Close
Faqja 142 prej 154 FillimFillim ... 4292132140141142143144152 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,411 deri 1,420 prej 1535
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kjo taktike e barrikadave e perdorur dhe me heret ne Kroaci nga shkiet, sic tha Naim Maloku, pjesemarres ne luften e Kroacise. Duket se do ta kene dhe perfundimine e njejte sclavinoi.

Hajt le te na rroje operacioni Olluja/Stuhia 2, po tani ne Kosove.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Hale ,nese mvret kush pahiri ,ti je pista e hetimeve, ta dish.
    P.s,qenke dorzua "Trime prej Drenice",,,me 100 shok/qe per-rreth dhe "exstra"me mikun (vag) nga shqiperia;(!,,ps"te paska mund Hale,rugovasja LOL,,ps"ani veq vetun,Woowww

e bre Aniqke,s'munda pa te shkrua gjanem:P,,e kam si fiks pergjigjet,po nejse,po shkarraviti dhe kesaj here,se ti s'din mem kuptua shkrimet nime!

...si dhe diku ne mes te fjalve,(qe kishe cekur listen),,po sikur te ishte forumi ne duart e tua,per t'bere si duash vet,e pse me fyen,me nenqmo,me pas edhe t'me quash vrastare,(pun e vogel per ty)dhe ne fund pendohesh per gjitha keto!? "e quditshme kjo"

Ps,a e ke vrejtur se krejt qka kishe shkrua fund e krye,tejet skandaloze!

,,,dhe me beso kurr ma pa lidhje fjale s'kam lexua ne ni forum virtual,e as ndegjua ne te vertet.!

mirembetesh;( Ps,dhe pa merak rri,se tybe femrat nuk me duket trimni mi vra,(mi rrah dhe mos mi lan me kjajt) kam qefe tybe,hahahah

Falemnderit ne mirekuptim

Hajla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 10-10-2011 më 02:25
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Lugina..., për bashkim me Kosovën

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Bujanocit, Jonuz Musliu, ka thënë se të gjithë shqiptarët nga Lugina e Preshevës duan që ky rajon të bashkohet me Kosovën. ...

Do të kërkojmë implementimin e Marrëveshjes së Konçulit, me të cilin kanë përfunduar luftimet në Preshevë dhe në Bujanoc më 2001. Askush nuk do konflikte të reja, sepse kjo kohë ka kaluar, por varet nga Serbia nëse problemet do t’i zgjidhë përmes rrugëve politike”, ka thënë Musliu për “Beta”. ...

http://www.zeri.info/artikulli/1/1/3...im-me-kosoven/

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Autoritetet e Prishtinës janë të gatshme të vazhdojnë dialogun me Beogradin.

Ky është konkluzioni që ka dalë pas takimit që Robert Cooper zhvilloi me Kryeministrin Hashim Thaçi, i cili shoqërohej nga Edita Tahiri, Mimoza Kusari dhe Vlora Çitaku.(express)
    Sigurisht sigurisht.. per editen, mozen e vloren s'egziston JO.
    Njerezit e duhur ne momentin e duhur. S'ka asgje te rastesishme, politik vizionare.. me kembe perpjete eshte kjo!
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Së shpejti në Kosovë do të aplikohet dënimi me burgim të përjetshëm

http://www.botasot.info/mesme/km10.10.jpg

Dënimi kapital në Kosovë deri tani ka qenë 40 vjet burg, ndërsa shumë shpejt dënimi më i rëndë do të jetë burgu i përjetshëm. Kjo është bërë me qëllim të mbrojtjes së qytetarëve dhe rendit kushtetues. Një sanksionim i tillë është paraparë me Kodin e ri Penal, i cili është miratuar të hënën në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, për t’u shqyrtuar më tej në Kuvendin e Kosovës.
    Zëvendëskryeministri dhe ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi ka thënë se ky projektkod është një prej ligjeve bazike të Republikës së Kosovës, i cili ka të bëjë kryekëput me funksionimin bazik të sistemit të gjyqësisë dhe prokurorisë në Republikën e Kosovës, por njëkohësisht edhe me respektimin e lirive dhe të drejtave të secilit qytetar në Kosovë.
    “Në këtë Kod Penal janë përfshirë institute të reja të së drejtës penale, janë inkorporuar dhe sanksionuar vepra të reja penale dhe janë bërë të gjitha ndryshimet e nevojshme, sipas ndryshimeve kushtetuese dhe ligjore që ka pësuar Republika e Kosovës viteve të fundit. Të gjitha ndryshimet e bëra me këtë Kod Penal, po ashtu janë bërë sipas konventave përkatëse të së drejtës evropiane dhe ndërkombëtare. Një rëndësi e veçantë i është kushtuar edhe sundimit të shtetit ligjor dhe garantimit të të drejtave të secilit qytetar në Kosovë”, ka thënë Kuçi.
    Veprat e reja penale të cilat janë paraparë në kapitujt e këtij kodi penal janë: veprat penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë në Republikën e Kosovës, veprat penale kundër jetës dhe trupit, veprat penale kundër të drejtave të njeriut dhe kundër të drejtave të votimit, veprat penale kundër të drejtave në marrëdhëniet e punës, veprat penale kundër integritetit seksual, veprat penale të narkotikëve, ato të ekonomisë, veprat penale kundër shërbimeve komunale, kundër pasurisë, veprat penale kundër administrimit të drejtësisë dhe administratës publike dhe veprat penale kundër detyrës zyrtare.
    “Në këtë projektkod penal përveç fuqizimit dhe qëllimit të dënimit dhe socializimit të të dënuarve, është ndryshuar dukshëm lloji i dënimeve. Me dispozitat e këtij kodi penal parashihet burgimi i përjetshëm, për dallim prej asaj që deri më tani ishte burgimi me 40 vjet. Kjo paraqet një kujdes më të lartë për rrezikshmërinë që mund të ndodhë kundër qytetarëve dhe rendit kushtetues në vendin tonë, por njëkohësisht paraqet një përkujdesje më të lartë për parandalimin e krimeve të rënda në vendin tonë”, është shprehur zëvendëskryeministri Kuçi.
    Kodi i ri Penal përmban gjithsej 35 kapituj dhe 442 nene, ndërkaq, sipas Kuçit, do të jetë në një pako me ligjet tjera që ndërlidhen me këtë fushë që përfshinë në të ardhmen e afërt, Kodin e Procedurës Penale dhe Ligjin për ekzekutimin e sanksioneve penale me ndryshimet e pësuara sipas këtij Kodi Penal.

Bota Sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 11-10-2011 më 00:04
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

......................
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 11-10-2011 më 00:01

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Tahiri: Kosova si qëllim ka integrimet euroatlantike

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, priti në takim ambasadorin kanadez, rezident në Zagreb, Edwin Loughlin...

Ajo njoftoi ambasadorin për veprimet që janë marrë nga Qeveria e Kosovës “për të shtrirë sundimin e ligjit në gjithë territorin e saj”, ndërkaq shtoi se në koordinim me aleatet e saj, “ka arritur të shtrijë sovranitetin e shtetit në gjithë vendin”. ...

RTIK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    hajla kjo eshte arsyeja qe hashim thaci ia preu shiritin burgut te sigurise se larte se aty do i fut te gjithe shoket te cilet do te marrin denimin e 'perjetshem'!

cuni i polarit ua nguli shoqeve te veta e preu shiritin e burgut te sigurise se lart tash ben ligjin qe perjetsisht te kalben ne burg shoket e shoqet e tija!

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Burgimi perjetshem ne shume vende nuk nenkupton automatikisht burgim deri ne vdekje. Gjithashtu, asnje te denuari nuk mund ti mohohet e drejta qe kohe pas kohe te paraqes kerkese per rigjykim apo meshire.
    Burgimi i perjetshem nuk eshte aspak i preferuar per vende multietnike dhe te pazhvilluara. Sepse ekziston mundesia reale e perdorimt selektiv ne baza etnike etj.
    Kosova nuk ka aspak nevoje per burigim te perjetshem por per zhvillim ekonomik, social, kulturor dhe pavarsi te vertete.

Pershendetje

Borko propozon: Na jepni Veriun, ne ju njohim !!!!

Lirim Greiçevci, Këshilltar i Kryeministri Hashim Thaçi në dialogun Kosovë-Serbi, ka bërë publike një ofertë që Kryenegociatori serb Borko Stefanovic ua ka bërë në një nga ditët e bisedimeve në Bruksel.

“Ai mu afrua dhe tha se vendosni kufirin atje ku duhet të jetë dhe ne ju njohim juve një ditë më pas”, ka treguar Greiçevci, në një intervistë për Televizionin Klan Kosova.

"Fjalën e kishte për kufij te Ura e Ibrit", ka shtuar ai.

“Unë i thash se kjo është absurde dhe nuk do të ndodh kurrë”, ka deklaruar Këshilltari i Kryeministrit.

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,13,64776
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •