Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Vellai mire une jame qytetare i BE, edhe pse jame evropiane, BE , me respekton i barabarte vetem si me nje nigerian nga afrika. Po te kishte referndum per shqipetaret ,une jame per nje union me Turqine, dhe asesi me Unionin Evropian. Jo se Turqia eshte vende muslimane ,pore tradhetia e BE eshte e dyfishte ,me e rrezikshem se sa Turqia .

Nje e veretete qe duhet ta keshe para syshe gjithemone si Anest !

Shqiperia dhe gjithe shqipetaret ,do te jene te fundit ose ose asnjehere anetare te plote i BE. Kjo nuk don te thote se shqipetaret jane muslimane, apo katolik,problemi kryesore eshte se evropianet gjithemone kane qene nen ndikimin e sllaveve , kurse sllavet me propagandat e tyre nuk i dalluane shqipetaret katolik apo ortodoks , pore i sulmuane dhe i urrejten gjithemone si shqipetare ne pergjithesi.

Per nje kohe te shkurte shqipetaret jane ne nje UNION ME TURQINE .

BE, eshte shtrige dhe tradhetaret me te medhenje te shqipetareve ne bashkepunim me sllavet dhe greket.

Rrofte Unioni me i fuqishem ne ballkane dhe azi Turqi Shqiperi Etnike .
    Te kuptoj qarte.Eshte e natyrshmenje ego e Turqise, por eshte e parealizueshme.
    Ate ka shprehur dhe Kastrioti ne shkrimin e tij.Ti je pjese ndoshta e vullnetshme e kesaj politike te rikthimit te invadimit perandorak.sado ne veshtiresi te jete europa ajo kurre nuk e lejon nje pretendim te tille nga turqia.BE mban mardhenie te mira me serbet,pikerisht se jane armiq te turqeve, po ashtu bullgaret,greket e maqedonet.Ne kete mes ti perjashton dhe Rusine.por europa dhe rusia jane ne te njetin front ndaj islamizmit.Pra nese SHBA, nuk do tejete ne gjendje te frenoje turqine, per hir te ndonje politike qe kurre se besoj, atehere te siguroj se trojet shqiptare do te kolonizohen,nga ruset dhe besoj se ketu ,do te marrin fund dhe diskutimet ne kete forum, pasi jo vetem qe dote harrojme islamin, por do te vrapojme me mesuar rusishten.Ju te maqedonise do ta keni me te lehte se pothuajse e dini kete gjuhe sllave.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Vdekje e BE , Rrofte UNIONI TURQI SHQIPTARI
    Te rrojme vete thua, mjaft me me deklarata ofenduese si kjo mesiper.

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po ti nuk e kupton qe po nuk pati union me turqine nuk i duhet fare jeta ktyre?

La vita non si spiega, si VIVE!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Deklaratat e mia nuk jane ofenduese ,pore eshte realiteti. Deklaratat e mia do te ishin ofenduese ne qofte se une do te pajtohesha me nje kolonializim te padofileve evropiane .

Ju zoteri soni , Ku eshte shkaku qe ju sote nuk jeni anetare te plote ne familjen e evropianeve BE ?.Mos me thuaj islami ,sepse shqipetaret jane popull me jo fetare ne evrope . Ju duhet te me thoni shkakun Pse Shqiperia nuk eshte anetare e plote e BE ??

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    shume bukur qe tu jepet pashaporta shqiptarve te maqedonis, greku po u jep pashaporta gjysmes se jugut te shqiperise
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Te kuptoj qarte.Eshte e natyrshmenje ego e Turqise, por eshte e parealizueshme.
    Ate ka shprehur dhe Kastrioti ne shkrimin e tij.Ti je pjese ndoshta e vullnetshme e kesaj politike te rikthimit te invadimit perandorak.sado ne veshtiresi te jete europa ajo kurre nuk e lejon nje pretendim te tille nga turqia.BE mban mardhenie te mira me serbet,pikerisht se jane armiq te turqeve, po ashtu bullgaret,greket e maqedonet.Ne kete mes ti perjashton dhe Rusine.por europa dhe rusia jane ne te njetin front ndaj islamizmit.Pra nese SHBA, nuk do tejete ne gjendje te frenoje turqine, per hir te ndonje politike qe kurre se besoj, atehere te siguroj se trojet shqiptare do te kolonizohen,nga ruset dhe besoj se ketu ,do te marrin fund dhe diskutimet ne kete forum, pasi jo vetem qe dote harrojme islamin, por do te vrapojme me mesuar rusishten.Ju te maqedonise do ta keni me te lehte se pothuajse e dini kete gjuhe sllave.
    Per te me kuptuare edhe me mirre , po te jeme une Kryeminister i Shqiperise ,ne bashkepunim me Kosoven ,dhe shqipetaret e Maqedonise ,do te kisha investuare miliarda per ndertimin e armeve berthamore dhe atomike . Nuk e mbron,nuk e shpeton shqiptarizmin zhvillimet fetare dhe percamjet fetare qe mundohen do gabel muslimane, dhe katolik, te ja nveshin Shqiperise .

Shqiperia, Kosova ,dhe shqipetaret e Maqedonise ,i shpeton vetem arma berthamore dhe armet atomike . Ne cdo qytete ku jetojne shqipetaret duhet te kete te instaluare nga nje rakete me rreze te gjata berthamore . Vetem keto arme ja nderojne fjalet evropes .

