Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Do te thosha pa frike se Jali eshte nje nga plazhet me te bukur te Jonit........por qe per fat te keq nuk do ti shpetoj shkaterrimit.
    Aktualisht ne Jal pervec plazhit kryesor dhe Follie Marine jane edhe 2 te tjere te pa shkelur akoma..........por qe se shpejti besoj do te ndertohen Follie te tjera ndoshta edhe me te medha.
    Sapo jam kthyer nga pushimet dhe isha 5 dite edhe ne Jal ..........plazh i qet,cmime te arsyeshme, peshk i fresket, uje i paster..........sherbimi qe te ofrohet nga lokalet prej derrase eshte akoma amatoresk,dhe le shume per te deshiruar.Por ne nje fare menyre kjo justifikon edhe cmimet e lira.
    Gjat kohes qe une isha vete aty kishte shume Kosovare kryesisht nga Maqedonia, mund te them se 30-40% e plazhisteve ishin kosovare
    Deti ka filluar te ndotet dhe kjo ndotje vihet re ne anen e molit, dhe sipas banoreve te zones flitet se eshte faji i ndertesave te kavalishences se ushtrise.
    Qeveria duhet medoemos te nxjere nje ligj per gropat biologjike ne menyre qe te shpetohen plazhet nga ndotja.

Foto eshte bere ne Jal para disa ditesh,dhe mund te shikoni edhe vete si notojne copat e ...............
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    ..........................................
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Hyllien, eshte interesant ky lajm qe thua, se ne zonen aty shte hapur lajmi sikur e ka vajza e Berishes kete diskon.

Para ca ditesh pyeta njerin qe kishte qene ne inaugurimin e ketij "Folie Marine" se kush eshte mbrapa ketij biznesmenit nga Tirana. S'ma the qe s'm tha, mgjse e pyeta disa here. Harrova qe ishte i majte ai.

Si klub mund te jete i bukur, s'e kam pare, por perderisa ka ka prere malin te beje parkim....

sa paska ndryshuar jala, kur kam qen per her te par ka qen vetem ndertesa e mn se mbrojtjes, kishte lezet vetem un me disa shok ne plazh
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Edhe une u bo ca qe nuk shkoj, e paskan transformuar komplet anen tjeter te plazhit me ket diskon!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    i kot kshu per muhabet care i pelqeni ktyne plazheve ne foto. aty te djeg zhegu se ska i pem.
    ja u lave i dite dy ene masanej care do bojsh. do piqesh ne diell. dhermiu ene shtyhej ka i cik.

i kjo follia duket ma shum si gurore se sa si plazh.
    no glove no love

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •