e more greg sa i hupet po je '::: po gjuha hebreje nuk ka shkronja te mdhaja e te vogla , as gjuha asiriane . grego alfabeti latin ka shkronja te mdhaja e te vogla . mos u largo nga tema ???
e more greg sa i hupet po je '::: po gjuha hebreje nuk ka shkronja te mdhaja e te vogla , as gjuha asiriane . grego alfabeti latin ka shkronja te mdhaja e te vogla . mos u largo nga tema ???
Po perse jeni kaq hipokrit juve kristianet e forumit?!!! te kjo teme e treguat veten qe juve e shisni fene tuaj dhe e dridhni muhabetin simbas temes lol.
Zejdi e ka bere pyetjen te pa qarte, ja tu bej une nje pyetje dhe nese jeni vertet te krishtere pergjigjuni sic meson vertet kristianizmi ose perndryshe behuni heretik.
A DO TE HYJE NE PARAJSE NJE NJERI I CILI MOHON ZOTIN TUAJ?!!!!!
Ne muslimanet jemi te sinqert dhe nuk e shesim fene tone per hater te presionit qe na bejne qoft mediat apo plerat ketu ne forum, ne e pranojme dhe e deshmojme qe NUK DO TE HYJE NE PARAJSE ASKUSH QE MOHON ZOTIN TONE.
Nga gjith krishteret ketu kujtoja se albo ishte qe i permbahesh themeleve te orthodhoksise, por edhe ai e tregoj veten qe per tu ber qefin forumistave ai mohon edhe principet e besimit te vet.
.
Une thash cfare thot bibla. Bibla eshte Fjala e Zotit. Pra shulshqip per ty dhe ter ata qe nuk kan lidhje me shqipen, thash se Jezusi eshte rruga e shpetimit.
Por me duhet te shkoj edhe me tej. P.Sh. nese nje person qe nuk ka pasur mundesi te ndegjoj per Jezusin, ku do shkoj? Bibla thot se ka nje zgjidhje edhe per te: Veprat e Apostujve 1:17-20
Por mjer per ty qe ke ndegjuar per Jezusin dhe ia ke kthyer shpinen.
Zoti qe flitet ne bibel, nuk eshte Zoti i te krshterve. Ai eshte Zoti i cdo krijese ne kete planet. Nse ti ke nje zot tjeter, mbaje per vete se nuk ta merr kush.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
aldi un pjyetjen e kame formuar shume mire, te lutem mos i jep drejtim tjeter temes...
Pjytja ime eshte specifike per figurat e kombit tone, te cilet e mohuan jezusin si bir i perendis. Pra cili eshte gjykimi biblik per ata, fere, apo parajse. ne bibel eshte e qarte kjo, prandaj dhe te krishteret duhet te pergjigjen sipas gjykimit biblik, e jo mendjes te tyre....
Pjyetja eshte e qarte....
Krijoni Kontakt