nje jam i sigurt qe ket krim e beri nje nervegjez dhe ketu ska as gje me islamizmin pra edhe krishteret bejn krime qe besa edhe te tmershme dhe barbare mua nuk me intereson dhe nuk kam ndermend te vajtoj per as nje komb te huaj as per norvegjezet as per gjerman as per anglez as per amrikan nuk deshiroj te i ndodh ndonje gje e till merendesi esht qe kombi im shqiptar te jet i lumtur sa per te tjeret qaj koken ju shqiptar qe ende jeni injorant dhe mendoni qe europianet jan engjuj dhe paqsor binduni se ne shumj nga kto shtete te cilat cilsohen si shum paqsore bash aty jan pedofilat dhe shizofrenat dhe kriminelet e mdhenje
un them publikisht se jam nacionalist i perbetuar por kurr nuk dote nderrmerrja nje veprim te till ndaj kombasve te mi shqiptar kurrr
dhe nuk esht turp te jesh nacionalist por nuk dote dhot qe nga nacionalizmi te vrisni bashkombas tuaj
Nuk e dije se ju ne c'fae menyre e kuptoni nacionalizmin ??Nacionalizmindahet ne shume fusha .
Shqipetaret ne pergjithesi nuk jane a'spak nacionalista, sepse ne shqipetaret punet e nacionalizmit ja kemi leshuare evropes dhe amerikes , kurse vete sillemi ne ballkane si cjapa.
shum shqiptar po vajtojn ket ngjarje un deshiroj dhe uroj qe ne ket trasgjedi te mos i ket ndodhur ndonje e kewqe ndonje shqiptari qe jeton ne nervegji kjo ka rendesi per mua ....edhe diqka edhe mua shum me pengojn kur po shoh ne disa qytete te kosoves te huaj
Po lexoj librin e tij. E do ndokush ? Permendetet shume Kosova dhe Shqiperia ( 200 here )
Krijoni Kontakt