Ahhahaa shihe ky KoCari edhe na sugjeron qe te pregaditemi mire se nje dite na tregonka qejfin dikushsa ka par ore KoCar kjo toke,sa e sa fuqi por ky Islam kurre nuk eshte luhatur sepse esht i garantuar dhe shum shpejt dot jet triumfues ne mbar boten por ju aq mend keni e asgje skuptoni. Perseri flm per gajlen qe na ke
![]()
Jetë e rëndë.......!!!
cfare me beri pershtypje se xhamia qenka bere nga bashkia e strasburgut me fondet e qytetareve te strasburgut dhe keta i bien gjoksit shi cfare kena bo
njoni mos fol keq se eshte edhe ramadani, ik ha nji here e pastaj fol tamam, he te keqen se te ka vajtur uria ne koke
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 08-08-2011 më 07:46
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Dhe mua ajo qe me boni pershtypje eshte, qe te krishteret e shqiperis paskan qene nga te krishteret me te ndyre ne bote. however moj mary, mos beso cdo gje qe lexon, sepse ka shume pallavra..
Keto financihen te gjitha nga arabia saudite, psh shteti ne fjale i kerkon ndihme arabis saudite, keta te fundit e ndihmojne, por i vene kusht qe te nedrtosh xhami per muslimanet, qe te falen rehat, por kursesi asnje shtet i krishter nuk ka paguar ndonje kacidhe per xhami...
Ne bruksel ka nje xhami te madhe dhe shume moderne, edhe kjo eshte sponsorizuar nga arabia saudite, me nje preteks te tille, packa se keta perallisin se gjasme e kane sponsorizuar...
Arabia saudite eshte shume e pasur, sa qe te vij ne itali, ta blej italin, me gjith berlusken dhe cdo kish kthehet xhami...
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 08-08-2011 më 19:35
Se cka nje arkitekture te stilik masonik kjo xhamia. Megjithate eshte shume e bukur.
Mos harroni, Franca ka qene bumerang gjithmone per te gjitha fete. Mos harroni Katedralet e Famshme te Frances nga kush u ndertuan dhe si u ndertuan
Megjithate edhe njehere Franca po tregon se eshte nje vend open mind dhe di te respektoje kedo. Ndersa talebanet, ekstremistet islamike ja kthejne kete me bomba. TURP!
Kjo do te thote tolerance fetare dhe jo zhytje ne konflikte. Shpresoj te kuptoni qarte mesazhin.
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 09-08-2011 më 05:03
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt