Po une ne Emilia jam, qendra e partizaneve LOL, e kisha kshu ne pergjithsi une!![]()
Po une ne Emilia jam, qendra e partizaneve LOL, e kisha kshu ne pergjithsi une!![]()
Po ku je ne Emilia ti se mos kemi pire kafe edhe hap llafe kot une qe skam pire kafe me forumista/e.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Duhet te kesh dhe reddito ,duhet ta mbrosh gjuhen para policave jugor qe flasin akoma me dialekt ...shpeton po te kesh bere shkollen e mesme e siper....ketej
(shaka ,me kane thene qe eshte shume e thjeshte ,por gjithsesi per mendimin tim eshte nje budallallek me oke ).
Me kete tip leje qendrimi mund te shkosh te punosh dhe ne vende te tjetra BE...kjo eshte e reja por ka vende qe zyrat e punes nuk i zbatojne keto rregulla fatkeqsisht ....
Une nuk kam reddito po ngela keq qe nuk ma rinovojne po martoj ndonje shqiptar me pashaporte italiane lol:P seē kam nje parandjenje qe do me futet shkes Il -santo lol.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
po me pasaport usa prano ti saure. will you marry me hahahahahahahahahahahahaha
no glove no love
hahahahahaha saure. po me ty martohem un se kom problem se jena toleranta te dy. martes me kontrat. ti bo jeten tate un timen. ene i her ne muj takohena bashk.
no glove no love
Krijoni Kontakt