ne radhe te pare litet per dyshime dhe per dyshime nuk hapet padi.Ne boten perendimore qe te cosh nje ceshtje ne gjyq duhet ta masesh byythen mire, se nese nuk i akuzuari arrin te mbrohet ,te akuzon per fyerje dhe denimi te kthehet ty.
Por kryeministri nuk eshte budalla, pasi ai shqetesohet per fenomenin dhe kerkon nje zgjidhje ne menyren e tij.Te tjeret mund te kene mendime te ndryshme , por kjo eshte demokracia.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Kryepeshkopi Irlandez- I turpėruar nga dėshtimi i Kishės
E enjte 21 Korrik 2011 16:43
Kryepeshkopi i Dublinit shprehet se ekzistojnė disa grupe nė Vatikan dhe hierarkinė Irlandeze tė cilat pėrpiqen tė minojnė masat pėr mbrojtjen e fėmijėve dhe normat.
Duke folur pėr radio televizionin kombėtar tė Irlandės, Diarmuid Martin tha se nė Irlandė disa parime janė injoruar. Ai u shpreh i zhgėnjyer nga neglizhimi dhe lėshimi i Kishėn ndaj abuzuesve. “Shumė herė janė ndierė i irrituar. Disa nga kolegėt e mi janė tė pėrfshirė nė kėtė ēėshtje”, u shpreh kryepeshkopi i Dublinit.
“E shoh veten para njė dileme sot, a mund tė jem krenarė pėr Kishėn ku sot jam lider? Me atė ēka jam duke parė – mė duhet tė turpėrohem, mė duhet tė turpėrohem pėr atė qė u ėshtė bėrė viktimave dhe pėr atė qė u ėshtė bėrė personave tė tjerė”, tha Martin.
Komenti erdhi pasi kryeministri Enda Kenny sulmoi nė parlament Kishėn Katolike./shekulli/
Edhe pjesa e mbetur me katolik do te drejtohen nga protestanizmi se shpejti, siq e shoh une.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt