Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 151
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Kronika Serbe

Ka dy dite qe nga zhvillimet ne veri te Kosoves qe serbet kane ndermarre nje fushate propagande ne portalet online duket hedhur genjeshtra e lloj-lloj shpikjesh per te bere boten qe te besoje se e gjithe kjo ndodhi pasi myslimanet shqiptare po sulmojne Evropen, dhe serbet e krishtere po mbrojne kete te fundit nga shqiptaret barbare.
    Kam gjithe diten qe me nje shokun tim po perballemi me shpifjet qe serbet hedhin ne komente. Problemi eshte se pjesemarrja e shqiptareve eshte minimale, duke bere qe propaganda serbe te fitoje (pasi sa me shume dislike te marre nje koment, aq me shpejte fshihet) dhe miliona njerez ne bote te besojne shpifjet qe ata shkruajne.
    Ky eshte nje problem i madh per te gjithe kombin, pasi kur nuk ka kunderpergjigje ndaj atyre qe shkruhen nha serbet, lihet te besohet qe jane te vertata. Ka pasu shume te huaj qe me kane thene qe kane marre informacion nga keto komente, dhe sigurisht qe keto komente thone qe Kosova eshte nje toke serbe, e grabitur nga shqiptaret qe jane fondamentaliste myslimane qe duan te pushtojne Evropen,
    Prandaj ju lutem futuni te Yahoo News dhe beni dislike apo thumbs down te gjitha postimet e serbeve dhe pro serbeve dhe thumbs up per postimet e shqiptaret.

Shkoni te http://news.yahoo.com/nato-takes-con...101630222.html

Lajmet ne Yahoo lexohen nga miliona ne dite, dhe ka shume rendesi qe mendimi i shqiptareve te njihet, pasi deri tani ka qene minimal.
    Beni detyren tuaj patriotike!

Kur te klikoni, do t'ju dale nje dritare qe ju kerkon te identifikoheni. Mund te identifikoheni me profilin tuaj ne Yahoo, Facebook, Twitter etj.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shihni cfare shkruajne serbet rreth nesh:

O burra t'i mundim serbet!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Aman c'a lodhesh kot? Ne s'po bindim dot shqiptaret ktu ne forum per asnje lloj teme e jo me serbet

Gjithsesi ke te drejte, sidomos ai Adam edhe mua me acaroj kur lexova nje koment te tijin qe s'kishte lene gje pa thene per ne duke permendur drogen etj etj.

La vita non si spiega, si VIVE!

Te fillosh e te komentosh cdo pisllik qe shkruhet ne web, nuk te dalin mijra vite! Kohe e humbur, menyra me e mire eshte te forcohemi gjithmone e me shume si shtete!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Aman c'a lodhesh kot? Ne s'po bindim dot shqiptaret ktu ne forum per asnje lloj teme e jo me serbet

Gjithsesi ke te drejte, sidomos ai Adam edhe mua me acaroj kur lexova nje koment te tijin qe s'kishte lene gje pa thene per ne duke permendur drogen etj etj.
    Po serbet po klikojne dhe po raportojne te gjithe komentet tona, duke bere qe Yahoo t'i heqe ato, dhe te lere vetem komentet e serbeve. Nese une e ti nuk lodhemi, kush do te lodhet? Duhet ta bejme kete detyre patriotike.

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po serbet po klikojne dhe po raportojne te gjithe komentet tona, duke bere qe Yahoo t'i heqe ato, dhe te lere vetem komentet e serbeve. Nese une e ti nuk lodhemi, kush do te lodhet? Duhet ta bejme kete detyre patriotike.
    Une i dhashe per vete ca thumbs up & down (sidomos down) .... por thjesht mendoj qe ne fund te fundit cudija me e madhe 3 dite zgjat, do behen ca debate, e do harrohet.
    Nejse, mesa pashe tani eshte qetesuar cik gjendja, por po vazhdoj "lufta" do marr pjese edhe une ... promise!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    he mo sy petrita si u be?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    E shoh qe yahoo eshte me hile. sa here postoj nje koment me fakte, dhe me burimin se ku e kam marre, ma fshijne menjehere...ka rrezik eshte ndonje serb qe punon ne Yahoo dhe po fshin te gjitha postimet nga shqiptaret.

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    E shoh qe yahoo eshte me hile. sa here postoj nje koment me fakte, dhe me burimin se ku e kam marre, ma fshijne menjehere...ka rrezik eshte ndonje serb qe punon ne Yahoo dhe po fshin te gjitha postimet nga shqiptaret.
    I fshijne?? Me sa pashe une aty ka plot komente te tuat...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    I fshijne?? Me sa pashe une aty ka plot komente te tuat...
    Por jo ato komente ku citova disa shkrime te The economist qe shkruante qe Serbia po u shet arme shteteve si Jemeni, Irani e Libia.

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •