Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 66
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    nuk sherohen komplekset me krahasime te mjera!
    Hahaha qenke edhe me fyell se Berisha. Nuk eshte lehte te arrish kete!
    Nuk fola asgje per Ramen. Jam edhe kundershtar i madh i Rames, o dud.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Por, po harron kryeministri, sa herë e ka parafrazuar një thënie qysh të rilindësve tanë dhe ëndrrën e kahmotshme shqiptare:

"Një komb, një gjuhë, një shtet, një flamur, një...."

( vallë kjo thënie a nuk të çon te Bashkimi Kombëtar?! )

Një kohë përbetohej kryeministri me këtë thënie!!

Vallë, atëherë ka qenë i pasinqertë kryministri, apo sot? apo po e them me gjuhën e tij: Ka qenë atëherë spekulant e sharlatan apo sot?

Fjalor:

SHARLATAN m. sh.
    1. Njeri me dije të pakta e të cekëta, që përpiqet
    të mashtrojë të tjerët duke u hequr si i ditur e i
    zoti, ose që shfrytëzon mirëbesimin a padijen e të
    tjerëve, mashtrues i paturpshëm, batakçi. Fraza
    sharlatanësh.
    2. si mb. ~, ~E. Mashtrues, i pandershëm, i
    paturpshëm. Politikan sharlatan.
    politik o shoku. e kam shkruar diku me larte se ateher ishte i pari qe deklaronte bashkim pikerisht per te fituar simpati nder shqiptare. ndersa tani e ktheu pllaken sepse do te fitoj simpati te nderkombetaret qe spo ja pjerdhin me dhe po e injorojne. duke then keshtu do te dali si nje lider paqesor jo-nacionalist etj.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    albo
    e ka fjalen per rexhep mejdanin alfred mojsiun behxhet pacollin rexhep qosjen e arber xhaferin!

chino

gjersa pd-ja me sali berishen e beri shqiperine antare te natos edi rama protesoi kunder kesaj ceshtje po nuk mund ta ndali!

gjersa sali berisha ndertoi rrugen e kombit(shqiperine) edi rama bojkotoi,sabotoi shantazhoi por nuk mundi ta ndali!

gjersa sali berisha e solli dinjitetin qytetarit shqiptar e beri te udhtoi i lir kudo edi rama u mundua ta izoloi qytetarin shqiptar me kurthe protesta,djegje gomash e nxitje dhune !

gjersa pd-ja me sali berishen i fitoi te gjitha zgjedhjet edi rama ne krye te ps humbi nje nga nje !

gjersa sali berisha fitoj tiranen edi rama humbi tiranen !

sala eshte antipod i edi rames!

sali berisha eshte fitimtari edi rama eshte humbesi !

sali berisha eshte kolosi i demokracise dhe zhvillimit kombetar edi rama eshte dhunuesi i votes se lir dhe izolimit total!

gjersa sali berisha eshte i mirepritur e dashur kudo ne kosove e vise tjera shqiptare edi rama eshte nje njeri i urryer e nje protagonist orgjishe!

gjersa sali berisha eshte nje baba e gjysh i shkeqyer edi rama nge padi se i jati ia mori gruan!

pra krahasimet tua nuk qendrojne ne asnje kontest!

ashtu eshte ashtu edhe te te paguante sala sdo ja beje gjithe kete reklam.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Edhe pse kam simpati te S.Berisha eshte koha qe duhet te ik , u be shume .
    Kjo deklarat e tij s'me pelqen fare dhe nuk e prisja nga ai , derisa EDHE Serbet thuan haptas qe Bahkimit nuk MUND ti shanget as Shqiperia e as Kosova , cfare don ky me kete "politike moderne" te na tregoje !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Hahaha qenke edhe me fyell se Berisha. Nuk eshte lehte te arrish kete!
    Nuk fola asgje per Ramen. Jam edhe kundershtar i madh i Rames, o dud.
    nuk te kuptoi pse cdo gje e hedh ne terene personale!

sa te fitoi berisha keshtu bindshem dhe sa te ec shqiperia ketyre hapave te integrimeve une jam me berishen dhe mbaj anen e tij sepse ne anen e tij qendron populli!

minoritetet sot nuk e kane fuqine si dikur !
    pushka e jevgut nuk qellon as larasken!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Edhe pse kam simpati te S.Berisha eshte koha qe duhet te ik , u be shume .
    Kjo deklarat e tij s'me pelqen fare dhe nuk e prisja nga ai , derisa EDHE Serbet thuan haptas qe Bahkimit nuk MUND ti shanget as Shqiperia e as Kosova , cfare don ky me kete "politike moderne" te na tregoje !
    sala nuk po rrin aty per deshiren e tij personale por ate aty e ka vere populli!
    sala do te largohet kur populli i thot mjaft por me sa po duket sala edhe nese shkon aty do te mbetet luli i cili ua cjerri maskat protagonistve te orgjive dhe dhunes!

rexhep mejdani rexhep qosja ne krye behxhet pacollin mund te bejne plane per nje ballkani serbo-greko-shqiptare por kjo nuk do te realizohet ne kete periudhe sa ne jemi ketu!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Une thash qe e perkrahu Salen , por jo ne kete rast , dhe nese don te dish tash me kete deklarate nuk me pelqeu FAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .
    Kur mundet nje Maqedoni me as 1 milion Sllave haptas te luftoje per nje Maqedoni te Madhe , njejte edhe serbet , cfare pat nevoj ky zoteria qe na tregon neve "politik moderne" , apo duhet presim Europen tere jeten e gjate , ndoshta edhe 20 gjenerate te ardh'shme nuk do e presin , sipas tradites historike te tyre .

ALBINI PREZENTON BASHKIMIN , dhe ketu une mbeshtetem .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 24-07-2011 më 08:51

Personalisht mendoj qe se pari Kosova duhet behej tamam Shtet i Pavaruar dhe Sovran ne gjithe territorin e saj. Sepse keshtu sic eshte tani me Pavaresi e Territorialitet te Cunguar dhe me Qeveri Servile ndaj Nderkombetareve dhe ndaj Serbise, veshtire eshte qe te integrohemi ne BE apo ne cdo gje tjeter. Natyrisht se edhe Qeveria Shqiptare eshte Servile ndaj nderkombetarve dhe keshtu qe per momentin ne dy anet i kemi Qeveri Jo Shqiptare - Pra i kemi Qeveri Servile.

E sa i perket bashkimit Kombetar. Ajo do behet me vullnetin e Populli-Kombit tone ne dy anet me ane te REFERENDUMIT, dhe aty fare nuk pyetet as Saloja e askush tjeter nuk ka te drejte te flase ne emer te Popullit-Kombit Shqiptar.

Po te ishin nderkombetaret (qaqret Anti-Shqiptare) te sigurte qe Populli-Kombi Shqiptar Nuk e Deshironte Bashkimin Kombetar, ateherash qe moti ishte mbajte Referendumi ne lidhje me kete gje. Por Populli-Kombi Shqiptar eshte per Bashkim Kombetar, per bashkimin e gjitha trojeve, e per kete arsye, Nderkombetaret nuk lejojne qe te mabhet REFERENDUMI as ne Kosove e as ne Shqiperi, dhe permes ketyre poliyikaneve te shantazhuar e Servil si Saloja ne Shqiperi, si Hasha ne Kosove bejne c'mos kunder bashkimit Kombetar Shqiptar.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    nuk te kuptoi pse cdo gje e hedh ne terene personale!
    Hahahahah qe kur te penguaka ty nese nuk kupton dicka?
    Po ti te gjitha postimet e mia deri tani nuk i kuptove!

sa te fitoi berisha keshtu bindshem dhe sa te ec shqiperia ketyre hapave te integrimeve une jam me berishen dhe mbaj anen e tij sepse ne anen e tij qendron populli!

minoritetet sot nuk e kane fuqine si dikur !
    pushka e jevgut nuk qellon as larasken!
    Edhe une jam me Berishen, edhe une e pranoj si kryeminister, e favorizoj ne krahasim me per shembull Ramen. Por ne kete pike (qe dikutohet ne kete teme) ia ka futur kotazi dhe kete e them. Eshte thjesht nje prej (shume ) deklaratave te Berishes, te cilat i shoh te adresuara ndaj niperve dhe mbesave te mia nen10-vjecare. : D

1.
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    Edhe sikur atdhetari me i betuar te ishte Berisha duke qene ne poziten qe ka nuk do te deklarohet kurre pro bashkimit kombetar keshtu qe mos u habisni shume. Situata politike kombetare dhe nderkombetare e kerkon qe te mos deklarohet askush pro bashkimit sidomos qeverritaret e larte. Nese dikush ka plane per bashkim ateher keto plane zbatohen nen rrogos ndersa ne publik dilet dhe deklarohet kunder.
    Tani sdim te themi nese Berisha e ka seriozisht apo e ka saper loje politike por gjithsesi nuk duhet te alarmohemi sepse nese shqiptaria do te bashkohet nje dite nuk do te jete se Brisha Thaci apo ndonje tjeter e deshen apo se ata nuk e deshen. Bashkimi nese behet do te behet se duan shqiptaret pastaj se duan keta apo jo pak rendesi ka.
    Gjithsesi arsyeja pse Berisha del sote dhe na ben kete deklarat bomb mund te jete fakti se deshiron te fitoj pak simpati nga nderkombetaret. Pasi kohet e fundit me keto zgjedhjet ka humbur konsideratat e ndekombetareve. Per nje politikan shqiptar qe ben nje deklarat te tille do te thote te fitoj mbeshtejte nga ndekombetaret sepse ata ku ti gjejne keta "paqedashes" shqiptare. Shpesh here e kane luajtur kete karte politikanet shqiptare duke u treguar te mire me nderkombetaret. Apo here te tjera politikane shqiptare e kane luajtur kete karte ne menyre te kundert dmth kane bere veprime per tu treguar ndekombetareve se kane peshe ne ceshtje te ndryshme te shqipterve psh ne maqedoni apo kosov. duke bere deklarata apo veprime qe nxisin ndonje levizje reaksionare ne keto shtete ata duan te tregojne se kane ne dore stabilitetin apo destabilitetin e shqiptareve dhe per rrjedhoj te rajonit. Kjo nese funksionon i ben ata te pushtetshem para ndekombetareve dhe ben qe nderkombetaret ti mbeshtesin keta politikan. Ky mund te jete nje shpjegim i mundshem sespe te tehm te drejten nuk shoh ndonje arsye tjeter. Ka qene po vete berisha qe ka deklaruar ne menyre indirekte bashkim te shqiptareve. Ateher e beri per te fituar simpati nder shqiptare ndersa tani ka hallin e nderkombetareve dhe ben te kunderten. Eshte vertet e shpifur se si politikane tane luajne me ceshtjen tone kombetare per interesa te tyre personale.
    2.
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Por, po harron kryeministri, sa herë e ka parafrazuar një thënie qysh të rilindësve tanë dhe ëndrrën e kahmotshme shqiptare:

"Një komb, një gjuhë, një shtet, një flamur, një...."

( vallë kjo thënie a nuk të çon te Bashkimi Kombëtar?! )

Një kohë përbetohej kryeministri me këtë thënie!!

Vallë, atëherë ka qenë i pasinqertë kryministri, apo sot? apo po e them me gjuhën e tij: Ka qenë atëherë spekulant e sharlatan apo sot?

Fjalor:

SHARLATAN m. sh.
    1. Njeri me dije të pakta e të cekëta, që përpiqet
    të mashtrojë të tjerët duke u hequr si i ditur e i
    zoti, ose që shfrytëzon mirëbesimin a padijen e të
    tjerëve, mashtrues i paturpshëm, batakçi. Fraza
    sharlatanësh.
    2. si mb. ~, ~E. Mashtrues, i pandershëm, i
    paturpshëm. Politikan sharlatan.
    3.
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    politik o shoku. e kam shkruar diku me larte se ateher ishte i pari qe deklaronte bashkim pikerisht per te fituar simpati nder shqiptare. ndersa tani e ktheu pllaken sepse do te fitoj simpati te nderkombetaret qe spo ja pjerdhin me dhe po e injorojne. duke then keshtu do te dali si nje lider paqesor jo-nacionalist etj.
    Pikërisht ishte shkrimi yt që më nxiti të shkruaja këtë të vërtetë. Ti e gjete se e kisha me ty, po unë nuk të citova, sepse nuk kam dëshirë të flas shumë për kryeministrin shqiptar. E kam thënë kaq herë karakterin e tij. Për mua ky është një kot fare që moti i ka dalë afati. Prandaj ka një fjalë të urtë që thotë: ”Nuk ka kotësi më të madhe se të merresh me kotësira”.
    Faktikisht shqiptarët duhet të vetëdijësohen dhe në krye të sjellin "kota", që të na vjenë punët pak më mirë!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •