Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nese eshte si zbukurim dhome, atehere perse nuk lejohet ndertimi i xhamise ne Prishtine apo kur te duan muslimanet, por leshohet ligji, i cili ndertimin e nje xhamie dhe ndertimin e nje sinagoge e barabarteson 100 %.

Nese eshte zbukurim dhome, atehere perse nuk hartohet shoqeria nepermjet te Kuranit? Pse nuk i keputet dora hajnit sic kerkon Kurani? Pse behen grate kuvendore e presidente, edhe pse e ndalon Kurani si Kuvendin ashtu edhe Presidentin ashtu dhe marjen e posteve udheheqese nga grate?

Nuk e doi populli qe keto gjera jane ne kunderthenie te drejtperdrejte me Kuranin? Nese nuk e di, atehere nuk e njihka populli Kuranin fare. Nese nuk e njihka, nuk po ia rraska populli Kuranit me sa uen qe ia rrasi. Nese e di, por nuk nderhyn, nuk po ju rrujka popullit per Kuranin me sa mua qe me rruhet.

Trego edhe nje here, cka je ka don nje here prej meje se s'e kuptova :

.....argument locke i ke.....gjeniale.....kushtetuta nuk ka te beje me "hartimin e shoqerise" o hut....nuk ka te beje me "xhamite"....nuk ka te beje me "gruan ne pushtet apo jo".....kushtetuta ka karakter "organizativ" te shtetit.....kurse strukturat detajore ndryshojn nga shtet ne shtet, nga kulture ne kulture.....kushtetuta ka te beje me sovranitetin e kosoves, i cili qe nga 1999 shkelet drejtperdrejt....atje e ke ndikimin e saje te drejtperdrejte, e jo se sa minare duhet ti kete xhamia, dhe sa lartesi maximale duhet te arrijn ata.....ose a mbajn grate shamia apo ferexhe....

Mos u hudh si bishti lopes andej kendej kur nuk ke cka me fol.....

Perfundimisht vajzat do te bajn shamia neper shkolla.....si eshte e mundur kjo ???....dhe natyrisht, xhamia do te ndertohet, ketu as qe ka diskutim....por jam kurioz te te ndegjoj teje, cfare hamendje tjeter do te po..rdhish ketu...

jooooj u ime sveti save......hajgare pa fund ka ketu....
    albanish by nature

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .....argument locke i ke.....gjeniale.....kushtetuta nuk ka te beje me "hartimin e shoqerise" o hut
    hahahahahahahahaha
    Qy mer n'cfare fyella ka ngele Allahu. Phaaa mi bo bashke e mi mengjesu ka 10 me nje kafshate!!

Ik mor besimtar musliman! (Ofendim ky nga ana ime)
    Kushtetuta eshte ajo qe rregullon dhe si pasoje harton 100 % te shoqerise.
    Ajo permban ligje, vlera dhe parime, te cilat reglementojne jeten tone, prej lindjes deri ne vdekje. Ajo eshte ajo qe ia mbyll Allahut gojen, i thote: Nuk me ha palla qe ti nuk lejon te braktiset feja islame, une e lejoj! I thote: Nuk me ha palla qe ti gjerat islame i sheh si gjera speciale, une i shoh si te rendomta, pra si asgje hic! I thote: Nuk me ha palla qe ti parasheh prerjen e dores se hajnit, une e ndaloj cdo torture, cdo keqtrajtim! Nuk me ha palla qe ti parasheh udheheqje te shoqerise nga nje kalif, une e udheheqi shoqerine me Kuvend! Nuk me ha palla qe ti e denigron gruan, une gruan e shoh si qenie te barabarte! Nuk me ha palla qe ti ofendon, nencmon jobesimtare e ateiste, une te gjitheve si Muhamedit ashtu edhe te gjithe ateisteve e kaurreve ju garantoj paprekshmerine e dinjitetit! Une jam Zoti yt, ti je askushi hic!!

Kjo eshte Kushtetuta. Vec nje hyrje ne te. E nese i marim edhe detajet e saj, kuptojme se ligjet qe leshohen dita dites qe reglementojne te gjitha sferat jetesore prej lindjes deri ne vdekje (fejesa, martesa, ndarja, denimi, lejesat, ndalesat, trashegimia) te gjitha jane te reglementuara sipas ligjeve, te cilat jane cdo here konkretizime te normave kushtetutore.

Me nje fjale: Kushtetuta shpullose Allahun ne gjunje.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    hahahahahahahahaha
    Qy mer n'cfare fyella ka ngele Allahu. Phaaa mi bo bashke e mi mengjesu ka 10 me nje kafshate!!

Ik mor besimtar musliman! (Ofendim ky nga ana ime)
    Kushtetuta eshte ajo qe rregullon dhe si pasoje harton 100 % te shoqerise.
    Ajo permban ligje, vlera dhe parime, te cilat reglementojne jeten tone, prej lindjes deri ne vdekje. Ajo eshte ajo qe ia mbyll Allahut gojen, i thote: Nuk me ha palla qe ti nuk lejon te braktiset feja islame, une e lejoj! I thote: Nuk me ha palla qe ti gjerat islame i sheh si gjera speciale, une i shoh si te rendomta, pra si asgje hic! I thote: Nuk me ha palla qe ti parasheh prerjen e dores se hajnit, une e ndaloj cdo torture, cdo keqtrajtim! Nuk me ha palla qe ti parasheh udheheqje te shoqerise nga nje kalif, une e udheheqi shoqerine me Kuvend! Nuk me ha palla qe ti e denigron gruan, une gruan e shoh si qenie te barabarte! Nuk me ha palla qe ti ofendon, nencmon jobesimtare e ateiste, une te gjitheve si Muhamedit ashtu edhe te gjithe ateisteve e kaurreve ju garantoj paprekshmerine e dinjitetit! Une jam Zoti yt, ti je askushi hic!!

Kjo eshte Kushtetuta. Vec nje hyrje ne te. E nese i marim edhe detajet e saj, kuptojme se ligjet qe leshohen dita dites qe reglementojne te gjitha sferat jetesore prej lindjes deri ne vdekje (fejesa, martesa, ndarja, denimi, lejesat, ndalesat, trashegimia) te gjitha jane te reglementuara sipas ligjeve, te cilat jane cdo here konkretizime te normave kushtetutore.

Me nje fjale: Kushtetuta shpullose Allahun ne gjunje.
    ...o coban, njerezia e quan kete qe mundohesh te na sqarosh "sekularizem".....nese rrah une tash ne te njejtin sens argumenti duhet te te parashtroj pyetjet, perse ekzistojn xhamite, perse theret ezani, perse ka medrese, dhe pyetja me domethenese eshte, perse jane dy bajramet festa ZYRTARE....

...ah coban e coban......mjere ata qe mvaren nga teje...

tung

PS: ku e ke mesuar reciprocitetin ti, ne bjeshke duke kullot dhent a `??
    albanish by nature

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •