Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Kulmi i Albin Kurtit ne skenen politike ka qene dhe do te mbetet ky mandat te cilin po e kalon. Albin Kurti me levizjen e tij gjithnje e me shume do shohin dite me te zbehta dhe ne renie politike. Kjo sepse;

Nuk ka treguar alternative per zhvillimin, dergimin e Kosoves perpara ne ecje drejt zhvillimit. Gjithnje ka folur demagogji kot se koti.

Ka folur per nje bashkim Kombetar me Shqiperine, kete e ka folur ne kulmin e bisedimeve per antarsim ne bashkimin europian.

Ka raporte katastrofike me aleatin me te madh te Shqiptarve SHBA-ne dhe BE-ne.

Eshte levizje e dyshimit levizja V.V, e dyshimit ne kuptimin e levizjes majtiste.

Keto jane disa arsye qe ky subjket politik nuk do vie ne pushtet ndonjehere
    E ore Gogi, ose me te vertete je naiv dhe nuk di gje, ose je nje servil i Thacit qe vetem ben propaganda kunder LVV, kunder Albinit.

Perkundrazi LVV ka pase, ka dhe do kete gjithnje Alternative per Kosoven dhe Popullin e saj:

1. Alternative e LVV para ca vite (2-3 vjetesht) ishte pikerisht kerkesa per bllokimin e mallrava te Serbise dhe Bosnjes e Hercegovines - pra te vihet reciprociteti ndaj ketyre dy vendeve. Ndersa ju se bashku me tjerit e quanin te marre Albinin si dhe e quanin si prosllav dhe vecsaj policia e kosoves e rrafte dhe burgoste.

2. Gjithashtu Alternative e LVV para ca vite ( menjehere pas Pavarsimit te Kosoves), kerkonte qe pikat 1 dhe 31 te kufirit me Serbine si dhe i tere veriu te vihet nen kontroll te Kosoves. Ju e se bashku me te tjere thoni qe nuk eshte e mundur fare.

3. Alternative tjeter e LVV ishte mos hyerja e bisedimeve ndermjet Qeverise se Thacit dhe asaj Serbe, sepse keto biseda do jene ne dem te Kosoves dhe Popullit te saj.

E plote alternativa tjera si per Ekonomi, si per Siguri, si per mireqenje Sociale e shtet norma LVV ka paraqitur si ne debate si ne plan program te tyre.

Mirepo problemi eshte Alternative per Interes Shteteror e Kombetar pikerisht nuk ka Hashim Thaci, e me se miri u pa ne kete rast. Se per Interes Shteteror e Kombetar Hashim Thaci fare nuk ishte ne koordinim me Popullin e me partite opozitare Shqiptare Shumice ne Kuvend.

E kjo tregon me faktin se Serbet si ne veri e si ne Serbi dinin shume me heret per kete plan operativ te Policise Speciale te Kosoves. Se sa qe dinte populli dhe partite opozitare ne Kosove.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Ariani_tb

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    E ore Gogi, ose me te vertete je naiv dhe nuk di gje, ose je nje servil i Thacit qe vetem ben propaganda kunder LVV, kunder Albinit.

Perkundrazi LVV ka pase, ka dhe do kete gjithnje Alternative per Kosoven dhe Popullin e saj:

1. Alternative e LVV para ca vite (2-3 vjetesht) ishte pikerisht kerkesa per bllokimin e mallrava te Serbise dhe Bosnjes e Hercegovines - pra te vihet reciprociteti ndaj ketyre dy vendeve. Ndersa ju se bashku me tjerit e quanin te marre Albinin si dhe e quanin si prosllav dhe vecsaj policia e kosoves e rrafte dhe burgoste.

2. Gjithashtu Alternative e LVV para ca vite ( menjehere pas Pavarsimit te Kosoves), kerkonte qe pikat 1 dhe 31 te kufirit me Serbine si dhe i tere veriu te vihet nen kontroll te Kosoves. Ju e se bashku me te tjere thoni qe nuk eshte e mundur f

3. Alternative tjeter e LVV ishte mos hyerja e bisedimeve ndermjet Qeverise se Thacit dhe asaj Serbe, sepse keto biseda do jene ne dem te Kosoves dhe Popullit te saj.

E plote alternativa tjera si per Ekonomi, si per Siguri, si per mireqenje Sociale e shtet norma LVV ka paraqitur si ne debate si ne plan program te tyre.

Mirepo problemi eshte Alternative per Interes Shteteror e Kombetar pikerisht nuk ka Hashim Thaci, e me se miri u pa ne kete rast. Se per Interes Shteteror e Kombetar Hashim Thaci fare nuk ishte ne koordinim me Popullin e me partite opozitare Shqiptare Shumice ne Kuvend.

E kjo tregon me faktin se Serbet si ne veri e si ne Serbi dinin shume me heret per kete plan operativ te Policise Speciale te Kosoves. Se sa qe dinte populli dhe partite opozitare ne Kosove.
    qe besa mu kjo polici shpesh nderhynte kunder lvv kur kjo e e dyta dilete dhe ja bllokonte udhet ndonje ministri serb per mos te hyr ne kosove kjo polici ergjaku shum te ri dhje te reja ne prishtin jo shum larg para disa muaj kur ky stefnoviq erdhi ne prishtin i cili u prit ne mnyr spektal=kulare tash po injejti thrret serbet per destabilizim te kosoves por ska dert levizja vetvendosje e perkrah policin e kosoves edhe nese ka nevoj edhe fizikisht JEMI DEKLARU SE E MBESHTESIM POLICIN E KOSOVES PER KET NDERHYRJE KUNDER HORDHIVE QETNIKE ME GJAS DOTE NDERYN PRAP NE VERI
    Ndryshuar për herë të fundit nga beni33 : 01-08-2011 më 18:23 Arsyeja: EULEX VET SERBIA

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

=Gogi

Kulmi i Albin Kurtit ne skenen politike ka qene dhe do te mbetet ky mandat te cilin po e kalon. Albin Kurti me levizjen e tij gjithnje e me shume do shohin dite me te zbehta dhe ne renie politike. Kjo sepse;

Nuk ka treguar alternative per zhvillimin, dergimin e Kosoves perpara ne ecje drejt zhvillimit. Gjithnje ka folur demagogji kot se koti.

Ka folur per nje bashkim Kombetar me Shqiperine, kete e ka folur ne kulmin e bisedimeve per antarsim ne bashkimin europian.

Ka raporte katastrofike me aleatin me te madh te Shqiptarve SHBA-ne dhe BE-ne.

Eshte levizje e dyshimit levizja V.V, e dyshimit ne kuptimin e levizjes majtiste.

Keto jane disa arsye qe ky subjket politik nuk do vie ne pushtet ndonjehere
    GJDO GJE VEJEN ME KOH NE VENDIN E VET
    ju duhet vetem ta ktheni cd-n disa muaj mrapa dhe ti analizoni disa rjedha politike si kan rrjedh dhe mund te bindeni per te gjitha se pse parashikimet e albin kurtit jan te sakta ne lidhje me zhvillimet e fundit ne veriun e vendit
    shum nga qeveritaret shpesh nuk pranonin se ne veri ka paramilitar
    2. hashim taci
    me gojn e ti deklaronte se serbia esht fqinj mik ikosoves
    3 hashim taci

kryeministri thoshte se me serbin ska bisedime politike tash po del se paska pas dhe tash hashim taci po e akuzon serbin per destabilizim te kosoves ktojan vetm disa nga deklaratat e hashimit ne lidhje me serbin
    huliganet serb i dogjen ne flak 2 pika ne veri per te dytet her
    kurse rreziku ska kalu ende dhe nese qeveria nuk nderhyn me forc policiore dhe ta marr ter veriun pra ta kontrolloj si tjerat pjes te vendit te kunderten nese hyn ne bisedime per debllokim te barikadave at her veriu dote ndahet perfndimisht

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

2. Gjithashtu Alternative e LVV para ca vite ( menjehere pas Pavarsimit te Kosoves), kerkonte qe pikat 1 dhe 31 te kufirit me Serbine si dhe i tere veriu te vihet nen kontroll te Kosoves. Ju e se bashku me te tjere thoni qe nuk eshte e mundur fare.

Alternative e V.V tani mund te jet edhe antarsimi ne BE pas 6 muajsh, mirepo ajo gje nuk do te ndodh dhe pasi te ndodh pas disa viteve atehere V.V qenka meritore per ate antarsim. A po?

Po ashtu kerkesa per vendosjen e pikave 1 dhe 31 kane qene kerkese e krejt popullit te kosoves. Mirepo populli i Kosoves e ka ditur se V.V jane hipokrit-dyftyresh, duke ditur qe disa kerkesa nuk jane te mundshme per momentin, mirepo qe prekin ndjenjat e populllit.

Sa i perket bisedimeve kjo behet per interesin e njerzve qe jetojne ne Kosove, per lehtesira te udhetimeve etj etj.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    .... po Ariani, une nuk jam antar i asnje partie ( nuk kam libreze). Natyrisht qe jam votues i PDK-se. Po ashtu nuk jam ne asnje struktur te partise. Rastesisht kam pas rastin te takoj Kryeministrin e vendit dhe kam qene dhe jam shume i kenaqur.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Gogi a e ke ndegjuar kete video. Ndegjoje me vemendje dhe do e kuptosh pastaj !!!!!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Ggio

Citim Postuar më parë nga Ggio Lexo Postimin
    Alternative e V.V tani mund te jet edhe antarsimi ne BE pas 6 muajsh, mirepo ajo gje nuk do te ndodh dhe pasi te ndodh pas disa viteve atehere V.V qenka meritore per ate antarsim. A po?

Po ashtu kerkesa per vendosjen e pikave 1 dhe 31 kane qene kerkese e krejt popullit te kosoves. Mirepo populli i Kosoves e ka ditur se V.V jane hipokrit-dyftyresh, duke ditur qe disa kerkesa nuk jane te mundshme per momentin, mirepo qe prekin ndjenjat e populllit.

Sa i perket bisedimeve kjo behet per interesin e njerzve qe jetojne ne Kosove, per lehtesira te udhetimeve etj etj.
    sa i perket bisedimeve ato i konvenojn disa shqiptarve per biznis ne kurriz te shqiptarve e kurse si ne te mir te popullit shqiptar shumic kurse ata qe shohin endrra per m me udhtu neper serbi pergjegjsin duhet ta marrin vet sot ka mnyra dhe alternativa ti shmengesh rruges per serbi

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Gogji.. mos i shti hunet ku s'ta rrok..
    Vet Barak Hysein Obama eshte majtist.. e
    ..sipas ndryshkut tend i bjen me kan kamunist.. apo?
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •