Close
Faqja 50 prej 103 FillimFillim ... 40484950515260100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1021
    i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Kur hyne kompanite e celularit per here te pare ne Shqiperi , ne nje fshat , babai i
    pyeste djemte se cfare benin ata me ate gjene ne vesh . Djemte i thoshin se
    eshte telefon . Babai i pyeste perseri djemte se si qenka ky telefon pa tel .
    Femijet ia shpjegonin gjithmone babait . babai iu lut atyre qe dhe atij ti blinin nje
    telefon . Femijet ia blene telefonin babait . Babai fliste me kusherinjte shume
    shpesh ne telefon . Nje dite babai i tha femijeve , qe kur te vdiste telefonin t'ia fusnin me vete ne varr . Nuk kaluan shume vite dhe babai vdiq . Femijet u
    mblodhen per ta varrosur dhe qe t'i conin amanetin ne vend , qe t'i fusnin telefonin
    ne varr . Djali i vogel qe ishte me mistreci nga te tjeret , ia hoqi fshehurazi karten
    e telefonit te babait . Pastaj te gjithe e varrosen babain bashke me telefonin . Pas
    varrimit kur te gjithe po rrinin ulur ne shtepi , djali mistrec u ngrit dhe shkoi ne
    tualet . Atje , fshehurazi ai nderroi karten e telefonit te tij dhe futi karten e telefonit te babait dhe shkroi nje mesazh . Ne mesazh shkruhej : Bijte e mije arrita
    shendoshe e mire . Pastaj mesazhin ia dergoi me sms e telefonit te tij dhe
    vellezerve te tij . Te gjithe djemte filluan te peshperisnin dhe te habiteshin per
    mesazhin qe i erdhi . Lajmi u perhap ne fshat . Mas dy javesh aty vdiq nje burre
    tjeter . Djal mistrec perseri shkroi nje mesazh . Mesazhin ua dergoi perseri
    djemve te tij . Aty shkruhej : Mora vesh se ka vdekur filani . Jepini karikuesin e telefonit te ma sjelle ketu se po me bie bateria e telefonit , babai!

Mbas nje jave une do ti dergoja nje sms
    Bijt e mi ma boni pak oferten e Vodafonit me 3000 njesi.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Nje 80 vjecar shkon te mjeku per te kryer kontrollin vjetor.
    Mjeku- si ndjeheni?
    80 vj- Si asnjehere tjeter,ne forme te shkelqyer.Kaam njohur nje 20- vjecare me te cilen jam martuar dhe pres te behem dhe baba. C'mendon zoti mjek?
    Mjeku-(mbasi mendohet per nje moment) Dua t'ju tregoj nje histori- i thote.

''Kam njohur nje person i cili ishte nje gjahtar i fiksuar,aq sa nuk mungonte ne asnje sezon gjuetie.Nje dite duke u nisur me nxitim per gjueti,ne vend te ciftes morri cadren.Arrin ne mal dhe mbas njefare kohe nje ari shkon drejt tij,ky merr cadren e shtrengon fort dhe i'a drejton ariut i cili po sulej drejt tij dhe ishte fare afer''
    E di se cfare ndodhi? - pyet mjeku.
    Jo-pergjigjet plaku.
    Mjeku- Ariu bie ne toke i ngordhur para tij.
    E pamundur- nderhyn plaku- dikush tjeter duhet te kete qelluar ne vend te tij.
    Eshte pikerisht ajo qe po munohem te te shpjegoj- prgjigjet mjeku.
    MOS I NDY TEMAT no name

Nė njė dasėm nė Fier ngrihet i zoti i shtėpisė dhe flet nė mikrofon:
    - Kush ėshtė nga Tirana?
    Ngrihen 16 veta nė kėmbė.
    - Dilni jashtė,- u thotė.
    - E pse tė dalim jashtė? - pyesin ata tė habitur.
    - Se tani ėshtė momenti i tortės!

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    I thot komshija njerit ce mban gjith ate qen?Me shume per gruan thot ky e kam stervitur te bej sex ne menyr te papare, gruaja cmend per te.Aman i thot kjo ma sillnjeher mua.Ok thot ky dhe shkon me te te dhoma e gjumit zhvishet kjo dhe ky i flet qenit-Fillo....-Fillo hic qeni...atehere filloj te zhvishej vete gjoja gjith inat dhe i drejtohet qenit--Eshte hera e fundit qe ta tregoj.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Nje profesore ne universitet i kujton studentave se diten e neserme do zhvilloje provim dhe se nuk duhet te mungoje asnje per cfaredo arsye,vetem ne rast zie dhe problemesh te renda shendetesore do kete perjashtime.
    ne fund te salles nje student duke dashur te beje ironikun pyet;
    Po nese je i tej mase i lodhur per shkak te nje aktiviteti seksual frenetik dhe te zgjatur?
    Profesorja mbasi pret te vihet qetesia nga te qeshurat e studenteve,buzeqesh,tund koken dhe i thote studentit;
    Mund te shkruash me doren tjeter ose mund te pergjigjesh ne kembe nese ulur ndjen dhimbje.
    MOS I NDY TEMAT no name

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nje cift i sapo martuar shkojne ne brazil per muajin e mjaltit
    djali ishte i virgjer dhe nuk merrte vesh se cfar behej naten e pare te marteses vjen darka dhe shtrihen per gjume..
    - Vajza: Kam ftoht
    - Djali merr nje batanije dhe ja hedh siper
    - Vajza: Kam ftohte
    - Djali merr batanijen tjeter dhe ja hedh siper
    - Vajza: Kaaam ftohtee
    - Djali merr batanijen e 3 dhe ja hedh siper
    - Vajza behet me nerva dhe thot: O injorant, e kam dhe nje vrim une
    - Djali: Po pse nuk thua ti qe aty te hyka i ftohti ty

Nje aeroplan bie ne shkretetire dhe qelloi qe njeri shpetoi,mirepo ra ne nje vend nevralgjik ku dy fise luftonin ndermjet tyre.E kapin kete dhe pyesin mbasi i dhan ma ngren,po ti me ke je me ne apo me ata te tjeret?Me ju upergjigjet...... Epo ne jemi ata te tjeret.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Nje vajze duke mesuar notin ngelet e fundosur nga nje dallge. Nje polic qe ishte aty afer hidhet ne det dhe e shpeton vajzen. Ajo shume e gezuar i thote:
    - Tani nga une kerko c'te duash do te ta jap.
    Polici mundohet ti shpjegoje se beri vetem detyren e tij por vajza fillon teqe pantallonat. Polici e shikon dhe deshperohet:
    - Mos moj, po ku me bejne pantallonat e tuaja mua?
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Djali: Dua tė martohem me ty
    Vajza : Vėshtirė se do pranoj babai !
    Djali: Pse ?
    Vajza: Ėshtė shahist...
    Djali: Ēfarė lidhje ka shahu me martesėn tonė?
    Vajza: Ai kurrė nuk e jep MBRETERĖSHĖN , pėr njė kalė !
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nje burre shkon ne restorant vetem dhe pikasi nje femer te bukur dhe ajo vetem ne nje tavolin .
    I thote kamarjerit ti ēoje shishen me te mire te shampanjes qe ka ne resto .
    Kamarjeri i ofron shishen e gruas dhe i thote qe e ke nga ai tipi tek ajo tavolina e cepit .
    Gruaja i thote kamarjerit qe ti thoje burrit se ajo e pranon shampanjen nqs ai ka nje audi a8 ne garazh , nja 1 miljon ne banke dhe , ,nja 20 cm ne pantollona .
    Kur burri e merr mesazhin , i thote kamarjerit ti thoje gruas se ai mund ta shesi ferrarin dhe porshin e ta mbaj vetem audin a8 , mund te shpenzoje dhe 4 miljonet
    per te ngelur vetem nje , por ne asnje menure nuk do presi 5 cm nga pantallonat e tij , keshtuqe shishja le te kthehet mbrapsht .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •