Close

Rezultati i Sondazhit: Cila fe eshte me e perafert me shkencen moderne ?

Votues
69. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FEJA ISLAME

54 78.26%
  • FEJA KRISTIJANE

4 5.80%
  • FEJA CIFUTE ( JUDAIZMI )

4 5.80%
  • BUDIZMI

1 1.45%
  • HINDUIZMI

1 1.45%
  • TE TJERA

5 7.25%
Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 401
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Jo baco me ate iluminizem une nuk kam lidhje. Ato ishin informacine nga jeta e jote si besimtar musliman ku "diturine" e ke marur neper kanalizime te shkences.

Per kete e pata fjalen, kur thashe krishterimi i iluminuar.

Lope ne gjeneraten e 7-8 kisha thene. Pestagjyshin nashta e ke pase homo sapiens, keta mas tij dyhsoj.
    Une musliman

o peder i gjakoves , ajt tasht tkan ardh shacat me siguri ki pune .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Une musliman
    E pata fjalen per kohen para se me t ngordhe bakteriet islame. Para se mu iluminu. : )

o peder i gjakoves , ajt tasht tkan ardh shacat me siguri ki pune .
    S'm'lojne ato morrejkat e axhve tu me pase pune une. Me bo mi dite cgfare magneti jam per katunare. Phaaaaa ju shkon longi prej ni shikimi 5oo metra. Me t'nine e kom!! Prej burimeve te drejtperdrejta

Mos ma rrotullo temen, se nuk jam i pershtatshem per kete pune, e sheh edhe vete. Ku metme me Iluminizmin? A ta rroki tash busolla? Hajt shko pushkato tash analfabetizmin e fisit. Mrapa m ke!! : D

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    E pata fjalen per kohen para se me t ngordhe bakteriet islame. Para se mu iluminu. : )

S'm'lojne ato morrejkat e axhve tu me pase pune une. Me bo mi dite cgfare magneti jam per katunare. Phaaaaa ju shkon longi prej ni shikimi 5oo metra. Me t'nine e kom!! Prej burimeve te drejtperdrejta

Mos ma rrotullo temen, se nuk jam i pershtatshem per kete pune, e sheh edhe vete. Ku metme me Iluminizmin? A ta rroki tash busolla? Hajt shko pushkato tash analfabetizmin e fisit. Mrapa m ke!! : D
    Ti ki qef me kon mprapa o peder , po ti je larg meje sa Hana prej Toke .

Ik mor peder , sepse sje ti per tema serioze .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Ti ki qef me kon mprapa o peder , po ti je larg meje sa Hana prej Toke .

Ik mor peder , sepse sje ti per tema serioze .
    Badijava e keni, Gjakova nuk i trajton magjypte ndryshe vec si magjype. As magjypte qe tema seroize e quajne belbezimin e dy germave mbi Iluminizmin. Duhet me ja nise ju ma s pari mos me pjelle brenda fisit per me i pase aftesite intelektuale mi msu ni gjuhe mire, e pastaj me fole per Iluminizmin. Eren e gabelve ju ni.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Tema eshte hapur me tedenca islamike me sa po shoh, por nga gjitha keto feja me se paku qe ka lidhje me Shkencen eshte feja islame.

Nqs Paraadhesit e Irakineve, Iranianeve,Syrianeve, Egjiptiane etj etj...ishin vendet me te zhvilluara te Botes para se te vinte "feja islame", sot i keni vendet nder me te prapambetura ne Bote ne cdo aspekt jo vetem ne shkence.
    ....gjith shkenca moderne bazohet ne punen shumeshekullore te muslimaneve.....mjafton te hulumtosh cdo lemi te shkencave, heret a vone do te ngelish tek shkollaret musliman....kuptohet...shkenca eshte trashigimi e njerezise, jo e ndonje populli......

Nga llogjika fshatareske qe keni duhet te kuptojme, se muzika dhe filmi jane shpikje e amerikaneve, ngase 90% i filmit dhe muzikes ne "kulturen" perendimore jane "made in usa"......

....ah locka ju kam, na shpetoni diten cdohere ju bilbila....

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Badijava e keni, Gjakova nuk i trajton magjypte ndryshe vec si magjype. As magjypte qe tema seroize e quajne belbezimin e dy germave mbi Iluminizmin. Duhet me ja nise ju ma s pari mos me pjelle brenda fisit per me i pase aftesite intelektuale mi msu ni gjuhe mire, e pastaj me fole per Iluminizmin. Eren e gabelve ju ni.
    ......ohoooo, fshatari ka mare cokolladen ne dore, e han letren, e hudh cokolladen...shuj bre se ne frigen qe te ka kaplu sje ne vetedije se cka shkruan....paska mbet illuminizmi nga teje te mbrohet apo lartesohet....shuj se ta mshoj me shkelm byth.ve....

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une shume mire e di se per ēfare debatoj une, por nuk e di se per ēfare derdellit ti!!! Pash Allahun e harapeve, shpjegoje perpara te gjitheve ketu se per ēfare po debaton kunder meje dhe une do te pranoj perpara gjithe forumit se ti nuk je tunxh Stambolli.....madje do te them se perdor edhe logjiken.....(sa per mizat ne dhalle, pyet Muhamedin se ēfare thote per mizat)
    ....shih, nese je i krishtere, te jap lepeje te argumentosh vetem ne sens te krishterimit....pra, na meso, a e ka njeriu prejardhjen prej majmunit, apo ashtu sic meson bibla ???...........nuk ka lajthitje ketu, ose te kemi te krishtere, ose te kemi lesh hamami....teje te jap leje te folish dhe te argumentosh VETEM ne sensin e krishtere.....ngase vetvetiu je "lavderuar" se e ke kap krishterimin.....pra, na trego, se edhe shkenca moderne ka qen faktori qe te beri te perqafosh krishterimin para fene e babes dhe nenes.....ose ishin faktore birra dhe shnicllat e derrit ???

tungi

Ps: ne njerin krah e ka semundjen, ne tjetrin sherimin.....
    albanish by nature

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Feja e vetem e pranuar te Allahu, Hebreje
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=KGkNj...eature=related

Feja e vetem e pranuar te Allahu, Hebreje
    Hahahaha
    A ka nevoje te flasim me ne kete drejtim.
    Bjeshket e Nemuna ju ke lshu ne supe muslimaneve me kete video.

I ke detyruar te nxjerrin ne perdorim superargumentin e vetem qe e kane enkas per keso raste:
    Allahu e di me se miri!

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Hahahaha
    A ka nevoje te flasim me ne kete drejtim.
    Bjeshket e Nemuna ju ke lshu ne supe muslimaneve me kete video.

I ke detyruar te nxjerrin ne perdorim superargumentin e vetem qe e kane enkas per keso raste:
    Allahu e di me se miri!

.....oooo chinushi ka fut bishtin nder vege ???......jo ALLAHU, por sheikat arab e dijne me se miri.....bonlleku material i shekullit 20 dhe 21 eshte i bazuar ???.......ne NAFTEN........firma me e vlefshme ne bote eshte ARAMCO e arabise saudite.....rezervat e naftes me te medhaja ne bote jane ne duart e arabeve.....eshte shume lehte, te bojkotohet izraeli......por ju cobana keni aq intelekt, saqe ju mashtrojn moravecat e hamasit kur te ju cohet bibilushi....edhe kjo ka te beje me ate ankthin qe ta shkruajta ne topikun tjeter.....tash ne momentin silli syte rreth e perqark teje dhe asaj qe te rrethon, dhe tregom cilat prodhime bazohen ne naften.....ne fakt, vetem gajqet, edhe ate, nese i ke puro pambuk, do te mbeteshin ne trup....

....oooooo, sa per gjunah, a ju perdredha prap a ????.............izraeli e ka vetem nej predestinim ne kete dynja, jeten ne kopshtin e sekulluar, dhe pastaj ne sherbim te baballareve te tyre qe jane arabet....

tungi

PS: hajt thuaj tash, mjafton nje bombe atomike dhe gjith rezervat arabe i mer amerika......a ????......ta pret intelekti, si jo, nje plan kaq te thjeshte ta pret, edhe ate, si thika e nxehte qe e pret t'linin.....
    albanish by nature

Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •