Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une nuk po e ngris deri ne ate nivel te diskuptimit se kush per ke ka nevoje me shume.
    Po e thjeshtesoj dhe po flas vetem per personat. Sado qe duken serioz neper takime dhe para kameres, secili prej tyre i ka momentet e veta dhe ashtu sikurse edhe ministri ka raste kur pritojne te kryejne nje pune, i urrejne formalitetet e shumta, qe nuk mungojne ne keto takime...dhe si njerez qe jane ia kepusin nje fjale, si ministri.

Kupto pak si me shaka kete pune.
    Po me po, dakord jam me ty!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Per ken behet fjal ketu,asgje nuk po kuptoi,per nje minister te puneve te jashtme po.por te cilit shtet nuk e di,kur bieni lajme ketu behuni pak me te kutueshem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Ne vidio duket e qarte, qe treshja shqiptare (e cila po pergjohet nga kamera, jo se jane harruar mikrofonat ndezur) po flet per atė gruan (nje nga punonjeset e administrates se komisionit europian) qe po ben muhabet te dera me dikė.

...

- Paska marrė ndonjė gjė (drogė, ilaē, ...) kjo sot.

- Hajde duro edhe pordhėt e ketyre (e kėsaj bibės) tani ...

Pastaj ne rregjistrim futet pjesa kur ne salle hyn komisioneri Fyle & Co., per te krijuar pershtypjen se fjalet ishin per ta.

---------------------

Une propozoj, qe ministri te denohet per agjitacion dhe propogande.
    Ka thene: Nuk durohen pordhet e punonjeses se admistrates se EU.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    ik ore
    ajo evrope po te mban me buke............se do hanit njeri tjetrin
    Kush ke e mban me buke, eshte pyetje e gjate kjo. Por na trego ti njehere se cili parim qenka ai qe thote se i varferi duhet t'i degjoje edhe pordhet e te pasurit. Pasi qe qenkemi "pa buke" u deshtka t'i themi te keqes e mire? Te durojme lloj lloj tr*pi homoseksual qe ia dedikon jeten kafsheve se si na shet mend se si duhet organizuar shoqerine?

Kjo eshte ajo qe mendoj, kur flas per epoken e nenshtrakizmit ne Shqiperi. Keni te drejte te ndjeheni magjype, ta trajtoni veten te tille dhe t'i detyroni tjeret t'ju trajtojne ashtu. Por nuk keni te drejte te beni presion ndaj shqiptareve ta ndjejne veten ashtu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    http://tinyurl.com/3rns2oe

Ministi i jashtem nuk duron dot pordhet e europianve

na jemi ene dhi te zgjebosme ene bishtin perpjet
    Mire ka thene !
    BRAVO .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Turp te ketė Komisioni i EU-se, qe lejon te pergjohen dhe regjistrohen bisedat private te ekipit shqiptar.

Treshja shqiptare po flet pėr nje punonjese te protokollit ne administraten e komisionit europian.

Ata mund te flisnin edhe per ēdo komisioner te komisionit europian. Ta shanin apo ta lavderonin.

P.sh.
    -Sa e shėmtut ėshtė kjo Ashton mer jahu.
    - Po te ishin gjith femrat si kjo, une do isha bo si Ed Rama. Do kisha edhe une Erjonėt e mi.
    ...

Asgje nga bisedat private te shqiptareve, nuk perben interes per komisionin europian dhe per publikun

TURP, TURP, TURP.

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Kush ke e mban me buke, eshte pyetje e gjate kjo. Por na trego ti njehere se cili parim qenka ai qe thote se i varferi duhet t'i degjoje edhe pordhet e te pasurit. Pasi qe qenkemi "pa buke" u deshtka t'i themi te keqes e mire? Te durojme lloj lloj tr*pi homoseksual qe ia dedikon jeten kafsheve se si na shet mend se si duhet organizuar shoqerine?

Kjo eshte ajo qe mendoj, kur flas per epoken e nenshtrakizmit ne Shqiperi. Keni te drejte te ndjeheni magjype, ta trajtoni veten te tille dhe t'i detyroni tjeret t'ju trajtojne ashtu. Por nuk keni te drejte te beni presion ndaj shqiptareve ta ndjejne veten ashtu.
    Chino!
    Se pari sorry qe citoj nje bisede me tjeter person.
    Arsyeja per te cilen ishin ftuar ne nje tryeze te tille dhe vetem, perfaqesuesit tane besoj se duhet kuptuar si e kunderta e i varferi duhet t'i degjoje edhe pordhet e te pasurit sepse jemi ne ata qe duam te ngrihemi ne nivel europian dhe jo europianet qe na e kane nevojen te na kene ne gjirin e tyre. Europianet nuk kane asnje tendence te na injorojne e perbuzin apo te na ftojne neper takime per te pare ndonje zoo-show duke na pare. Qe jemi te varfer, kjo nuk do europian te kuptohet, por qe ne katedrat europiano-perendimore qellimi i pjesemarrjes sone besome nuk eshte ndonje hoby euro-perendimor per kafshet ne zhdukje por nje detyrim moral historik qe besoj duhet ta respektojme dhe te pakten duhet , pasi ne jemi pjese e nje civilizimi europian qe per arsyet kohe, fatkeqesi dhe pabesi ngelem si nje atavizem ne trupin e Europes. Nese do te zgjidhja midis respektit dhe fodullekut ne nje tavoline te tille une do te zgjidhja te paren- per hater te vuajtjeve te popullit tim nder shekuj dhe jo te dyten -sepse kam aq para une si person(minister) saqe nuk e caj ****..duke i konsideruar pjesemarresit (mendimet apo kushtet) tinguj qe leshojne organizmat tane. Ndoshta meritojme keta lloj njerezish ne qeveri duke pare c'kemi arritur por besome nuk jemi keshtu ne shqipot. Une nuk i lejoj absolutisht perpara nje femre shqiptare te flase ne ate menyre, imagjino cfare njeriu eshte ky minister lere pastaj si perfaqesues shteti, injorance.
    Nejse kemi tradite ne shthurrjen qe nga Enveri qe shante me moter(mbledhja per Kadri Hazbiun).
    Paqe Chino!. Ps edhe ti te ishe ne vendin e tij besome se do te kishe nje sjellje te pakten me intelektuale()
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Wink

pergjimi mendoni se ishte nje rastesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????
    ky bukuroshi eshte i PD i vene nga sala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    emo te verteten tha
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    pergjimi mendoni se ishte nje rastesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????
    ky bukuroshi eshte i PD i vene nga sala
    ky eshte nenkryetari i LSI i vene nga Ilir Meta
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •