Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 151
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    te gjith reporteret shqipatr qe raportojn nga veriu i vendit jan te dobet ne informata jan belbana dhe nuk din te bejn ne permbledhje rerale kt a ose kan kercnime nga boset e tyre qe te minimizojn gjendje reale ose jan pa exprienc gazetareske

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    tash kemi mbet ti besojm bobanit te shkines sepse kazetaret e kosoves nuk po kan guzim te tregojn realitetin qe po ndodh ne veri te vendit ata koncentrohen ne cep te ibrit dhe na dergojn lajme se qpo ndodh ne veri pra menje fjal na dergojn lajme dhe thash e thame te kafeneve as gje me shum edhe ndonje prononcim te ndonje oficeri te KFORIT OSE TE EULEXIT

Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    te gjith reporteret shqipatr qe raportojn nga veriu i vendit jan te dobet ne informata jan belbana dhe nuk din te bejn ne permbledhje rerale kt a ose kan kercnime nga boset e tyre qe te minimizojn gjendje reale ose jan pa exprienc gazetareske
    Pėrshėndetje beni, nuk e di nėse e ndoqe videon. AI qė po flet ėshtė serb, prandaj ka gjuhė "tė keqe", prandaj jam detyruar njė pjesė ta bėjė mė tė qartė pėr dėgjuesit, sidomos pėr ata nga Shqipėria.
    Eh, sa pėr reporterėt shqiptarė, fatkeqėsisht raportet i kanė dhėnė dikur por edhe nė kėtė rast jashtė vendit tė ngjarjes.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Nuk eshte per ti besuar ketij "gazetari" , jo pse eshte Serb dhe sepse edhe ai u raf nga serbet mu per kete gje po sepser ky e flet shqipen keq , nuk flet qarte dhe pastaj shifet mire qe eshte nje person "SHARLATAN".
    Sikur ta dinin serbet do kishe pas bllokada qe me kohe atje dhe do ishin pregaditur shum me mire per kete gje , pra kjo theme ska asnje vlere per mendimin tim .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti.. : 30-07-2011 mė 21:44

tash kemi mbet ti besojm bobanit te shkines sepse kazetaret e kosoves nuk po kan guzim te tregojn realitetin qe po ndodh ne veri te vendit ata koncentrohen ne cep te ibrit dhe na dergojn lajme se qpo ndodh ne veri pra menje fjal na dergojn lajme dhe thash e thame te kafeneve as gje me shum edhe ndonje prononcim te ndonje oficeri te KFORIT OSE TE EULEXIT
    Natyrisht beni, kur nuk raportohet nga vendi i ngjarjes duhet tė merresh me thashetheme- me tė dėgjuara, pse jo edhe me "tė mbathura", me hamendje.
    Por lexoje edhe shkrimin e atyre policėve mė lart. Ata e kanė me tė pėrjetuar - nė vendin e ngjarjes
    dhe krejt nė fund
    analizoji shkrimin, videon dhe deklaratat e burrėshtetsėve dhe bėj pėrpjekje pėr ta gjetur tė vėrtetėn! gjeje nėse mundesh?!

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

projekti21_dk;

Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje beni, nuk e di nėse e ndoqe videon. AI qė po flet ėshtė serb, prandaj ka gjuhė "tė keqe", prandaj jam detyruar njė pjesė ta bėjė mė tė qartė pėr dėgjuesit, sidomos pėr ata nga Shqipėria.
    Eh, sa pėr reporterėt shqiptarė, fatkeqėsisht raportet i kanė dhėnė dikur por edhe nė kėtė rast jashtė vendit tė ngjarjes.
    i nderuar te falenderoj per ket video e kuptova mir qka thoshte ky bobani serbi kam nje pytje akeni ndonje info ne kto ret e fundit per veriun si esht setuata ne veri a ka gjasa qe kfor te nderhy te lutem dua nje mendim tuajin rreth kti marifeti si dote rrjedhin ngjarjet si pas mendimit tuaj
    me rrespekt beni

i nderuar te falenderoj per ket video e kuptova mir qka thoshte ky bobani serbi kam nje pytje akeni ndonje info ne kto ret e fundit per veriun si esht setuata ne veri a ka gjasa qe kfor te nderhy te lutem dua nje mendim tuajin rreth kti marifeti si dote rrjedhin ngjarjet si pas mendimit tuaj
    me rrespekt beni
    I dashur beni, unė nga Danimarka mbase nuk mund tė tė jap lajm tė plotė, por qė jam i shqetėsuar - jam. Sapo e lexova dikund njė shkrim, se KFOR-i u ka dėrguar ultimatum shkjeve: rue se gaboni e na dilni nė rrugė se ne ju kallim krejt!
    dhe kam shpresė se kur e thotė KFORI edhe e bėn, se ai nuk zbrapset kollaj!

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

dk;projekti21_

Citim Postuar mė parė nga dk;projekti21_3172104
    I dashur beni, unė nga Danimarka mbase nuk mund tė tė jap lajm tė plotė, por qė jam i shqetėsuar - jam. Sapo e lexova dikund njė shkrim, se KFOR-i u ka dėrguar ultimatum shkjeve: rue se gaboni e na dilni nė rrugė se ne ju kallim krejt!
    dhe kam shpresė se kur e thotė KFORI edhe e bėn, se ai nuk zbrapset kollaj!
    ket jam duke e prit qe 2 dit indruar dote ishte mrrekulli nese KFOR nderhyn me forc kuptohet

dergoji keta serbet qe jetojne ne veri te dardanise ne rusi a diku ne serbi, jashte dardanise

pri me brisk

Nje serb i mire eshte nje serb i vdekur. ^.^
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

postim i huazuar nga tema tjetėr

31-07-2011, 12:52 #414
    dardani8
    i/e regjistruar

Anėtarėsuar: 07-06-2005
    Postime: 536

Deshta vetem te pyes, se si ky far Stefanovici edh Bogdanovici aq shpejt erdhen per te biseduar me Komandanitin e Kforit.

Nga Beogradi der ne Leposavic i ka hiq me pak se 400 Km, edhe sikur ata te ishin nisur per te ardh me aeroplan do tu kishte dashur me shume se 1 ore 3o minuta, ashtu edhe nese do te ishin nisur me Helikopter, kurse me automobil do tu kishte dashur dikun 2 deri ne 3 Ore.

Simbas logjikes jo vetem Serbet e Leposavicit por edhe Stefanovic e Bogdanovic e kane ditur se do te nodhe nje gje e tille, perndryshe nuk di se si mund te kuptohet prezenca e tyre aq e shpejt ate dite ne Leposavic, kesaj pune po i vjen ere e keqe.

Ishalla bahet mire vetem une kame frike se kjo gje nuk do t e perfundoj mire per ne.

Zoti dashte te jem gabim une.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •