Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 151
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ai me nofken Adam nuk eshte amerikan,duhet te jete serb,e bera nje post vetem per te.
    Nofka ime ne Yahoo eshte whitepridealbanian.
    Me eshte bere fiksim kjo "lufta"me serb ne virtualitet.
    fatlum, ty nuk po tė shoh askund aty. disa pluse i bėra edvinit. kriojova njė konto aty mė nė fund, por bėra gabim se mė doli ermi i plotė.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Kam rreth 10 minuta qe mundohem te postoj nje citat nga nje shkrim qe gjeta per lidhjen e serbeve me diktatoret arabe, por ma heqin sapo e postoj. Cfare ndyresirash!
    a kemi mundėsi edhe ne tė fshijmė postimet e tyre, apo vetėm " thumb up" ose "down"?
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anėtarėsuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    O vellezer, kur ti beni Dislike komenteve t'kqija, benju edhe Report Abuse, shum komente nga ky muti Adam jane fshir tu ja bere Report Abuse

E kam nje keshill qe mos tju shkoj mundi dem si mua, nese beni vleresime (Like-Dislike) me me shum se nje account, pastrone ne qdo moment historin e browserit, pra cdo her qe lidheni me account te ri e beni kete gje, sepse yahoo nga historia browserit tuaj (cookies) ju zbulon se keni bere vleresim edhe me account tjeter, dhe kete gje nuk e lejon yahoo, pra eshte e kot te beni vleresime nese nuk e pastroni browserin nga historit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    5
    Shume kerkese me vend edhe une kam verjtur se serbet jan duke bere propagand te madhe ne internet per kauzen e tyre, ata ja dalin ti bindin njerezit apo ti fusin ne deilema me genjeshtra duke fabrikuar pa ndalur ndersa ne shqiptaret i kemi faktet dhe te verteten por nuk dijme apo jemi pertace te miremi me mbrojtjen e qeshtjes shqiptare.Une kam pare shume publikime te serbeve pseudohistorianve lidhur me origjinen e shqiptareve gati se nuk u binda edhe vet me mjeshterin e genjeshtres qe e perdorin.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ashtu eshte, me report abuse mund t'i fshish komentet. Lexoni ketu per krimet ndaj hebrejve qe kane bere serbet gjate luftes se dyte boterore, e qe mundohen te na nxjerrin ne si naziste:

http://www.thecommentfactory.com/ser...tors-ww2-3502/

gjithashtu ketu keni material per shitjen e armeve qe po i bejne Kadafit.
    http://www.economist.com/node/17862268

Mos postoni me link se yahoo i heq menjehere.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    fatlum, ty nuk po tė shoh askund aty. disa pluse i bėra edvinit. kriojova njė konto aty mė nė fund, por bėra gabim se mė doli ermi i plotė.
    Po aty nuk e kam Fattlumi por kam nofken "WhitePrideAlbanian"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Flm or mik per kto dy linke i futa ne fb.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk po shoh shume thumbs down te postimet e atij dikit dhe adamit. Bejini sa me shume report abuse. Gjithashtu beni thumbs up te postimet e shqiptareve.

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk po shoh shume thumbs down te postimet e atij dikit dhe adamit. Bejini sa me shume report abuse. Gjithashtu beni thumbs up te postimet e shqiptareve.
    Une i shkova deri ne fund faqes, e bona timen!

Te vuna edhe Thumbs Up!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Une i shkova deri ne fund faqes, e bona timen!

Te vuna edhe Thumbs Up!
    TE lumte! Ka shume rendesi qe mos te leme serbet te genjejne boten sic kane bere kahere.
    Dhe gjithashtu shihni per lajme te tjera qe mund te dalin ne Yahoo, qe mos t'i leme serbet ta mbushin me shpifje.
    Une gjithashtu sot lexova nje lajm nga euractiv, faqe e BE-se ku nje serb kishte komentuar, dhe nuk e lashe pa pergjigje:
    http://www.euractiv.com/en/enlargeme...er-news-506805

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •