Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Ndigjo ardiana, ti mundesh me e quajtur vehten super muslimane, por je larg Islamit.

Islami nuk thotë që të ndjekish epshin tënd, por ti ende se ke kuptuar këtë, se je tek arushat e bardha. Nga atje nuk bën tjetër vetëm se ti ofendosh muslimanët, sikur e ke bërë përherë. Mirë të kanë thënë të tjerët, se nuk e ke vendin këtu dhe besoj se moderatorët e kanë vërejtë këtë gjë dhe uhet me matrrun masa ndaj teje që të ti fshinë postimet e tua, që metëvërtetë nuk mund të gjen asnjë postim tëndin në favor të Islamit.

Mjaft ma me ofendime. Sa për hipokrit që i quan të tjerët, unë po të them: prit pak para se të gjykosh për hipokrizi, se edhe ne po presim, se do të vijë ajo ditë që të shihet se kush ka qenë hipokrit.

Përshëndeti arushat e skandinavisë.
    Kastravec ,pse po e perzine muslimizmin me karakterin tende.

Nuk jeni ju ata i cili i klasifikoni njerezit per xhehnet dhe xhehnem, se te kishte mebetur e drejta e njerezve ne duarte e juaja ,me siguri se xhehnetin do ta kishit mbajtur vetem per veten tuaj .

Citat : Pershendeti Arrushat e bardha ne Skandinavi :

Kete popull te skandinavise se pari ka pershendetur Zoti ,sepse jane punetore cohen ne mengjese dhe i kane ngrahur punes, jane tolerante ,humanitare ,durimtare, jo si harapet e juaj qe rine tane diten mbas kapexhikave,i kane pjellur nga 10 femije dhe mendojne se evropa do te ushqeje femijet e tyre .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Munafiket jane musliman te cilet jane edhe me te rezikshem se qafirat (jo muslimanet) ,mirepo kur behet kombinim MUNAFIK -QAFIR rreziku eshte edhe me i madh

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Kastravec ,pse po e perzine muslimizmin me karakterin tende.

Nuk jeni ju ata i cili i klasifikoni njerezit per xhehnet dhe xhehnem, se te kishte mebetur e drejta e njerezve ne duarte e juaja ,me siguri se xhehnetin do ta kishit mbajtur vetem per veten tuaj .

Citat : Pershendeti Arrushat e bardha ne Skandinavi :

Kete popull te skandinavise se pari ka pershendetur Zoti ,sepse jane punetore cohen ne mengjese dhe i kane ngrahur punes, jane tolerante ,humanitare ,durimtare, jo si harapet e juaj qe rine tane diten mbas kapexhikave,i kane pjellur nga 10 femije dhe mendojne se evropa do te ushqeje femijet e tyre .
    Për TetovaMas të gjithë janë kastraveca, kurse veten kushedi se si e quan?

All-llahu do gjykojë dhe asnjëherë nuk kam thënë se do gjykoj unë, ,baje si vath në vesh këtë.

Sa i përket skandinavisë! Hmmm! Po të ishe nga ta që e raprezenton skaninavët, atëherë e kam të qartë se si mund të jenë ata, por shpresoj që nuk janë të edukuar ashtu si ti. Do të pyesnja: A ka ndonjë musliman që beson All-llahun në skandinavi?

Sa për harapët, për mua nuk ka rëndësi, se ku rinë dhe çka janë dhe nga sa fëmij bëjnë, se këtë punë ta kam lënë ty, mjafton të mos jenë që bëjnë shirk dhe kanë frik All-llahun dhe tjerat as nuk më interesojnë.

All-llahut i jam mbështetur dhe vetëm Atë e kam mbrojtës nga ofendimet e juaja.
    Kush nuk është robi i All-llahut, ai është robi i shejtanit.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Për TetovaMas të gjithë janë kastraveca, kurse veten kushedi se si e quan?

All-llahu do gjykojë dhe asnjëherë nuk kam thënë se do gjykoj unë, ,baje si vath në vesh këtë.

Sa i përket skandinavisë! Hmmm! Po të ishe nga ta që e raprezenton skaninavët, atëherë e kam të qartë se si mund të jenë ata, por shpresoj që nuk janë të edukuar ashtu si ti. Do të pyesnja: A ka ndonjë musliman që beson All-llahun në skandinavi?

Sa për harapët, për mua nuk ka rëndësi, se ku rinë dhe çka janë dhe nga sa fëmij bëjnë, se këtë punë ta kam lënë ty, mjafton të mos jenë që bëjnë shirk dhe kanë frik All-llahun dhe tjerat as nuk më interesojnë.

All-llahut i jam mbështetur dhe vetëm Atë e kam mbrojtës nga ofendimet e juaja.
    Kush filloje i pari me ofendime ?? Une apo ju ?? Gjuane me gurre mbas murrit dhe e mshefen doren. Kjo eshte nje lloje i kategorise se lehte te hipokritit, Dhe ajo qe eshte me e keqja kerkon qe Allahu, te te mbroje nga ofendimet e mia !!! Turp per nje besimtare i stilit te juaj .

C'eshte ajo pyetje ?? A ka muslimane ne Skandinavi ?? Ka muslimane,pore ne anen tjeter ka edhe shtete i cili quhet shtete juridik ,ku pervec besimit te sinqerte ne Zote ,ligji nuk te lejone te afrohesh afer xhehnemit ,sepse me nje fare menyre ta pret krahun.

C'eshte frige ndaj Zotit qe shkruani me larte ??

Separi Allahu -Zoti, nuk eshte diktatore te frigohesh prej tije , sepse friga nuk eshte besim i sinqerte. Besimi ne Allahun nga friga eshte me rezerve. Nuk ka frige prej Allahut, pore ka ndihme ,respekte ,faleminderim dashuri , sinqeritet etj.etj. Me nje fjale ,kurre te afrohesh afer te keqes te kujtojshe Allahun ,pore edhe kurre te afrohesh afer te mirres duhet te kujtojshe Allahun, dhe te faleminderojshe ate Zotin.

Allahu i bekofte gjithe shqipetaret dhe besimtaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 31-07-2011 më 20:27 Arsyeja: g

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •