O ishalla kurr nuk na njohin,po qfar hajri ka prej tyne,ata me pas kan dikushi i kishin punet ma mir per veti,hiqmu gabelve
Eh! Ka shume vlere "vota" e shteteve arabe, sepse fale ktyre e mori pavarsine KosovaPo te plasi serish lufta me Serbine, do vijne keto legat arabe ne ndihme... patjeter!!
Ne cdo shkrim neper gazeta te huaja theksohet fakti qe Kosova eshte shtet mysliman... e sigurisht nuk e shkruajne si dicka pozitive, perkundrazi! Nuk arrij te kuptoj pse nuk i hapni syte qe te kuptoni qe gjithe ky estremizem fetar ju ben qe te humbni pike ne syte e Amerikes e BE.
E di qe do thoni qe BE e Amerika s'kane me vlere e bla bla bla... por mos harroni qe he per he keto jane dy fuqite me te medha. Vazhdoni mbani shpresat te bota arabe!
Jam dakord me dike me lart qe tha:ne shtepi beni c'te doni, por ne publik tregohuni me te matur sepse vetem pike humbni.
La vita non si spiega, si VIVE!
Kjo teme s'ka te beje aspak me fene, por me politiken, kete rast t'i behesh HIPOKRIT !!
Te jesh me se i bindur se, the capital, nuk ka kur fare simpatie ndaj arabeve, perkundrazi !
Kurr hajri s'ju ka pa dhe nuk do ju shihet, edhe keto njohjet qe ndoshta do t'i bejn, kush e di se ç'fare politike eshte kjo ??!!
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 01-08-2011 më 17:39
Burri 1 X flet !
Tani unë nuk pres nga një hipokrit ta pranojë që është hipokrit (po ta pranonte nuk do ishte hipokrit). Përkundrazi do thërrasë "hipokrit je vetë".
Ti pa pikë turpi* vë një flamur islamik që zë gjithë ekranin dhe pastaj më tregon mua "hipokrizinë" time.
Kur të ndash mendjen nëse liderët arabë duhen mburrur apo duhen sharë, hajt se folim.
P.S Turpi - ndjenjë e brendshme që nuk gjendet tek kafshët, injorantët dhe hipokritët.
-
Porsa te ne njohe islamija(bota islame)Shqipetaret e fitojne Mitrovicen,hahah.
Krijoni Kontakt