Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga El_Culpable_ Lexo Postimin
    Sa per te ardh keq jeni ju qe beni dallime fetare..
    Munoheni me hap tema pa lidhje jo po myslimanet se kan qef skenderbeun jo po ortodokset se kan qef ate ate tjetrin..
    Kto jan vetem pretekste qer te hapur nje teme fetare dhe per te ofendenduar fene tjeter.
    TURP t´keni qe perzini figurat kombetare ne kto dallavere.
    Se keni msu ju qe feja e shqiptarit o shqiptaria??
    me duket se je i ri neper keto ujra ti shoku. ajo qe thua ti eshte shume e drejte une kam qene nga te paret qe kam folur njelloj si ty. por me vone kuptova se kjo ishte e kote sepse ata qe ishin te bindur per urrejtje fetare dhe me prirje antikombetare nuk ndalohen me fjale te bukura mbi tolerancen fetare dhe shqiptarin por thjesht bejne sikur skuptojne dhe vazhdojne rrugen e tyre te verber. desha sdesha u bera dhe une pjes e ketyre temave te lodhura. aty ku gjej tema te tilla aty ku gjej njerez te tille qe kane ne shpirt urrejtje fetare, arabizem, serbo-greqizem etj periqem te pakten ti demoralizoj edhe pse keta jane nje fare e keqe qe nuk demoralizohen dhe as nuk ofendohen. shpresojm vetem te mos jene veret kaq shume sa duken ne forum.

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Hisotoria qe esht shkruajtur nga Komunistat nuk esht 100 % e vertet, tia lejm kohes te vertetat do te dalin ne shesh . Per Skenderbeun kam rrespekt se per kohen e tij ka qen e drejt me luftu pushtuesin Turk [larg mveshjeve fetare nga vatikani qe i mvesh edhe pse nfund ata e tradhtun].
    Gonche Bojaxhiu ka qen Misionare nga Vatikani ne Kalkut e ska bo sen per Komb, si mund ta quani figurt Kombtare ! Se cfar ka be ne kalkut jepni medalje fetare jo Kombtare se atje ka perfaqsu Vatikanin e jo Kombin ..
    Shoku Shyqyri!
    Nene Tereza ka perfaqsuar njeriun e cilter dhe te ndershem, eshte model i humanizmit. I ka ardhur ne ndihme nevojtarve, ka krijuar iden se duke respektuar dhe ndihmuar tjetrin nuk eshte kryeveper por domosdoshmeri. Ka shkruar miresin.
    Njeriu nuk gjykohet per ate qe i perket por per cfare bene dhe si e bene.
    Keta individe jane per tu admiruar, Feja eshte politik e radhes nuk na intereson.
    Kush jua jep te drejten ju krimbave me mjeker te kritikoni personazhe si Skenderbeu dhe nene Tereza. Te kritikosh dike do te thote se ti je vene ne pozicion te situates se tij dhe ke favorizuar te miren ndaj te keqes, gjene e duhur ndaj asaj te gabuares.
    Mund te them edhe une qe Muhamedi ka qen pedofil dhe Jezusi kopil por ajo qe vecohet dhe rendesohet eshte se sa vlere ka ky shkrimi im.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga yeahyeahs Lexo Postimin
    Po shihja ca forume qe jane vetem per myslimanet ne shqip dhe verejta shume urrejtje ndaj heroit kombetar, te madhit Gjergj Kastrioti, te shprehur ne forma te ndryshme, direkte edhe indirekte.

Do doja te dija mendimin e besimtareve te kesaj feje rreth atij dhe mundesisht edhe rreth Nene Terezes. I urreni keto 2 persona ? Pse ? Ndiheni te ofendur nga veprimet e tyre ?
    Sa kane bere shqiptaret Musliman per Skenderbeun dhe n.Terezen , ti nuk ja ke idejen shoku sa qe nuk mendoj qe i keni njohur ndonjiher , sidomos n.Terezen , ndaj edhe nuk habitem pse jane keto sulme ndaj shqiptareve Musliman ..
    Keta ishin qe dilnin neper rruget e Shkupit ne mes te policeve Sllave kur kerkonin identitetin e saj Shqiptare , varrezat e familjes se saj , shtepin e saj , Bustin e saj, qe tentonin te humbin gjdo gjurme Shqiptare nga ajo , dhe ju qe i quani "taleban" , kurse per Skenderbeun , kapen pushket si ne Kosove edhe ne Maqedoni me flamurin e Skenderbut dhe ne gjoks po ashtu amblemin e tij
    Nuk po te drejtohem ty , por ne shumice ketu , qellimi i tyre eshte JO SKENDERBEU por si ta bejne sa me figure fetare , bile kur te degjojme nje dite ta bejne edhe PATRIJARH TE ATHINES , mos te vie cudi

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Sa kane bere shqiptaret Musliman per Skenderbeun dhe n.Terezen , ti nuk ja ke idejen shoku sa qe nuk mendoj qe i keni njohur ndonjiher , sidomos n.Terezen , ndaj edhe nuk habitem pse jane keto sulme ndaj shqiptareve Musliman ..
    Keta ishin qe dilnin neper rruget e Shkupit ne mes te policeve Sllave kur kerkonin identitetin e saj Shqiptare , varrezat e familjes se saj , shtepin e saj , Bustin e saj, qe tentonin te humbin gjdo gjurme Shqiptare nga ajo , dhe ju qe i quani "taleban" , kurse per Skenderbeun , kapen pushket si ne Kosove edhe ne Maqedoni me flamurin e Skenderbut dhe ne gjoks po ashtu amblemin e tij http://www.youtube.com/watch?v=R45F89jWJ84
    Nuk po te drejtohem ty , por ne shumice ketu , qellimi i tyre eshte JO SKENDERBEU por si ta bejne sa me figure fetare , bile kur te degjojme nje dite ta bejne edhe PATRIJARH TE ATHINES , mos te vie cudi

ketu nuk po flitet per myslimanet ne pergjithesi o shoku. je keqkuptuar pak. ne fakt po flitet per disa mysliman qe u ka mare mendjen ndonje doktrin e cuditshme fetare e cila u thote se figurat kombetare te cilat nuk korespondojne me fene e tyre nuk duhet te respektohen e nuk duhet te nderohen me si te tilla. si te tille keta tipa etiketohen si arab(nga mendja dhe nga mentaliteti) pasi vetem arabet, turqit(edhe pse tashme aleat me shiptaret por jo te tille ne historin tone) e konsiderojn skenderbeun tradhetar dhe keta(turqit) i kuptojm sepse nga kendveshtrimi i tyre keshtu ishte por shqiptare qe e qujane te tille smund te jene gje tjeter vecse arab. nuk duhet te ndihen te gjithe myslymanet te ofenduar nga etiketime te tilla duhet te ndihen te ofenduar vetem ata qe jane me mentalitet arab dhe qe jane kunder figurave historike kombetare shqiptare vete e vetem sepse ata jane te krishtere. biles juve qe mysliman qe keni bere kaq shume per keto figura madhore te shiptareve duhet te jeni kunder tyre sepse ata po hedhin poshte tere ate mund e pune qe keni bere ju per ti mbrojtur keto figura.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Shoku PresHeva-Lee!
    Nene Tereza ka perfaqsuar njeriun e cilter dhe te ndershem, eshte model i humanizmit.I ka ardhur ne ndihme nevojtarve, ka krijuar iden se duke respektuar dhe ndihmuar tjetrin nuk eshte kryeveper por domosdoshmeri.Ka shkruar miresin.
    Jemi duke folur per Nene Tereza e Hollywodit qe na esht servirur nga mediat apo ate te verteten [se sa ka qen e ndershme tregojn parat e fondacionit ]

Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Kush jua jep te drejten ju krimbave me mjeker te kritikoni personazhe si Skenderbeu dhe nene Tereza.
    Kujt i thua "Ju me mjekerr" se un per vete nuk mbaj mjekerr as pantollone trecerekshe a ku e di cka tjeter jam shum normal si shumica e Shqiptarve, bile ndjek edhe moden e teshave . Tjeter her nese e ke fjalen per mu thuaj ti e jo Ju se un jam un e tjert jan tjert .Per Skenderbeun jam shpreh qart po ashtu edhe per Gonxhe Bojaxhiun [/QUOTE]
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga yeahyeahs Lexo Postimin
    Po shihja ca forume qe jane vetem per myslimanet ne shqip dhe verejta shume urrejtje ndaj heroit kombetar, te madhit Gjergj Kastrioti, te shprehur ne forma te ndryshme, direkte edhe indirekte.

Do doja te dija mendimin e besimtareve te kesaj feje rreth atij dhe mundesisht edhe rreth Nene Terezes. I urreni keto 2 persona ? Pse ? Ndiheni te ofendur nga veprimet e tyre ?
    Kjo tema eshte ne regull ,pore simabs mendimit time ju zoteri duhet ti pyetni shqipetaret se a e duane se pari veteveten ??? Mandej te flasim per herojte e kombit.

Shume shqipetare kane identitet te shortuare (jo biologjik shqipetare)

Shqipetaret ishin ne hall me Mbreterine , me komunizmin ,me socializmin , dhe me ne funde problem shume i madhe demokracia .

Shqipetaret te cilet kane prejardhje ilire , duhet ta dine dhe ta kene te qarte se herojte e kombit nuk perzihen me religjionin.Asnje hero shqipetare nuk ishte Profet ,pore ishin njeres te cilet menduane ne te mirre te kombit . Po te ishte shpallur ndonje shqipetare Profet te ishit te sigurte se ase vete shqipetaret s'do ta kishin besuare lere me qe popujt tjere ta besojne .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Jemi duke folur per Nene Tereza e Hollywodit qe na esht servirur nga mediat apo ate te verteten [se sa ka qen e ndershme tregojn parat e fondacionit ]
    Pse ti ke burime te tjera informacioni??!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    [QUOTE=iktuus;3166528]Shoku Shyqyri!
    Nene Tereza ka perfaqsuar njeriun e cilter dhe te ndershem, eshte model i humanizmit. I ka ardhur ne ndihme nevojtarve, ka krijuar iden se duke respektuar dhe ndihmuar tjetrin nuk eshte kryeveper por domosdoshmeri

E cfar lidhje ka kjo me ceshtjen kombtare shqiptare???

Njeriu mund te jete edhe gjerman ,suedez,norvegjez dhe i ndonje nacionaliteti tjeter dhe mund te jete humanist ,tu ndihmoje te varferve ,te jete i ndershem,kjo nuk do te thote se edhe keta jane figura kombtare shqiptare, eshte e cuditshme se si terhiqni paralele qe nuk perputhet njera me tjetren
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zarushja : 23-07-2011 më 05:29

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kjo nuk eshte tolerance fetare ,por provokim anti shqiptar ..........gjithesesi
    Skenderbeu eshte heroi yne kombetar ,krahu i forces dhe i mendjes se ndritur per nje Shqiperi te bashkuar
    Nen Tereza eshte shpirti i shqiptareve..........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kush nga shqiperia e urren nene terezen e skenderbeun ti qe hape temen
    a ka mundesi te me thuash sa perqind jane shqiptar ato qe postojne tek ato forumet qe ke lexu?
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •