Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,590
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuk shkelet kushtetuta , pasi te drejtat e femijeve te dhunuar jane pjese e kesaj kushtetute.Prifterijet jane te pa varun ne ate cka perman sistemi i religionit , po ne ejten civile, ato jane qytetare te barabarte perpara ligjit.
    per keto ceshtje ka prokurori e gjykata,...cili eshte prekur le te beje denoncimet..dhe s`ka pune qeveria ketu me pushtetin e trete,..gjyqesori eshte i pavarur, por evropa ka parimin "beni si them une dhe mos beni si bej une".
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    per keto ceshtje ka prokurori e gjykata,...cili eshte prekur le te beje denoncimet..dhe s`ka pune qeveria ketu me pushtetin e trete,..gjyqesori eshte i pavarur, por evropa ka parimin "beni si them une dhe mos beni si bej une".
    ne radhe te pare litet per dyshime dhe per dyshime nuk hapet padi.Ne boten perendimore qe te cosh nje ceshtje ne gjyq duhet ta masesh byythen mire, se nese nuk i akuzuari arrin te mbrohet ,te akuzon per fyerje dhe denimi te kthehet ty.
    Por kryeministri nuk eshte budalla, pasi ai shqetesohet per fenomenin dhe kerkon nje zgjidhje ne menyren e tij.Te tjeret mund te kene mendime te ndryshme , por kjo eshte demokracia.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Kryepeshkopi Irlandez- I turpėruar nga dėshtimi i Kishės

E enjte 21 Korrik 2011 16:43

Kryepeshkopi i Dublinit shprehet se ekzistojnė disa grupe nė Vatikan dhe hierarkinė Irlandeze tė cilat pėrpiqen tė minojnė masat pėr mbrojtjen e fėmijėve dhe normat.

Duke folur pėr radio televizionin kombėtar tė Irlandės, Diarmuid Martin tha se nė Irlandė disa parime janė injoruar. Ai u shpreh i zhgėnjyer nga neglizhimi dhe lėshimi i Kishėn ndaj abuzuesve. “Shumė herė janė ndierė i irrituar. Disa nga kolegėt e mi janė tė pėrfshirė nė kėtė ēėshtje”, u shpreh kryepeshkopi i Dublinit.

“E shoh veten para njė dileme sot, a mund tė jem krenarė pėr Kishėn ku sot jam lider? Me atė ēka jam duke parė – mė duhet tė turpėrohem, mė duhet tė turpėrohem pėr atė qė u ėshtė bėrė viktimave dhe pėr atė qė u ėshtė bėrė personave tė tjerė”, tha Martin.

Komenti erdhi pasi kryeministri Enda Kenny sulmoi nė parlament Kishėn Katolike./shekulli/

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Edhe pjesa e mbetur me katolik do te drejtohen nga protestanizmi se shpejti, siq e shoh une.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Edhe pjesa e mbetur me katolik do te drejtohen nga protestanizmi se shpejti, siq e shoh une.
    por dhe protestantet qe lejohen te krijojne familje, shkojne pas interesit dhe korrupsionit.Neve shqiptareve na mungojne drajverat per te shqyrtuar moralin e nje besimtari, virusi komunist ka kryer punen e vet dhe me siguri qe dhe gabojme ne kete diskutim.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •