politik o shoku. e kam shkruar diku me larte se ateher ishte i pari qe deklaronte bashkim pikerisht per te fituar simpati nder shqiptare. ndersa tani e ktheu pllaken sepse do te fitoj simpati te nderkombetaret qe spo ja pjerdhin me dhe po e injorojne. duke then keshtu do te dali si nje lider paqesor jo-nacionalist etj.
Edhe pse kam simpati te S.Berisha eshte koha qe duhet te ik , u be shume .
Kjo deklarat e tij s'me pelqen fare dhe nuk e prisja nga ai , derisa EDHE Serbet thuan haptas qe Bahkimit nuk MUND ti shanget as Shqiperia e as Kosova , cfare don ky me kete "politike moderne" te na tregoje !
nuk te kuptoi pse cdo gje e hedh ne terene personale!
sa te fitoi berisha keshtu bindshem dhe sa te ec shqiperia ketyre hapave te integrimeve une jam me berishen dhe mbaj anen e tij sepse ne anen e tij qendron populli!
minoritetet sot nuk e kane fuqine si dikur!
pushka e jevgut nuk qellon as larasken!
sala nuk po rrin aty per deshiren e tij personale por ate aty e ka vere populli!
sala do te largohet kur populli i thot mjaft por me sa po duket sala edhe nese shkon aty do te mbetet luli i cili ua cjerri maskat protagonistve te orgjive dhe dhunes!
rexhep mejdani rexhep qosja ne krye behxhet pacollin mund te bejne plane per nje ballkani serbo-greko-shqiptare por kjo nuk do te realizohet ne kete periudhe sa ne jemi ketu!
Une thash qe e perkrahu Salen , por jo ne kete rast , dhe nese don te dish tash me kete deklarate nuk me pelqeu FAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .
Kur mundet nje Maqedoni me as 1 milion Sllave haptas te luftoje per nje Maqedoni te Madhe , njejte edhe serbet , cfare pat nevoj ky zoteria qe na tregon neve "politik moderne" , apo duhet presim Europen tere jeten e gjate , ndoshta edhe 20 gjenerate te ardh'shme nuk do e presin , sipas tradites historike te tyre .
ALBINI PREZENTON BASHKIMIN , dhe ketu une mbeshtetem .
Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 24-07-2011 më 08:51
Personalisht mendoj qe se pari Kosova duhet behej tamam Shtet i Pavaruar dhe Sovran ne gjithe territorin e saj. Sepse keshtu sic eshte tani me Pavaresi e Territorialitet te Cunguar dhe me Qeveri Servile ndaj Nderkombetareve dhe ndaj Serbise, veshtire eshte qe te integrohemi ne BE apo ne cdo gje tjeter. Natyrisht se edhe Qeveria Shqiptare eshte Servile ndaj nderkombetarve dhe keshtu qe per momentin ne dy anet i kemi Qeveri Jo Shqiptare - Pra i kemi Qeveri Servile.
E sa i perket bashkimit Kombetar. Ajo do behet me vullnetin e Populli-Kombit tone ne dy anet me ane te REFERENDUMIT, dhe aty fare nuk pyetet as Saloja e askush tjeter nuk ka te drejte te flase ne emer te Popullit-Kombit Shqiptar.
Po te ishin nderkombetaret (qaqret Anti-Shqiptare) te sigurte qe Populli-Kombi Shqiptar Nuk e Deshironte Bashkimin Kombetar, ateherash qe moti ishte mbajte Referendumi ne lidhje me kete gje. Por Populli-Kombi Shqiptar eshte per Bashkim Kombetar, per bashkimin e gjitha trojeve, e per kete arsye, Nderkombetaret nuk lejojne qe te mabhet REFERENDUMI as ne Kosove e as ne Shqiperi, dhe permes ketyre poliyikaneve te shantazhuar e Servil si Saloja ne Shqiperi, si Hasha ne Kosove bejne c'mos kunder bashkimit Kombetar Shqiptar.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Hahahahah qe kur te penguaka ty nese nuk kupton dicka?
Po ti te gjitha postimet e mia deri tani nuk i kuptove!
Edhe une jam me Berishen, edhe une e pranoj si kryeminister, e favorizoj ne krahasim me per shembull Ramen. Por ne kete pike (qe dikutohet ne kete teme) ia ka futur kotazi dhe kete e them. Eshte thjesht nje prej (shumesa te fitoi berisha keshtu bindshem dhe sa te ec shqiperia ketyre hapave te integrimeve une jam me berishen dhe mbaj anen e tij sepse ne anen e tij qendron populli!
minoritetet sot nuk e kane fuqine si dikur!
pushka e jevgut nuk qellon as larasken!) deklaratave te Berishes, te cilat i shoh te adresuara ndaj niperve dhe mbesave te mia nen10-vjecare. : D
1.
2.
3.
Pikërisht ishte shkrimi yt që më nxiti të shkruaja këtë të vërtetë. Ti e gjete se e kisha me ty, po unë nuk të citova, sepse nuk kam dëshirë të flas shumë për kryeministrin shqiptar. E kam thënë kaq herë karakterin e tij. Për mua ky është një kot fare që moti i ka dalë afati. Prandaj ka një fjalë të urtë që thotë: ”Nuk ka kotësi më të madhe se të merresh me kotësira”.
Faktikisht shqiptarët duhet të vetëdijësohen dhe në krye të sjellin "kota", që të na vjenë punët pak më mirë!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt