Close
Faqja 50 prej 50 FillimFillim ... 40484950
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 496 prej 496
    Nje artikull interesant per sistemin e burgjeve ne Norvegji dhe nje burg qe eshte si te shkosh me pushime ne nje ishull. S'ka gardhe dhe rojet jane pa arme.

Welcome to the world's nicest prison

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Dėnohet me 21 vjet Anders Breivik
    Dėnohet me 21 vjet burgim shkaktari i kasaphanės sė vitit tė kaluar nė sulmet e dyfishta nė Oslo dhe Otaya nė tė cilat humbėn jetėn 77 njerėz. Breivik ėshtė konsideruar si njė person normal, pa probleme psiqike. Eshtė thėnė se ky ėshtė dėnimi mė i rėndė i mundshėm qė mund tė jepet.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Aq eshte denimi me i rende ne Norvegji. Por thonin se ka mundesi qe ta mbajne edhe me burgim te perjetshem, pasi nuk e lirojne nese konsiderohet akoma si i rrezikshem kur ti mbaroje denimi.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Fakt eshte qe Norvegjia ka kriminalitet shume te ulet dhe vrasjet jane shume te rralla. Kjo shpjegon edhe ligjet e tyre. Gjerat nuk jane aq te thjeshta sa i paraqesin tablot dhe gazetat e ekstreme te djathta. Nje gjykates nuk mund te jape nje vendim sipas humorit te tij, plus qe kur vjen fjla per tu liruar jane nje komision i gjithe qe merr vendim. Ne kte rast krimi eshte aq i tmerrshem saqe nuk mund te kete baze per pendese.

Me beri pershtypje sesi familjaret falenderonin vendimin gjyqsore dhe ishin te liruar qe ky njeri doli para gjyqit dhe mori nje denim. Ata e quanin fitore edhe per te dashurit e tyre qe vdiqen nga dora e tij.
    Eshte tjeter filozofi e te menduarit e te beri gjerat.

Vertet qe nuk e kane vetem shqiptaret mendjen e ngushte, ka edhe shume vende te tjera te zhvilluara. Por vetem ne Shqiperi ndodh qe komshiu tek dera jote per vite e vite te tera pret qe te vij djali jot nga Greqia 21 vjec qe ta vrase pas shpine ne sy te familjes sepse xhaxhai i tij ka vrare disa vite te shkuara.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Nuk ka asnje argument qe mund te justifikoj vendimin me 21 vite burg per kryekriminelin Breivik.
    Per cdo vrasje 3 muaj burg. Turp per drejtesine Norvegjeze.

Faqja 50 prej 50 FillimFillim ... 40484950

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •