Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    615

Presidenti amerikan u dërgon urime myslimanëve për Ramazanin

Zëri i Amerikës

Presidenti Barak Obama dërgoi urimet e tij për myslimanët në mbarë botën për Ramazanin, muaji i shenjtë i kalendarit islamik.

Në një deklaratë sot, presidenti tha se Ramazani është koha e reflektimit të thellë dhe sakrificës, dhe që tërheq familjet dhe komunitetet së bashku për lutje dhe iftar.

Zoti Obama u uroi myslimanëve “një muaj të bekuar” dhe tha se mezi pret të organizojë darkën e iftarit në Shtëpinë e Bardhë.

Presidenti tha se Ramazani është gjithashtu një kujtesë e rëndësisë për të qënë pranë më të pafatëve, duke theksuar vdekjet e dhimbshme dhe imazhet e familjeve dhe të fëmijëve në Somali dhe Bririn e Afrikës që po përpiqen të mbijetojnë. Ai u bëri thirrje vendeve dhe njerëzve të mblidhen së bashku në mbështetje të përpjekjeve për ndihma që të shmanget një katastrofë edhe më të rëndë.

Ramazani është muaji i nëntë i kalendarit hënor islamik...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Presidenti Amerikan ua uroj festen muslimaneve,porse kesaj radhe po i genjen,sepse ua vrau
    "pejgamerin"e keti shekulli,bin ladenin,hahah....

i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223
    Citim Postuar më parë nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin

Zëri i Amerikës

Presidenti Barak Obama dërgoi urimet e tij për myslimanët në mbarë botën për Ramazanin, muaji i shenjtë i kalendarit islamik.

Në një deklaratë sot, presidenti tha se Ramazani është koha e reflektimit të thellë dhe sakrificës, dhe që tërheq familjet dhe komunitetet së bashku për lutje dhe iftar.

Zoti Obama u uroi myslimanëve “një muaj të bekuar” dhe tha se mezi pret të organizojë darkën e iftarit në Shtëpinë e Bardhë.

Presidenti tha se Ramazani është gjithashtu një kujtesë e rëndësisë për të qënë pranë më të pafatëve, duke theksuar vdekjet e dhimbshme dhe imazhet e familjeve dhe të fëmijëve në Somali dhe Bririn e Afrikës që po përpiqen të mbijetojnë. Ai u bëri thirrje vendeve dhe njerëzve të mblidhen së bashku në mbështetje të përpjekjeve për ndihma që të shmanget një katastrofë edhe më të rëndë.

Ramazani është muaji i nëntë i kalendarit hënor islamik...
    Ska qare tjeter

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •