Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Citim Postuar mė parė nga Ars_1980 Lexo Postimin
    more ju kam ofruar 1000 dollar pasha zotin dhe nuk ma bene kete dokumentin ,seriozisht e kam . jo vertete sjemi me ata qe ishim dikur ,jemi bere egoist ,nuk duam qe te tjeret ti shohim atje ku jemi ne ne nivel tone ,por me poshte diku ...bene .
    haahahha cfare jane 1000 mije dollare?

Cfare tha REzarta(****) dhe te tjeret, i te njejtit mendim jam edhe une.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    me 4 gusht e kam interview do e marre vizen edhe pa kete dokumentin se ,shqiptari nuk ta jap doren e shpetimit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    te mallkuarit ,eee do te gjindeni edhe juve ne situate si une se Zoti eshte i madh .kur do kerkoni ndihme e askend sdo te keni ,e do luteni por kot .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    te mallkuarit ,eee do te gjindeni edhe juve ne situate si une se Zoti eshte i madh .kur do kerkoni ndihme e askend sdo te keni ,e do luteni por kot .
    E morra Vizen po tash qfar do thoni e more shprt zi uhahahahahah/.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    E morra Vizen po tash qfar do thoni e more shprt zi uhahahahahah/.
    good luck in america
    kur te vish ketu mos u mer me shqiptaret, se asnjerit ske me ia pa hajrin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    fatkeqesisht nuk mund ti ikim asaj qe do kemi patjeter pune me shqiptar ndonjeher ...fatkeqesisht po them .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hajde hajde tash po thoni qe jam cyber criminal ,do tju vjedh identitetin,,, lerini mos ja futni kot pash zotin ,se vetem nje leter e hamamit mu desht per te rrembyer vizen ne ambasade dhe kaq as qe do takoja njerzit qe do benin garancin por ja qe jemi qfar jemi dhe sbejm ne per asgje dhe fund.
    Jetojme ne nje bote egoizmi te pa skrupullt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    fatkeqesisht nuk mund ti ikim asaj qe do kemi patjeter pune me shqiptar ndonjeher ...fatkeqesisht po them .
    Se pari te uroj fate ne amerike,pa mareparasysh nervozen tend ndaj shqiptarve qe nuk te ndihmuan lidhur me I-134 prap duhesh ti kuptosh e ma se mire do ti kuptosh kur te vijsh edhe ate pas ca vjetesh,shqiptaret ndihmohen ne mesin ton ka qgjicfar por te jesh i bindur se ne amerike ndihmen e vetme do te kesh po nga bashkeatdhetaret tu ,nuk i rruhet k.. as latinos as zezakut as amerikanit per nje shqiptare emigrant , suksesi yt do varet nga aftesit tua dhe dhe fati njeherit edhe ajo eshte me rendesi se kush do te afroj" ndhmen e pare" per te startuar ne amerike!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    59

Pėr: Solidariteti dhe besa e shqiptarit gjerat me te shpifura te kohes .

tani me u bene dy vite nga qe ika per ne amerike ,qendroj shume mire financiarisht dhe kam hapur nje kapitull te ri ne jeten time ,shpresoj ta lexojn kete forumistat te cilet talleshin njefar kohe me hallet qe kisha ,prandaj dhe se kthe koken asnjeri nga shqiptari se eshte m** i madh dhe se do askush ... edhe pak vite e do ta djeg ate nenshtetsin time te ***** qe kam e do e marr amerikane .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Pėr: Solidariteti dhe besa e shqiptarit gjerat me te shpifura te kohes .

tani me u bene dy vite nga qe ika per ne amerike ,qendroj shume mire financiarisht dhe kam hapur nje kapitull te ri ne jeten time ,shpresoj ta lexojn kete forumistat te cilet talleshin njefar kohe me hallet qe kisha ,prandaj dhe se kthe koken asnjeri nga shqiptari se eshte m** i madh dhe se do askush ... edhe pak vite e do ta djeg ate nenshtetsin time te ***** qe kam e do e marr amerikane .
    Good luck, the world is yours now!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •