Close
Faqja 19 prej 103 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 1021
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    mesi i nates, nje pijanec mezi se ecte duke u mbajtur tekgardhi tek e kap nje polic:
    - pjesa e identitetit dhe me thuaj ku shkon!
    pijaneci e shikon i habitur dhe i thot:
    - po shkoj ne nje konferince ku flitet rreth demet qe shkakton alkoli
    policistul i habitur ja kthen
    - ne mes te nates? kush mban konferince ne mes te nates?
    - gruja ime dhe me duket.......... edhe vjerra

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ne trurin e nje mashkulli lind nje neuron, shikon rreth e verdall erresire..........., fillon te fishkelleje:
    - fiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuu, fiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuu!
    asnje pergjigje.
    - fiuuuuuuuuuuuuuuu, fiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu
    asgje, kur ne erresire shfaqet nje tjeter neuron:
    - cfare dreqin ben vetem ketu? hajde poshte, aty jemi mbledhur te gjithe

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Gruaja i Heq Pantallonat,Edhe Ia Hedh Burrit Qe Ishte i Shtrire Ne Divan Dhe i Thote:

-Me bej te Ndjehem Grua...

Burri Heq Pantallonat e Tij Dhe i Thote:

- Ik Laji Te Dyja Palet Tani :P :P

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t'i pastronte puplat. Sapo mbaroi se pastruari shikon nje polic qe po vinte drejt tij. Ai me te shpejte hedh pulen ne lum dhe ben sikur po sodiste. Polici kurioz e pyet:
    - c'fare ben aty ti more?
    Hajduti i pergjigjet:
    - Ja u fut pula te lahej dhe me tha mua ti ruaja rrobat...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Deni_Boy Lexo Postimin
    Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t'i pastronte puplat. Sapo mbaroi se pastruari shikon nje polic qe po vinte drejt tij. Ai me te shpejte hedh pulen ne lum dhe ben sikur po sodiste. Polici kurioz e pyet:
    - c'fare ben aty ti more?
    Hajduti i pergjigjet:
    - Ja u fut pula te lahej dhe me tha mua ti ruaja rrobat...
    shume e forte.....

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Hyn mesuesja e letersise ne klase dhe i thot nxensve sot do flasim per NAIM FRASHERIN,SAMI FRASHRIN ,GJERGJ FISHTEN ,ASDRENIN ETJ pasi pa nje heshtje te madhe ne klase mesuesja i pyet nxensit se a e dinin se cilet ishin tere keta ??? Ne ate moment cohet Beni dhe i thote mesueses : oj mesuese po ti e di kush eshte TANI I MELEQES ,GENCI I NURIES, MIRI I SADETES ??? jo i tha mesuesja . atehere Beni i pergjigjet EPO KESHTU E KA KJO PUNE ME MESUESE TI KE SHOQERINE TENDE UNE KAM SHOQERIN TIME hahahahahahahaha

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Bėnin gara kinezi,italiani dhe arabi se kush do kercen nga kati i 125 dhe te mbijetoj.
    Kercen kinezi dhe duke rene fliste :" Buda,buda,buda,buda....."dhe i mbijetoj renjes.
    Pas tij kercen italiani dhe duke rene fliste:" Jesus Christ,Jesus Christ,Jesus Christ,Jesus Christ,....dhe ra e u be cope-cope.
    I fundit kerceu arabi dhe duke rene: "Allah,Allah,Allah,Allah,...dhe kur e pa se do te bie e te behet cope-cope po bertet: " Holy Sh`it.....Buda,Buda,Buda,Buda,.........

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kishte ikur nje luan nga kopshti zoologjik ne Beograd.Afer aty gjindeshin shume femije qe sapo kishin dal nga shkolla.Kur luani vraponte drejt tyre nje shqiptar i doli para dhe e mbyti luanin dhe shpetoi femijet.
    Te nesermen ne lajme po jipej lajmi :" Trimi Periq i shpetoi jeten femijeve tane."
    Duke e lexuar kete shqiptari nervozohet dhe ju dergon nje leter ankese redaksise se lajmeve,duke ju shkruar se ai qe i shpetoi femijet ishte shqiptar.
    Prape te nesermen po jepet lajmi :" Serbi trim shpetoi femijet tane".Prape po e lexon shqiptari dhe i nervozuar po shkruan nje leter ankese duke shkruar:"Njerez,une nuk jam Periqi,e as qe jam serb.Une jam shqiptar."
    Te nesermen ne lajmet serbe po shkruan:" Shqiptari terrorist vrau luanin,kafshen me te dashur te femijeve tane".

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    ishin dy fshatare qe po udhetonin per here te pare me tren..gjate udhetimit nje djale shites ambulant shiste neper vagone te trenit..nder gjerat qe shiste ai kishte edhe banane..fshataret kurre nuk kishin pare banane..vendosen te blejne sejcili nga nje banane..po nuk ja dinin shijen dhe vendosen qe fillimisht njeri ta hante dhe ti tregonte shokut a ta hante apo jo..sapo e kafshon fshatari bananen treni hyn ne tunel dhe fshatari i bertet shokut..o mos e ha bananen se ja u qorrova une..mos u qorro edhe ti..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ishin dy fshatare qe po udhetonin per here te pare me tren..gjate udhetimit nje djale shites ambulant shiste neper vagone te trenit..nder gjerat qe shiste ai kishte edhe banane..fshataret kurre nuk kishin pare banane..vendosen te blejne sejcili nga nje banane..po nuk ja dinin shijen dhe vendosen qe fillimisht njeri ta hante dhe ti tregonte shokut a ta hante apo jo..sapo e kafshon fshatari bananen treni hyn ne tunel dhe fshatari i bertet shokut..o mos e ha bananen se ja u qorrova une..mos u qorro edhe ti..
    hahaha, me kujtove trenin

merr trenin dhe nisu ne qytet tjeter bashke me shoket
    futet treni ne tynel, plasin shputat

ose, ndonje pordh :-D dhe me vone shputat

njehere e nje kohe, kam ditur disa barcaleta te ndryshme me tren por i kam harruar
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 19 prej 103 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •