Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 151
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga B.C.B Lexo Postimin
    me mire eshte te shkoni ne mitrovice dhe te silleni ne ate pjese te jeni me te informuar me ngjarjet qe po ndodhin se sa te mereni me internet..si fmija jeni bo.
    Patjeter, une nuk kam makine. Kur te vijme te ura e ibrit, a po vjen te na marresh me makinen tende?
    Ai internet qe thua ti, lexohet nga miliona, mos te themi miliarda njerez ne bote. Yahoo News eshte portali me i lexuar per lajme, dhe une kam hasur shume te huaj qe lexojne komentet qe behen ne lajmet aty. Kur ke vetem komente serbe, dhe asnje pergjigje nga shqiptaret, ca i thua ti kesaj. Shko meso se lufta nuk behet vetem me hunj e gure, por edhe me shkronja dhe bile lufta mediatike eshte ajo qe ben qe te fitohen zemrat e mendjet e njerezve. Ti i rrituri qe po na jep mend, a je tani ne Mitrovice?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kam qene ne shume konferenca, seminare, trajnime e takime nderkombetare. Ne secilen nga keto, nese kishte edhe vetem nje serb, ai perpiqej me cdo kusht t'i tregonte pjesemarresve se shqiptaret jane arabe myslimane, qe erdhen ne Ballkan ne shekullin e 15 dhe duan te vrasin e te marrin token e serbeve vetem pse ata jane te krishtere. Dhe pasj ketyre shpifjeve me duhej me ore te bindja shume te huaj qe ne nuk jemi arabe, nuk jemi fetare fanatike, se jemi autoktone etj etj. Por eshte shume e veshtire, pasi strategjia e serbeve eshte qe te sulmojne te paret, e te na vene ne poziten e atij qe duhet te mbrohet e pastaj te sulmojne perseri. Dhe per nje person nga SHBA apo Britania e Madhe, Kosova eshte diku atje ne Ballkan, nje shtet sllav ne te cilen ka dhe shqiptare. Nese keta persona degjojne shpifjet e serbeve, dhe nuk degjojne asnje version te shqiptareve, nuk do mend qe do besojne ate te serbeve. Edhe nje rrene nese perseritet 100 here, behet e vertete e pamohueshme.
    E njejta loje eshte dhe ne internet. Asnjeri nga ata qe lexojne lajmet ne internet nuk do te mundohet te hyje ne google, e te lexoje nja 500 faqe per te gjetur te verteten-ata do ta marrin shablon ate qe serbet postojne. Nese shqiptaret nuk kunderreagojne, atehere do te perseritet e njejta histori, ku neve do te na duhet me vite per t'u shfajesuar per rrena qe serbet perhapin.

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Nė tokėn shqiptare Dardani
    Postime
    145
    shum bre po ka serb aty!! po m'vjen inati mu dorzue, tu pas ky forum plot shqiptar nuk ia kushtojne pak kohe luftes online,...
    lufte online ? popo lufte online eshte, sepse siq tha Edvini Yahoo news eshte portali me i lexuar nga e gjithe bota, pra ka biliona njerez, prandaj dinaket serbe po e shfrytezojne mundesin qe me shpifjet e tyre ti bejne te besojne se ne shqipetaret perkrahim Teroristet islamik, per shkak se ne vendet tona ka me shum musliman, i bejne te besojne me te vertet se ne perkrahim teroristat, e prandaj ne deshirojme ti ndryshome mendjen botes, se islamizmi ne vendin tone eshte ceshtje private nuk eshte e ngritur ne nivele ekstreme sa te perkrahim Teroristet islamik, jemi kunder tyre.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Illyri Lexo Postimin
    shum bre po ka serb aty!! po m'vjen inati mu dorzue, tu pas ky forum plot shqiptar nuk ia kushtojne pak kohe luftes online,...
    lufte online ? popo lufte online eshte, sepse siq tha Edvini Yahoo news eshte portali me i lexuar nga e gjithe bota, pra ka biliona njerez, prandaj dinaket serbe po e shfrytezojne mundesin qe me shpifjet e tyre ti bejne te besojne se ne shqipetaret perkrahim Teroristet islamik, per shkak se ne vendet tona ka me shum musliman, i bejne te besojne me te vertet se ne perkrahim teroristat, e prandaj ne deshirojme ti ndryshome mendjen botes, se islamizmi ne vendin tone eshte ceshtje private nuk eshte e ngritur ne nivele ekstreme sa te perkrahim Teroristet islamik, jemi kunder tyre.
    Por ne qe po zhvillojme luften mediatike online, ne vend qe te ndihmohemi nga shqiptaret e shumte ketu ne forum, kritikohemi dhe nganjehere edhe sabotohemi. Ja p.sh. tani ne ate lajm jam i vetem duke u perballur me rreth 50 serbe.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    He me cuna se kam 10min kohe te ju ndihmoje. C'doni te bej!?
    Vetem te pakten mos shani njeri andej, se dalim ne keq pastaj.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Kam qene ne shume konferenca, seminare, trajnime e takime nderkombetare. Ne secilen nga keto, nese kishte edhe vetem nje serb, ai perpiqej me cdo kusht t'i tregonte pjesemarresve se shqiptaret jane arabe myslimane, qe erdhen ne Ballkan ne shekullin e 15 dhe duan te vrasin e te marrin token e serbeve vetem pse ata jane te krishtere. Dhe pasj ketyre shpifjeve me duhej me ore te bindja shume te huaj qe ne nuk jemi arabe, nuk jemi fetare fanatike, se jemi autoktone etj etj. Por eshte shume e veshtire, pasi strategjia e serbeve eshte qe te sulmojne te paret, e te na vene ne poziten e atij qe duhet te mbrohet e pastaj te sulmojne perseri. Dhe per nje person nga SHBA apo Britania e Madhe, Kosova eshte diku atje ne Ballkan, nje shtet sllav ne te cilen ka dhe shqiptare. Nese keta persona degjojne shpifjet e serbeve, dhe nuk degjojne asnje version te shqiptareve, nuk do mend qe do besojne ate te serbeve. Edhe nje rrene nese perseritet 100 here, behet e vertete e pamohueshme.
    E njejta loje eshte dhe ne internet. Asnjeri nga ata qe lexojne lajmet ne internet nuk do te mundohet te hyje ne google, e te lexoje nja 500 faqe per te gjetur te verteten-ata do ta marrin shablon ate qe serbet postojne. Nese shqiptaret nuk kunderreagojne, atehere do te perseritet e njejta histori, ku neve do te na duhet me vite per t'u shfajesuar per rrena qe serbet perhapin.
    Nuk ka pse ti bindėsh tė huajt se cfarė je ti. Bindi ata se cfarė ėshtė ai. Sic e shikoni thuaji, kėta njerėz, pamvarėsisht brockullave romantikopsiqike qė lėshojnė nė evenimente tė tilla, kanė njė theks tė vecantė mbi mospajtimin e bashkėjetesės me komunitete tė tjera fetare dhe etnike, qė pikėrisht pėr tė parėn vendi nga unė vij zen vendin e parė dhe unik nė botė. Mjerė bota po tė ishte nė dorėn e tyre se si do pėrfundonte, por shyqyr qė fuqia ėshtė nė dorė tė njerėzve me virtyte dhe maturė nga pikpamja e vizionit qė kanė. Nuk duhet tė shkojmė mbrapa nė shekujt e parahistorisė por mjafton tė shikojmė gjenocidet nga lufta e parė botėrore qė shkaktuan e deri tek ajo e mirėdokumentuara e Kosovės kur nuk kanė kėrkuar akoma falje pėr tė kuptuar se sa tė vėshtirė do ta kemi tė gjithė ne tė bėjmė pėrparime me njerėz tė tillė qė kanė shumė problem me identitetin e tė tjerėve. Ky agjitacion na dėshmon se ekstremizmi fatkeqsisht ėshtė ende i gjallė nga pikpamja ideologjike dhe strukturale nė Serbi dhe shoqėrinė Serbe. Pėr referenca mund tė pyesni pjestarėt e tjerė tė ish-Jugosllavisė.

Online ata kanė vite qė bėjnė luftė, tani e zbulove ? Ata i ke dhe kėtu nė foruminshqiptar jo mė nė ato tė huaj. Problemi qėndron tek fakti qė ata dhe grekėt propagandėn e kanė mjet institucional, ndėrsa Shqiptari i mirfilltė askund nė historinė e tij nuk ka kryer propagandė institucionale ndaj etnive tė tjera sepse kurrė nuk ka patur problem me identitetin e vet. Bėjnė propagandė ca prifta e mjekėrrxhinj arabė por ato shoqėria shqiptare nuk i quan shqiptarė, i quan me emrin qė meritojnė, as politikanėt nuk i quan shqiptarė qė bėjnė propagandė lokale. Pra nga pikpamja shoqėrore ne propagandėn si lokale si jolokale si popull nuk e durojmė dot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 29-07-2011 mė 10:26
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    kjo eshte strategjia e serbeve qe ka funksionuar deri tani. Jane mjeshter te mashtrimit. Nje trillim i paster sic eshte e ashtuquajtura shtepi e verdhe tashme eshte bere si nje e vertete qe vec pritet te konfirmohet. Edhe sikur te behen hetime dhe te dale qe ishte fallco, demi eshte bere sepse rezultatet nuk do te kene te njejtin publicitet sic kishin akuzat. Rralle kush e merr mundimin te shohe shtepine e verdhe dhe te mendoje vet sa fantashkence jane keto akuza.

Nje bravo per mundimin dhe perpjekjen ke nga une per luften virtuale por serbet na mundin numerikisht. po futem njehere dhe une
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Patjeter, une nuk kam makine. Kur te vijme te ura e ibrit, a po vjen te na marresh me makinen tende?
    Ai internet qe thua ti, lexohet nga miliona, mos te themi miliarda njerez ne bote. Yahoo News eshte portali me i lexuar per lajme, dhe une kam hasur shume te huaj qe lexojne komentet qe behen ne lajmet aty. Kur ke vetem komente serbe, dhe asnje pergjigje nga shqiptaret, ca i thua ti kesaj. Shko meso se lufta nuk behet vetem me hunj e gure, por edhe me shkronja dhe bile lufta mediatike eshte ajo qe ben qe te fitohen zemrat e mendjet e njerezve. Ti i rrituri qe po na jep mend, a je tani ne Mitrovice?
    Te lumt Edvin, per punen qe po ben per kombin, vertet je tu ba nje pune te mire, qe mose te them ndoshta ma te mire se me shkue tani ne Mitrovic dhe me luftue!!!

une e pashe me vonse kete faqe, mirepo besoj se tani do te kyqem edhe une ne keto dialoge! se vetet shume i ndihmon kombit nese arrime qe ti shkelim serbet, dhe te ju tregoj botes demokratike dhe civilizuese, se serbet jane barbare, dine te merren veq me dhune!
    pershendetje Edvin.

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Nė tokėn shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Mundoheni ti informoni dhe shkoket online, ce ti mposhtim keta faqezinje . . .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    asht e pamundme kret europa lindore asht kundra nesh aty plus antiislamikave perendimor
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •