Shume mire.
E zbulove hipokrizin tende me ne fund!
Te jam shmangur?! Sa kalama qe e tregon veten. Qe ne postimin e pare tekam thene:
Perendia eshte i perbere nga tre "persona". Ati, Biri dhe Fruma e Shenjte. Prandaj Perendia thote qe njeriu eshte krijuar ne shmbelltyren e Tij-tyre!
Te duket gje se jam shmangur kjo?
Ti Perendine e sheh "nje dimensional", une e shohe "tre dimensional"!
Kur Perendia i dha jete Adamit, Ai (Perendia) i dha fryme (pjese) nga vejta e Tij. Perendia "preku" njeriun dhe cdo qe qe krijoj. Pra kemi nje Perendi qe ne njefar menyre e ka treguar, e ka shfaqur veten.
Ne kohen e profetve, Perendia e ka treguar veten me ane te shenjave, si: zjarr, ere, drite..., pastaj vjen koha ku e tregon veten permes Jezusit.
Jezusi eshte i vetmi njeri qe ka lindur pa baba. Pra, Perendia kishte bere qe Maria te mbetej shtatezen permes Frymes se Perendise. Pra mbetja shtatezen e Maries nuk ndodhi vetvetiu. "Dikush" nderhyri ne te!
Gjoni 1:32 Dhe Gjoni dėshmoi duke thėnė: ``E pashė Frymėn duke zbritur nga qielli si njė pėllumb dhe ndenji mbi tė (Jezusin).
33 Unė nuk e njihja, por ai qė mė dėrgoi tė pagėzoj nė ujė, mė tha: "Ai, mbi tė cilin do tė shikosh se zbret Fryma dhe qėndron mbi tė, ėshtė ai qė pagėzon me Frymėn e Shenjtė". Nga ky moment ku Fryma e Perendise vjen tek Jezusi, ky i fundit fillon te predikoj per tre vite. Pra kemi Jezusin, Frymen e Perendise dhe Perendine-Atin
Sa per punen e ujit, akullit e avullit qe ke shkruar, ti nuk e kupton ate qe une them.
Ati, Jezusi dhe Fryma, te till kan qene dhe do mbesin. Ata nuk shkrihen e nuk ngrihen. Por kan substancen "H2O" te njejt.
Shkenca besoj se eshte nje pako embelsirash qe i blej tek supermarketi poshte baneses ku jetoj!
Krijoni Kontakt