Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253

Sa menyra ekzistojne per njohjen e nje shteti dhe cilat jane to?

Per te gjithe ata qe kane njohuri sa me te thella, te ma pershkruaje sa me gjeresisht, sepse me duhet urgjentisht per dicka!

Tė vijė urgjentisht smod Urieli, qė t'ia shpjegojė kėsaj psikos, sepse i duhet urgjentisht ta dijė, ngaqė nesėr do i'a japė kredencialet presidenti pėr ta bėrė ambasadore.
    Shpjegimin nga ana juridike, nuk e ka dashur nga unė, por e do nga ai tjetri, kėshtu qė vrap vrap, se kemi tė bėjmė me urgjencė kėtu, sepse vajza sapo i'u ka shpėtuar atyre nga pavioni psikiatrik.

Kėtu i ke tė shpjeguara nė mėnyrė perfekte dhe tepėr tė qartė mėnyrat qė egzistojnė(qė ti tė kthehesh nė take tuke) pėr njohjen e njė shteti.

http://www.health.vic.gov.au/chiefps...st/contact.htm
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Klara pls do na vesh nje Nder hap cik tema qe kan lezet jo futja kot edhe nje me dy hap tema pa vlera sa per kete tem duhet te jesh cik i shkathet ta kuptosh kapish
    Partizoni

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Tė vijė urgjentisht smod Urieli, qė t'ia shpjegojė kėsaj psikos, sepse i duhet urgjentisht ta dijė, ngaqė nesėr do i'a japė kredencialet presidenti pėr ta bėrė ambasadore.
    Shpjegimin nga ana juridike, nuk e ka dashur nga unė, por e do nga ai tjetri, kėshtu qė vrap vrap, se kemi tė bėjmė me urgjencė kėtu, sepse vajza sapo i'u ka shpėtuar atyre nga pavioni psikiatrik.
    omg lol
    duket qarte qe ti ske nevoje per trajtim

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    o shoku mos ke ik nga shkolla pa mesu abc,,,,

dhe do me bo ketu trajnim,,,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    O niveli me i ulet njerezor, oj mbeturina e shoqerise njerezore. C'te keqe ka kur dikush kerkon te dije ate qe eshte e arsyeshme? Apo vertet akoma mban inat me mua vetem se ta kam mbyllur gojen sa here me ka ardhe deshira? Fakti qe ti akoma mban inatin me mua tregon se te gjitha ato gjera qe t'i kam thene kane qene te verteta dhe ty ter kane lenduar shume sa nuk arrin te shfryhesh dot ne mua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kėtu i ke tė shpjeguara nė mėnyrė perfekte dhe tepėr tė qartė mėnyrat qė egzistojnė(qė ti tė kthehesh nė take tuke) pėr njohjen e njė shteti.

http://www.health.vic.gov.au/chiefps...st/contact.htm
    A kam nevoje ta them se aty paske qene ti dhe tani ua reomandon te tjereve? Epo pasi nuk te ka bere mire ky vend, nuk po ia rekomandoj as vetes, edhe pse nuk jam rast aq i rende si ti

Te uroj sherim sa me te shpejte atehere!

Citim Postuar mė parė nga KlaraPink Lexo Postimin
    A kam nevoje ta them se aty paske qene ti dhe tani ua reomandon te tjereve? Epo pasi nuk te ka bere mire ky vend, nuk po ia rekomandoj as vetes, edhe pse nuk jam rast aq i rende si ti

Te uroj sherim sa me te shpejte atehere!
    Faleminderit.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Faleminderit.
    Asgje. Ne jemi gjithmone ne dispozicion per rastet sociale si puna jote!
    Edhe nje here, sherim sa me te shpejte!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •