca ka qene bumerang gjithmone per te gjitha fete. Mos harroni Katedralet e Famshme te Frances nga kush u ndertuan dhe si u ndertuan

Megjithate edhe njehere Franca po tregon se eshte nje vend open mind dhe di te respektoje kedo. Ndersa talebanet, ekstremistet islamike ja kthejne kete me bomba. TURP!

Kjo do te thote tolerance fetare dhe jo zhytje ne konflikte. Shpresoj te kuptoni qarte mesazhin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 09-08-2011 më 05:03
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •