te me falesh por besoj se futen te humori dhe keto fjale dhe sma ve re per te keq
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Dy shkrimtare po ecnin rruges dhe kalojne prane shtepise se nje poeti te njohur.Qendrojne per nje moment dhe lexojne pllakatin qe ndodhej te hyrja."Kjo eshte shtepia e poetit te famshem filan fisteku etj,etj".C'fare mendon se do te shkruhet pas vdekjes te hyrja e shtepise time-e pyeti shoku shkoun.Me siguri "Jepet me qira"-iu pergjigj shoku...
Njeri duke ik me makine i thote shokut...
Shiko se po vjen nje LOPE mbrapa nesh,nga e ka nxjerre gjuhen i thote tjetri...
Majtas ja pret ky...
Epo po kerkon parakalim,prandaj jepi gaz makines....
nje i ri afrikan po regjistroheshe ne fakultet.
sekretaria e pyet
- cfare dege do zgjidhni?
afrikani i indinjuer ia kthen:
- nuk mund te kem banke , si gjithe te tjeret?
ne provimine matures, hyn i pari qe ishte pergatitur me mire dhe del i lumtur:
- si ishte? e pyesin te tjeret
- eee, si midis profesoreve.......
- c'dmth?
- ata pyesnin, une pergjigjesha dhe shkembenim mendime me njeri tjetrin.
hyn e dyti, kur del prap e pyesin shoket
- si ishte?
- e , si midis profesorit dhe nxenesit, ata me pyesnin une pergjigjesha,kur bllokohesha me ndihmonin nga pak......
hyn i treti .....;;dhe kur del e njejta pyetje/
- he mo si ishte?
- si ne kishe ishte.............
- si keshtu?
- ata me pyesnin une..... beja kryqin, sa here une pergjigjesha ......ata benin kryqin
Nxenesit: Zyshe, i ke korrigjuar provimet?
Zysha: Nxenes, kam 3 klasa!
Zysha: I keni bere detyrat?
Nxenesit: JOO, kemi 12 lende!
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Luli, solli dashnoren e vet ne shtepi.
Hoqi bluzen – “C’fare gjoksi mrekullueshem” – i tha dashnorja.
“Eshte 100 kile dinamit” – i pergjigjet ky dhe e fryn edhe me teper gjoksin me krenari.
Me ky pas heq pantallonat – “C’fare kembesh burrerrore qe ke” – i thote dashnorja.
“Eshte 100 kile dinamit” – i pergjigjet ky dhe i fryn edhe me teper muskujt me krenari.
Me pas heq mbathjet dhe dashnorja bertiti dhe doli nga dera menjehere.
Luli u vesh dhe vrapoi pas saj. “Pse ike keshtu?”, e pyeti kur e arriti.
Ajo ju pergjigj,”Mendova se gjithe ai dinamit do plaste nga minuta ne minute kur pashe se sa te shkurter e kishte fitilin”
Analizat e Spermes
Nje plak 75 vjec shkon tek doktori per te bere analiza sperme. Doktori i jep nje kavanoz dhe i thote qe ta depozitoje spermen aty.
Te nesermen, xhaja i dha doktorit kavanozin bosh.
- Cfare ndodhi, tha doktori?
- Ah mor doktor, filloi xhaja. Provova me doren e majte, pastaj me doren e djathte po asgje. Provoi gruaja me doren e majte, me te djathten, me te dyja, provoi me goje, here me dhembe e here pa dhembe dhe smundi. Thirrem edhe komshijen. Provoje dhe ajo me dore, me goje dhe e shtrengoi edhe midis kofsheve po aha…
Se hapem qe se hapem dot kapakun e kavanozit.
Krijoni Kontakt