Close
Faqja 45 prej 50 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 496
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Do doja nje pergjigje te sinqerte nga ty,pasiqe han buken e Evropes dhe mban dertin e arabeve.
    Si do pergjigjeshin shqiptaret ne Shqiperi nese do pranonin 1 milion arab dhe turq si emigrant,dhe 100% e dhunimeve te behej nga po keta emigrant.E paramendon dot reagimin e shqiptareve?
    Nuk ka lidhje kjo me aktin qyqar terrorist te Breivik-ut pasi ai kete akt nuk e ka bere per tu kundervene ketyre,mirepo sa per informacion te gjitha dhunimet qe jane bere ne Oslo jane bere nga arabet dhe turqit.
    Dhe nuk eshte i vetmi ne Norvegji qe ka kete urrejtje.
    Nuk arrij te kuptoj ē'ne une ne tere keto vite ne itali, nuk mbaj mend asnje problem fetar. Nuk mbaj mend asnje miting / djegje - prishje/ dhunim apo rebelim te te huajve. Shoh rrugve plot burra me mjekra e gra me perēe, por asnje lloj problemi s'eshte degjuar .... Cuditerisht te gjithe qenkan mbledhur ne Gjermani apo ne Belgjike a ku di une tjeter.

Sa per turqit mendoj qe ka nje diference te madhe nese behet fjale per kurdet... edhe vete turqit e pranojne qe kurdet nuk jane njerez te mire.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

the admiral

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    per fat te mire shumica derrmuese e norvegjezeve nuk jane si ti...

p.s. cdo dite e me shume po arrij ne perfundim qe numri njerezve te mbushur me urrejtje dhe jotolerante, nder shqiptaret, ka arritur permasa preokupuese...
    eh more admiral apo zvendes admiral mu me gezon kjo qe thuani nese shqiptaret kan arritur ne at nivel te vetisimit qe ta dallojn rracen nga jo rraca siq jan zezaket dhe njerzt e verdh jan per ty q... robt pra racizmi tek shiptaret ndaj te huajve e sidoms atyre me ngjyr duhet te rritet

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Dhe nuk ėshtė i vetmi shtet Norvegjia qė po akumulon urrejtje. Nė Bremen dhe Hanover tė Gjermanisė njerėz tė CDU/CSU shpėrndanė para dy ditėsh Bibla. U komentua nga media si njė kundėrreaksion ndaj aksionit tė shpėrndarjes sė Kuranit nga salafistėt, por qė synonte thjesht sensibilizimin e njerėzve dhe zgjimin e tyre, pėr tė kujtuar nga i kanė rrenjėt. Ishte aksion qė u mirėprit dhe ''qė duhej bėrė mė nė fund'' sipas njerėzve.

Shumė evropianė po zgjohen e po kuptojnė qė nuk mund tė zhduket njė kulturė si e tyre dhe se toleranca ka kujfij
    Kultura europiane u zhduk kur ai mustaqe-paku erdhi ne pushtet.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    O ben e fatlum ....une psh si shqiptar , kosovare te tille sdua ti shoh ne shqiperi.
    Me zene rrezen e diellit.

Edhe ju emigrante te keq na jeni bere neve

Bloody immigrants

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Ėshtė pėr ēdo kritikė.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Do doja nje pergjigje te sinqerte nga ty,pasiqe han buken e Evropes dhe mban dertin e arabeve.
    .......
    meqe po ia fut kot dhe po thua dicka te pasakte ne lidhje me mua, pyetja jote nuk meriton pergjigje...
    tung!!!
    Une jam i sigurt se ti nuk ia mban dertin harapeve, por jam me shume i sigurt se fattlumi ua mban Shqiptareve dhe, nuk eshte faji i tij qe "keqkupton" shkrimet e tua, nderkohe qe ti poston nje fotografi si ajo me siper!
    Kur sjell nje foto, bej edhe komentimin tend asaj fotoje, perndryshe dikush mund te kuptoje se the admiral , vlereson njesoj nje individ qe vrau barbarisht shume njerez pa u thirrur asnjehere ne Zot e ne Librin e tij dhe pa qene i mbeshtetur nga asnje pjese e popullsise perkatese, me nje individ tjeter, qe jo vetem krijoi nje organizate me qellim vrasjen e te pafeve, por qe njekohesisht eshte "princ i fese" dhe thirret ne Zot e Profet e madje mbeshtetet nga nje pjese mjaft e gjere e popullsise se ciles i perket, deri edhe ne Kosoven e Shqiptareve!!!
    Pra, mos ler vend per interpretime, i dashur the admiral, por te pakten , per nje here te vetme, dil ne pah edhe ti, pa na lene te mendojme se je alter-ego i Smth_Poetic-ut!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 23-04-2012 mė 06:55
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk arrij te kuptoj ē'ne une ne tere keto vite ne itali, nuk mbaj mend asnje problem fetar. Nuk mbaj mend asnje miting / djegje - prishje/ dhunim apo rebelim te te huajve. Shoh rrugve plot burra me mjekra e gra me perēe, por asnje lloj problemi s'eshte degjuar .... Cuditerisht te gjithe qenkan mbledhur ne Gjermani apo ne Belgjike a ku di une tjeter.

Sa per turqit mendoj qe ka nje diference te madhe nese behet fjale per kurdet... edhe vete turqit e pranojne qe kurdet nuk jane njerez te mire.
    E dashur Klea!
    Ne Itali, perqindja e arabeve dhe sidomos turqve, eshte e paperfillshme ne krahasim me Gjermanine apo Norvegjine....ver re se cilet emigrante jane ata qe me pak se te tjeret integrohen me jeten e vendasve!!
    Sa per kurdet, edhe serbet thone se kosovaret nuk jane njerez te mire.....e mandej?!E, as armenet ishin te mire?!..etj.....
    Jarigas

Si do pergjigjeshin shqiptaret ne Shqiperi nese do pranonin 1 milion arab dhe turq si emigrant,dhe 100% e dhunimeve te behej nga po keta emigrant.E paramendon dot reagimin e shqiptareve?
    Une do reagoja si ky heroi Breiviku. Do vrisja 80 femije shqiptare per inat te arabve dhe turqve.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sa njerez sylesha qe ka ketu mer amani .

Thote filani pa pike turpi se nqs do ndodhte nje gje e tille ne shqiperi , do bente gjemen ndaj emigranteve. lol

Pike e zeze. Sikur ligji u marrka ne doren e personit kur ti teket atij e te bej kerrdine me jete njerezish.

Ky forum ndonjehere me duket shume tolerant ndaj disa tipave .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Se kuptoj si vazhdoni akoma 'debatet' per kete psikopatin?! Analizojne gjoja e japin opionine ndaj nje psikopati.

Faqja 45 prej 50 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •