Nastradinit i ishte mėrzitur jeta edhe vendosi tė varė vetėn nė njė pemė, nė buzė tė liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije nė uje. Kur del nga ujiė thotė me veten e tijė, pėr njė tė varme desh u mbyta.![]()
Nastradinit i ishte mėrzitur jeta edhe vendosi tė varė vetėn nė njė pemė, nė buzė tė liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije nė uje. Kur del nga ujiė thotė me veten e tijė, pėr njė tė varme desh u mbyta.![]()
Ahahahahahaha,po a nuk ishte qellimi te mbytet.
Kjo ma kujtoj nje her nje kureriri im kisht ās thene:
Valla be me eshte merzit jeta,me eshte merzit aq shume sa qe e kisha mare nje llastik e isha var te ura gurit.
kur e thojn po pse me llastik e te ura gurit?
Ai ja kthen po kshu i sigurt se vdes edhe i varem edhe i gulfatun ne uj.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Inteligjenca e CIA-s
CIA dergon nje agjent ne Rusi te cilin kishte 5-vjet qe e sterviste ku dhe i kishte mesuar te
gjitha zakonet Ruse.
Dhe kur agjenti shkon ne Rusi troket ne nje dere shtepie per te kerkuar per te ngrene.Deren e hap nje plake e vjeter Ruse.Ai me nje Rusishte te rrjedhshme dhe me dialektin e zones i thote plakes ...
-te lutem ke nje pjate fasule dhe nje shishe vodka ...
Te jep nena c'te
duash i thote plaka..
-Po vodken ce do o bir...?
Po ka Rus qe mos te pi vodka moj nene i thote agjenti.
Po ti nuk je Rus mo te keqen nena ia kthen plaka...
Si jo moj nene ia kthen dhe i tregon me saktesi dhe nga cila zone e Rusise ishte.
Po jo te keqen nena ti nuk je Rus gjithmone ne te veten plaka.
Pa shume debatesh agjenti detyrohet dhe e pyet..??
-Nene nga e kuptove qe nuk jam rus?
Po ti je i zi mo te keqen nena...
Njeri kishte probleme me stomakun. Shkon vizitohet dhe doktori i thote qe duhet te vinte te nesermen me nje kampion urine per te bere analizat por nuk duhet te hante asgje ne mengjes. Te nesermen ky harron dhe han nje molto dhe nje gote qumesht. I con shishen me urine dhe doktori duke e tundur i thote:
- Cfare te thashe dje?
- Qe mos te haja mengjes!
Doktori duke tundur shishen i thote
- Po ti ke ngrene molto dhe ke pire qumesht!
- U harrova fare, me fal doktor. Do ta sjell neser por kete here sdo harroj.
Te nesermen per tu tallur me doktorin shkon te dhoma goces dhe i thote:
- Te keqen babi ma mbush pak me urine se do tallem me doktorin.
Mbasi e mbush shkon ne garazhd, i hedh pak vaj nga ai i makines dhe i kenaqur ia con doktorit. Nderkohe qe doktori po tundte shishen ky filloi duke qeshur me te madhe derisa doktori i thote :
- Qesh ti qesh, gocen e ke me barre kurse makina te eshte bere per motorr!
Hahahahahahhahahahahah![]()
Erdhi Leonardo Di Caprio ne Shqiperi, e sa arriti ne portin e Durresit nje jevg i vjedh pashaporten. Pak me vone i erdhi radha jevgut te kontrollohej para se te hynte ne Shqiperi dhe policet i kerkojne pashaporten. Shikon pashaporten polici, shikon jevgun, shikon pashaporten, shikon jevgun. I habitur polici kthehet nga shoku i tij dhe e pyet:
- Ore, po ky Titaniku... Eshte mbytur apo eshte djegur ?!
Bab e bir pasi dalin nga nje lloto pyet djali te atin:
- babi babi ca do bejm po fituam lloton
-po e fituam,Majami,wiski dhe femra
-po nuk e fituam babi?
-durres,raki dhe nonen tate
Gruaja: - Edhe une perdor te punes dhe rralle e perdor kete telefon..
Djali: -Une gjithashtu perdor celularin e punes,kete pothuajse se perdor fare..
Dhe te gjithe po shikonin sherbyesen e cila po i degjonte qetesisht....
Ajo: -Cfare keni ? Ju te gjithe perdorni telefonin e punes.
S'eshte problem besoj.
Njehere Jezusi zbriti ne toke per te pare si silleshin njerzit me njeri-tjetrin, sa bujare ishin ato etj. Nga nuk brodhi i shkreti ne Itali, ne France, Gjermani, po asnje prej njerezve qe takoi nuk qelloi bujar. Me ne fund zbriti ne Shqiperi dhe qelloi qe i ra rruga nga liqeni artificial. Aty sheh nje cun ulur rreze nje peme qe po pinte nje cigare. I lutet ti japi dhe atij nje dhe djali ja jep me kenaqesi, por i thote:
- Kujdes plako se eshte hashash.
Jezusi e falenderon dhe e pi, edhe me pas vendos ti thote se kush ishte:
- Une jam Jezusi! - i thote ai.
Dhe djali iu pergjigj:
- Te thashe o plako se ishte e forte po nuk me degjove...
Njeri cmendet dhe iu mbush mendja se ishte kokerr misri dhe e ndiqte gjeli qe ta hante. E mbyllen ne cmendine kete dhe e mjekojne. Pas ca ditesh e pyesin tek komisioni i mjekeve:
- He, si ndjehesh? A tu mbush mendja qe nuk je kokerr misri?
- Po i thote ky.
- Do dalesh pra, - i thone mjeket.
Niset per te dale ky kur ne gjysem te rruges kthehet e thote:
- Mire mua qe mu mbush mendja po kush ja mbush mendjen gjelit pa!
Krijoni Kontakt