Close
Faqja 14 prej 103 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1021
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    gjyshi ju thoshte shpesh here niperve oh sa i embel eshte p..oh sa i embel eshte p.....nipat te vegjel nuk e dinin se kjo gje nuk duhe te thuhej vend e pa vend dhe si femije ma e mbanin cdo dite ne goje , p....eshte i embel , p...eshte i embel..nje dite i degjon gjyshja tek thonin keshtu..ju bertet me te madhe ajo se cka flisnin..kush ju ka mesuar keso budalliqesh more...po gjysha na ka thene o gjyshe...ah pisi , shkoni e thoni se se ke provuar k...sa i embel eshte....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Nje besimtar shkon te prifti dhe i thote:
    - Kam nje hall te madh,kam 2 papagalle femra qe gjithe diten thone "Ne jemi kurva doni te beni qef"
    - Mos u merzit - i thote prifti - mi sill mua ti vej me nje kafaz me papagallet e mi meshkuj qe i kam mesuar qe gjithe diten te lexojne biblen dhe te falen, keshtu ato do kthehen ne rrugen e zotit. Te nesermen besimtari i con te prifti i cili i fut ne kafazin e tij. Papagallet thone "ne jemi kurva doni te beni qef " atehere papagalli i priftit i thote tjetrit:
    - Mbylle biblen se lutjet tona u plotesuan
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Nje djale i varfer na dashuronte nje vajze shume te pasur por prinderit e saj nuk e jejonin kete dashuri.E mbyllen vajzen ne shtepi dhe se linin te dilte nga dera qe mos ta takonte te dashurin e saj.Si perfundim na e fejojne me nje cun qe vinte nga nje familje e pasur.Vajza se donte hic kte te fejuarin po s'kish c'fare te bente se e detyroi familja.Ajo kokeforte e vendosi qe t'ia falte virgjerine te dashurit sikur c'te behej.I shkruan leter te dashurit dhe e vendosen qe te dy qe duhej bere para marteses se saj.Po nuk dinin se si sepse vajzen nuk e linin te dilte vetem.Atehere i dashuri i thote merr te fejuarin dhe te dy bashke shkoni te vendi ku takoheshim ne te dy.Ajo merr te fejuarin dhe shkon te pema ku takohej kohe me pare me te dashurin.Ulen poshte pemes dhe fillojne te flasin kur pas pak degjohet nje ze nga lart pemes.PO E BEJNE, PO E BEJNE.I fejuari i saj skuqet ne fytyre dhe i thote jo nuk po bejme gje ne vetem po flasim.Jo i thote ai nga lart duket sikur ju po beni dashuri.JO s'po bejme gje.Qe ktu lart duket sikur po e beni po s'me beson hip ktu dhe shiko.I fejuari hipen lart ne peme dhe i dashuri zbret poshte dhe filluan te benin dashuri.Atehere i fejuari nga larte pemes i thote ke te drejte nga ketu duket sikur po beni dashuri.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Nje dite, gruaja e vetem ne shtepi, priste ti kthehej i shoqi nga puna. Bie derra, shkon ta hape dhe shikon Qaniun, shokun e burrit.
    - Oh Qaniu, hajde urdhero brenda.
    - Jo - i thote Qaniu - se nuk kam shume kohe. Meqe Aliu nuk eshte ne shtepi, po vij me vone.
    - Po ti urdhero brenda se Aliu nuk do te vonohet. Sa te pish ti kafene, ai ka ardhur.
    Bindet Qaniu dhe hyn brenda. Kur zonja po i conte kafene, Qaniut iu be derrase, e kapi zonjen dhe e .....
    Vishet Qaniu dhe iken duke i thene se do vinte nje dite tjeter.
    Pas gjysem ore, kthehet burri nga puna. Duke hequr xhaketen i thote te shoqes:
    - Me kerkoi njeri sot mua?
    - Po - i thote ajo - erdhi ai shoku tend, Naqiu, ndenji ca dhe iku.
    - Po jo Naqiu moj grua, Qaniu.
    - Eh - i thote ajo - Qaniu Naqiu se nuk u be kjamet

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

hoxha..

cdo dite permes fshatit kalonte hoxha ..ne mes te fshatit ishte nje qershi e madhe ..ne te hante qershi nje vajze e vogel e varfer..nje dite kur po kalonte hoxha poshte qershise sheh vajzen qe ishte pa breke..i flet hoxha nga poshte ;
    - moj bija e zotit pse ne qershi pa breke moj..
    - po ja hoxhe efendi jemi te varfer e prinderit e mi nuk kan para me me ble breke..
    - ok eja poshte te jap ca para..
    ..bie poshte vajza dhe hoxha i jep 10 euro dhe i thot ti bleje breke..vajza e gezuar iken me vrap dhe i tregon nene se vet se si i kishte fituar 10 euro..ou mendoj nena e vjazes..po kur kesaj i ka dhene 10 euro a thua sa do me jape mua po te me shohe pa pa breke..sigurisht me shume se jam me e madhe une..dhe aty per aty e vendosi qe te nesermen ne kohen qe hoxha do kalonte poshte qershise ajo te ishte ne qershi pa breke fare..keshtu beri te nesermen dhe ne momentin kur po kalonte hoxha ky e pa nga poshte lart se gruaja ishte pa breke..

- moj bija e zotit po pse moj pa breke...
    - po ja hoxhe efendi jemi te varfer dhe nuk kemi mundesi te blejme edhe breke..
    - ok eja poshte te te jap ca para..
    ..bie poshte gruaja dhe hoxha i jep veq dy euro..gruaja habitet the i thote se nuk i dalin per breke 2 euro..
    - jo - i thote hoxha - ti nuk ke nevoje per breke por ke nevoje per nje brisk rroje...

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    grat shtatzen i luten zotit,
    o zot bej qe dhimbjet e lindjes ti ndjejn dhe burrat
    dhe zoti ja ploteson deshiren, dhe kur vjen dita per te lindur
    gruaja po bertiste nga dhimbjet
    dhe burri i thot po un nuk ndjej gje?
    nderkoh u ndegjua komshiu
    ooooo........... o zot po pse or burr nuk na le rehat me komshit...

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Djali Vajzes :
    - Po Sikur Te Te Puth Tani ?
    - Do Te Therras Mamin !
    - Po Sikur Te Te Mbyllja Vetem Me Mua Ne 1 Dhome ?
    - Perseri Do Therras Mamin !
    - Po Sikur Te Te Perdhunoj ?
    - Do Te Therras Gjyshen !
    - Po Pse Gjyshen ?
    - Sepse Nuk Degjon , Eshte Shurdhe

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Takohen nje mengjes dy komshinj qe banonin njeri siper tjetrit. Komshiu qe banonte poshte pyet ate qe banonte lart:
    - Ore do me thuash nje gje? Cili eshte sekreti yt qe e ben gruan tende te bertase aq fort kur e beni edhe pas kaq viteve martese?
    - Posi mo - i thote ky tjetri - eshte shume e thjeshte. Kur shkojme ta bejme marrim dhe nje kavanoz me nutella. Pasi zhvishemi marr nje grusht me nutella dhe filloj tia perhap gruas ne gushe. Perhap e lepi, perhap e lepi.
    - Po kur uleret ajo? - i thote komshiu.
    - Duro - i thote ky tjetri. Pasi mbaroj pune me gushen marr serish nje grusht nutella dhe ia perhap ne gjoks dhe perhap e lepi serish
    - Po kur uleret ajo? - i thote ky tjetri.
    - Po duro mor burre se po ta them. Pasi mbarojme dhe me gjoksin marr nje grusht dhe ia perhap ne bark dhe perhap e lepi serish
    Po kete e kuptova po kur uleret ajo - pyet komshiu.
    - Po kur harroj dhe fshij doren ne carcafe mor burre

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje burre vete me vrap ne shtepi dhe i thote gruas: - Grua behu gati se do te provojme nje stil te ri! .....
    Gruaja e merzitur i thote: - Cfare stili te ri more, ne gjithmone njelloj e bejme. ....
    - Kete here kam mesuar stilin e marangozit, - i thote burri dhe fillojne... ..
    Pasi mbaruan gruaja i thote: - C'ishte ky stil marangozi? Ti prape si gjithmone e bere. .......
    Dhe buri ia kthen: - A moj budallaqe, ku kupton gje ti, po lapsin tek veshi nuk e vure re?...............:P:P

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje Gjerman takon nje coban pa shkolle shqipetar, qe po kulloste delet dhe i thote:
    -A bejme nje loje,une te bej nje pyetje,nqs ti e gjen,une do te jap 100 euro,nqs nuk e gjen do me japesh 5 euro dhe pastaj e ke rradhen ti......Cobani ,edhe pse pa shkolle,pranon......
    -Kush eshte presidenti i Pakistanit....???
    -Nuk e di...perjigjet Cobani dhe i jep 5 euro.......Tani e pyet Cobania eshte nje gje me 3 kembe lart,e dy kembe poshte,me nje sy, nuk ha buke kurre por pi uje 24 ore.....???
    -Nuk e di...pergjigjet Gjermani dhe i jep 100 euro.....
    -Pa he,ma thuaj ti......
    -As une nuk e di, na 5 eurot e ik tashi...........:P:P

Faqja 14 prej 103 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •