Kam kenaqesine qe t'ju uroj kete dite te shenuar te jetes suaj Z.Mondi!U befshi edhe njeqint vite te tjera,vite keto te lumtura,te qeta e plot shendet!Kalofshi bukur poet i dashur,sot me familjen tuaj dhe mes miqsh!Gezuar!![]()
Kam kenaqesine qe t'ju uroj kete dite te shenuar te jetes suaj Z.Mondi!U befshi edhe njeqint vite te tjera,vite keto te lumtura,te qeta e plot shendet!Kalofshi bukur poet i dashur,sot me familjen tuaj dhe mes miqsh!Gezuar!![]()
Urime ditėlindjen edhe prej meje! Gjithė tė mirat nė jetė Mondi!
ne se eshte fjala per mondi shall eshte vertet kenaqsi ti urosh ketij njeriu te mrekullueshem ditlindjen..
gezuar mondush ashtu si ta do zemra..!
Po Brari!Eshte fjala per poetin e mirenjohur,publicictin,prozatorin dhe fituesin e mjaft cmimeve per veprat e ti Z Mondishall!!Ai punon shume duke prezantuar atdheun denjesisht edhe atje ne Selanik ku jeton e punon!Edhe nje here njeqint vite te lumtura te urojme z.Mondi Shall!![]()
Mendime tė shėndosha, pėrqafon prore
Orbitėn e lėvizjes e ke nė drejtėpeshim
Ndėrton hareshėm ura miqėsie
Devotshėm nė kėrkim tė dashurisė
Imagjinatėn bujshėm e zhvillon
Shėnjestėr, vazhndimisht e ke tė keqen
Aktual do mbetesh pėrherė
Llambadar nė letrat shqipe...
I nderuar MONDISHALL, urime mė tė pėrzemėrta pėr ditėlindje, shėndet, harmoni me mė tė dashurit...frymėzime tė paskajshme...nė itinerarin dhe maratonėn e quajtur SHKRIMI...
Jetėgjatėsi miku im!
edhe 100 Vite Te Lumtura.kalo Bukur Sot.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Flmn Pranvera..
Agim.. shum te bukur ja ke bere at dedikim Mondit.. Ju lumte..
Mondi, poeti ynė i mrekullueshėm, urime ditėlindjen! Kalofsh i shėndetshėm, frymėzuar e suksesshėm, edhe aq vite sa tė do shpirti!
Me nderime,
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Krijoni Kontakt