Ore ARGUMENT,ARGUMENT,ARGUMET sillni kėtu apo nuk dini se ēfarė ėshtė ai???!
Ja mund tė lexoni kėtu se ēka ėshtė argumenti...http://en.wikipedia.org/wiki/Argument
P.sh. kur thu ka vrar dikush njerėz pse kanė thė ashtu apo kėshtu,ju ore tregon emrat e vrasėsit dhe tė vrarit...Ēfarė fol,kur dikush kėrkon argument A THUA TI:"I.Ju keni vrarė ata qė kanė thėnė pėr tokėn ashtu kėshtu...II.njerzimi nuk ka aq sa thuhet nė fe por me miliona vjet...apo diē tjetėr",ky sipas juve qenka argument!!!!
I.Tregoni emrat e vrasėsit dhe tė vrarit,t'a dim pėr kė flet..apo ē'ėshtė mė e rėndėsishmja a ka fakte mbi kėtė???!
II.Kush,cila fe thotė pėr njerėzimin ashtu dhe nėse thotė silleni argumentin se thotė...FOL KONKRETISHT BURR I DHEUT!!
PAQE!
Jo mer fyell krishterimi dhe iluminizmi luftuan njeri tjetrin me shekuj.
Iluminizmi lindi ne popuj te krishtere, por ishte armiku kryesor i krishterimit. Ai qe e gjunjezoi me teper se 5 Islama e 200 Allaha, pra truri dhe penda.
Sot Krishtermi eshte i iluminuar, i shkencetarizuar. Jo maksimalisht, por ne nje shkalle te larte. Nje shkalle qe ben vendet e krishtera te kene tejkaluar vendet e feve tjera me vitdrite pernga arritjet shkencore.
Lum trupi yt per ate tru te lehte qe e ban. Paramendo cka t'gjen me ta operu trurin tim, te leshojne kembet menjehere.![]()
Chino, po tė ecim me atė lloj "metri" qė pėrdor Ti atėhere i bie qė budizmi tė jetė mė i pėrputhshėm me shkencėn sepse vendet e tyre janė mė tė zhvilluar!!
Shkencėn e ēon pėrpara paraja shoku.![]()
Vendet budiste jane me te zhvilluara se ato te krishtera?
Thuaj ndonje shembull se e vura llupen e vogel ne altas dhe nuk pashe vende te tilla. : D
Kjo qe them une eshte nje nga menyrat si mund te krahasosh. I merr vendet e krishtera, i krahason me ato te feve tjera dhe e gjen nje aspekt te krahasimit. Cilen njesi matese supozon ti per krahasim?
E con paraja perpara, por Zoti i ashper e stagnon perkunder te parase. Kur shkruan ne Kuran se Allahu e krijoi Gjithesine, dhe ai qe dyshon kete gje, eshte jobesimtar, dhe ai qe eshet jobesimtar duhet te denohet ne kete jete dhe ne ate jeten tjeter, pyetja se shkencore "Si u krijua gjithesia?" per nje musliman ka vdekur akoma pa lindur. Vec nje shembull prej afro 5 milioneve ky.
Une shume mire e di se per ēfare debatoj une, por nuk e di se per ēfare derdellit ti!!! Pash Allahun e harapeve, shpjegoje perpara te gjitheve ketu se per ēfare po debaton kunder meje dhe une do te pranoj perpara gjithe forumit se ti nuk je tunxh Stambolli.....madje do te them se perdor edhe logjiken.....(sa per mizat ne dhalle, pyet Muhamedin se ēfare thote per mizat)
Jarigas
Po po lindi nga Kisha , dhe ai qe nuk ishte i iluminuar drejte e ne furre te druve , bente ftofte ateher dhe kishin mungese te druve , keshtu qe ata jo te iluminuarit bejshin sakrifica per te madhin Jezus , apo thene me mire per te madhin Dielle .
Po qe sot kisha eshte e shkencetarizuar , kjo meriton nje cmime per shakan me te lezetshme nga nje trupeshke si puna jote .
Ketu ke te drejte se do te cuditesha nga truri yt , sepse ske fare dhe kjo do beje bum neper qarqet shkencore![]()
Krijoni Kontakt