Atehere do te ndegjojme se c'ka po na thote evropa dhe sllavet .

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Per te me kuptuare edhe me mirre , po te jeme une Kryeminister i Shqiperise ,ne bashkepunim me Kosoven ,dhe shqipetaret e Maqedonise ,do te kisha investuare miliarda per ndertimin e armeve berthamore dhe atomike . Nuk e mbron,nuk e shpeton shqiptarizmin zhvillimet fetare dhe percamjet fetare qe mundohen do gabel muslimane, dhe katolik, te ja nveshin Shqiperise .

Shqiperia, Kosova ,dhe shqipetaret e Maqedonise ,i shpeton vetem arma berthamore dhe armet atomike .
    Ne cdo qytete ku jetojne shqipetaret duhet te kete te instaluare nga nje rakete me rreze te gjata berthamore . Vetem keto arme ja nderojne fjalet evropes .

Atehere do te ndegjojme se c'ka po na thote evropa dhe sllavet .

Emër - Mbiemër:
    Tetova mas
    Biografia:
    i humbur ne evrope
    Vendndodhja:
    Te Arrushat e Bardha Skandinavi
    Interesat:
    te gjithat
    Profesioni:
    Punetore administrativ
    Motoja:
    Te jetoje i lire dhe i varfurTi nuk je i lire ,se mendjen tende e kane pushtuar djajte islamike, por nuk je dhe i varfer, se te varfer mund te jene qenjet njerezore.Me vjen keq , nuk te takon ty ky status, ti je nje bombe e terrorit islam, qe se shpejti do tja ndigjojme zerin.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Emër - Mbiemër:
    Tetova mas
    Biografia:
    i humbur ne evrope
    Vendndodhja:
    Te Arrushat e Bardha Skandinavi
    Interesat:
    te gjithat
    Profesioni:
    Punetore administrativ
    Motoja:
    Te jetoje i lire dhe i varfurTi nuk je i lire ,se mendjen tende e kane pushtuar djajte islamike, por nuk je dhe i varfer, se te varfer mund te jene qenjet njerezore.Me vjen keq , nuk te takon ty ky status, ti je nje bombe e terrorit islam, qe se shpejti do tja ndigjojme zerin.
    Ju zoteri jeni frigazak, Ju zoteri jeni gjakatere i fese islame .ju nuk jeni shqipetare.,pore ju nuk jeni edhe per katolizem ,sepse te mungon atedhedashuria .Katoliket shqipetare jane intelegjente dhe patriot ,kurse per ju nuk e dije cfare rasadi jeni .

O njeri analfabet ,mos ma perzi nacionalizmin tim me do fare mjekra arabe e vatikane ,se po te vije une ne Qeverine e vendit time do te jupres mjekrat e cdo ekstremizmi fetare ,me keqe se sa Enver Hoxha qe beri Po te jeme une Kryeminister, ose Minister i Ushtrise shqipetare nuk ka kushe qe munde te ma preke kufirin e popullit time .

Njerzit sikur ju jane ta te cilet na denuaen me histori dhe me grabitje te tokave etnike shqipetare . Mos valle ju jeni ndonje pasardhes i Mretit Zogu , qe sa here kurre ne Shqiperi donin intelektualet shqipetare te ndertojne shtete stabil ,ai tradhetari Zogu kerkonte ndihme nga sllavet per ti shpetuare koken tradhetarit. Tokat etnike shqipetare i kane ndare si muhalla ne ballkane dhe tashe del nje mikrob nga Shqiperia dhe thote se ne duhet te integrohemi me sllavet maqedon dhe mandej me BE. Integrimi i shqipetareve me BE ,ne qofte se do te behet duhet te behet te gjithe shqipetaret e bashkuare e jo muhallat e shqipetareve ne BE .

A e dini ju se c'ka ne te vertete don te thote integrim i shqipetareve ne shtetin maqedon dhe mandej me evropen .

Integrimi i shqipetareve me shkijet slavo -maqedon don te thote te varrish ne murre nje pikture kurse tapia e shpise te jete e shkijeve sllavo maqedon. Ju zoteri jeni qytetare te BE , nje milion shqipetare ne Greqi e Itali trajtohen te barabarte me nje afrikane,samoles apo nigerian ,dhe dilni ju me tregoni per integrime sllavo evropiane.

A e dini ju zoteri se c'fare nete vertete don te thote gadishulli ballkanik . Fjala Ballkane rrjedhe nga fjala turke qe ne shqipe don te thote BALL-MJALTE - KANE GJAKE. Nga kjo fjale nenkuptojme se ballkani eshte vende per te jetuare si mjalta , pore ne anen tjeter ballkani eshte i rrethuare me gjake.

Per tu stabilizuare ballkani shqipetaret duhet te forcohen ushtarakishte bile bile edhe me arme te justikuara berthamore dhe atomike ,dhe mandej balllkani do te jete si mjalta per shqipetaret.

Ne Qeverite shqipetare jane instaluare do politikane shqipefolesa qe sillen ne ballkane si CJAPA te huatuare . Politikani shqipetare aktualishte duhet te jete me ide NACIONALISTE ,per ndryshe ne shqiptarizem do te paraqioten lloj lloj sektesh fetare mikroba etj.etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 27-07-2011 më 18:32 Arsyeja: gabim shtypi

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •