Nje burre po percillte vjerren e tij per ne aeroport. Sapo niset aeroplani, burri fillon e lutet : o zot te lutem merre, tani e ke me afer se kurre!
Nje burre po percillte vjerren e tij per ne aeroport. Sapo niset aeroplani, burri fillon e lutet : o zot te lutem merre, tani e ke me afer se kurre!
Burri kthehet ne shtepi edhe gjen ne krevat gruan e tij te djersitur. “oh mbarova” thote ajo edhe ben sikur i bie te fiket.
Burri shkon me vrap te marre ne telefon ndihmen e shpejte por papritmas i del cuni i vogel edhe i thote: Babi, babi ne dollap eshte nje burre i zhveshur …
Burri shkon ne dhome edhe hap dollapin ku sheh shokun me te mire.
Po mire mor Kosta po ste vjen cik zor nga vetja, gruas time i ka rene te fiket ndersa ti merresh me te tremb kalamajt![]()
![]()
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
O Komshio Kur e ke Ditelindjen mo ?
Pse mer ?
Me t'i Ble i Pale Perde se Po Shifet Tulle Ca Bo TI
me Grun Tate..
Ahaa...Po ti Kur e Ke ditelindjen mo ?
Pse ?
Me T'i Ble i Pale Syze Se Nuk eshte Gruaja ime
por e Jotja.. !!![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Po flisja me njonen n'fb:
-Zogu ma co i foto taten me rroba plazhi.
-Ua, pervers je ti mo?
-He me zogu se do t'boje lali jot i xhiro me x6, ene pastaj do hame i dark te lokali im, ene pastaj kalojm i nate romantike te hoteli im me 5 yje.
-Ja po ta dergoj tani - tha ajo dhe me pyeti direkt, - He si te dukem?
-Po ta them me vone - i thashe.
-Uaa si ben. He mo thuaje. Ke turp?
-Jo mi lal - ia ktheva - po jam me 0.fb tani.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nje polic po blinte nje sanduic,por harroi te hiqte celsat dhe makina u mbyll.
Ai kishte lene xhamin pak hapur dhe filloi ta ngacmonte siguresen me tel.
Ca cuna po qeshnin dhe polici i tha
-C'a keni ?
-Nuk po qeshim me ty por me ate burrin
qe ta ben nga brenda: - me ketej me andej!![]()
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nje grup nga tirana vjen ne sarande per pushime dhe u beri pershtypje sjellja e kamarieve te restoranteve qe te gjithe te sjellshem njeri nga keta tregon kur kishin vajt me pushime ne vlore ulen ne nje restorant per te ngren nderkoh vjen kamarieri,njeri nga keta i kerkon Menu te lokali,ndersa kamerieri i thot;
PO CE DO MENUN TI O VLLA KE KETU CA TE TE DOJ RROoCKA
mire i thane kta dhe porositen qe te gjith peshk kallamar e tjera fruta deti
pas nje ore spo vinte porosia dhe i thon kamerierit vlla ku jan porosit tona????
kamerieri :duro mo vlla se jan peshq e kallamare nuk jan fotokopje qe behen per dy sekonda
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nje dite diktatori E.Hoxha vendos te lere zonen e bllokut per te pare gjendjen reale te punetoreve jashte Tiranes.Maskohet dhe del i vetem neper fshatra.Pasi mbaron "inspektimin"e gjendjes kthehet ne qytet ku e ze erresira afer nje kinemaje.Mendon me vete-po futem te shoh nje film meqe jam ketu.Futet brenda dhe momentin qe mbaron filmi,ne ekran shfaqet nje foto e xhaxhit Enver.Te gjithe ngrihen ne kembe dhe fillojne ti kendojne lavde udheheqesit te madh ne brohoritje.Enveri nga ana tjeter,i shtangur nga ajo qe po shikonte,rrinte i ulur duke pare dashurine e sinqerte te popullit per te.Ne ate moment,nje burre i afrohet te veshi dhe i thote:"te kuptoj mor shok,te kuptoj.Te gjithe si ti ndihemi, por te leverdis me mire te cohesh ne kembe se sa te perfundosh ne burg"![]()
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Shkon nje burre per t'u regjistruar ne orkestren filharmonike.
- Di t'i biesh ndonje instrument muzikor? - e pyet pergjegjesja e personelit.
- Jo
- Po ca do atehere?!
- Une di te pjerdh cdo melodi.
- Ua, po si keshtu?
- Ja, me jep ndonje partiture.
I jep pergjegjesja nje partiture me nota. I hedh nje sy ky burri dhe pas disa minutash e "pjerdh melodine". Kjo e habitur ne kulm i thote qe te shkoje te flasi me drejtorin. Edhe drejtori habitet jashte mase. Ne fund e pyet drejtori kte:
- Po sinfonine e peste te Beethovenit a di ta pjerdhesh?
- T'i shof njehere partiturat
I studion e i studion disa minuta, pastaj thote:
- Jo, fatkeqesisht kete pjese nuk e pjerdh dot.
- Po perse?!
- Sepse ketu (tregon me gisht disa nota), ketu......dhe ketu mund te dhitem ne breke.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nate, po bie telefoni i shtepis...
Burri:- Thuju, nuk jam te shpia.
Gruaja:- Ai eshte ne shtepi.
Burri:- A je normal, a te thash me thene qe nuk jam ne shpi ?
Gruaja:- Thirrja ishte per mua!![]()
Zemra dua te te them nje sekret,po nuk dua te merzitesh.- he njeher me thuaj-un nuk jam ai qe mendoje ti,jam i martuar dhe kam 2 femij.-idiot se me trembe,thash se nuk esht BMW e jotja .
Krijoni Kontakt