me 4 gusht e kam interview do e marre vizen edhe pa kete dokumentin se ,shqiptari nuk ta jap doren e shpetimit.
te mallkuarit ,eee do te gjindeni edhe juve ne situate si une se Zoti eshte i madh .kur do kerkoni ndihme e askend sdo te keni ,e do luteni por kot .
fatkeqesisht nuk mund ti ikim asaj qe do kemi patjeter pune me shqiptar ndonjeher ...fatkeqesisht po them .
Se pari te uroj fate ne amerike,pa mareparasysh nervozen tend ndaj shqiptarve qe nuk te ndihmuan lidhur me I-134 prap duhesh ti kuptosh e ma se mire do ti kuptosh kur te vijsh edhe ate pas ca vjetesh,shqiptaret ndihmohen ne mesin ton ka qgjicfar por te jesh i bindur se ne amerike ndihmen e vetme do te kesh po nga bashkeatdhetaret tu ,nuk i rruhet k.. as latinos as zezakut as amerikanit per nje shqiptare emigrant , suksesi yt do varet nga aftesit tua dhe dhe fati njeherit edhe ajo eshte me rendesi se kush do te afroj" ndhmen e pare" per te startuar ne amerike!
tani me u bene dy vite nga qe ika per ne amerike ,qendroj shume mire financiarisht dhe kam hapur nje kapitull te ri ne jeten time ,shpresoj ta lexojn kete forumistat te cilet talleshin njefar kohe me hallet qe kisha ,prandaj dhe se kthe koken asnjeri nga shqiptari se eshte m** i madh dhe se do askush ... edhe pak vite e do ta djeg ate nenshtetsin time te ***** qe kam e do e marr amerikane .
Krijoni Kontakt