Close

Rezultati i Sondazhit: Cila fe eshte me e perafert me shkencen moderne ?

Votues
69. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FEJA ISLAME

54 78.26%
  • FEJA KRISTIJANE

4 5.80%
  • FEJA CIFUTE ( JUDAIZMI )

4 5.80%
  • BUDIZMI

1 1.45%
  • HINDUIZMI

1 1.45%
  • TE TJERA

5 7.25%
Faqja 32 prej 41 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 401
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Na rrofsh mua dhe gjithe islamikeve mor katunar .

Po kristinianet Jesusi pi merrke ne krah edhe pi dergojke atje .

Po ske faj ti kur te lene me hy me gjithe cfare niku ketu .
    Skam ca me ju rru se ju skini sen vllau i jem.. kur te paret e tuje jane kane te krishter dicka kane pase po tani qe jeni ba musliman jau presin lucin kesh me ju ba synet e me ju ba muslimane te forte e te mire.. ahahaha kshtu qe ky problem nuk qendron.. Jo jo ska lidhje Jezusi. Aroplanet i kane ndertu mendjet e ndritura te perendimit kurse ju pedofilat muhamediane shkoni e i hidhni ne ere.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Nikk Lexo Postimin
    Skam ca me ju rru se ju skini sen vllau i jem.. kur te paret e tuje jane kane te krishter dicka kane pase po tani qe jeni ba musliman jau presin lucin kesh me ju ba synet e me ju ba muslimane te forte e te mire.. ahahaha kshtu qe ky problem nuk qendron.. Jo jo ska lidhje Jezusi. Aroplanet i kane ndertu mendjet e ndritura te perendimit kurse ju pedofilat muhamediane shkoni e i hidhni ne ere.
    O injorant sme rruhet as per kristinian as per musliman , por menjet e ndritura skan zbrit prej bibles apo kuranit po prej shkences , por ske faj sepse e paske koken antimusliman dhe kristinian .

Ke vetem 15 postime dhe te gjitha duke ofendu te tjeret , ty sa me shpejt duhet me ti dhane udht .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Na rrofsh mua dhe gjithe islamikeve mor katunar .

Po kristinianet Jesusi pi merrke ne krah edhe pi dergojke atje .

Po ske faj ti kur te lene me hy me gjithe cfare niku ketu .
    Ai ki pa qysh kane ardhe ushtart turq atje ne Vushtri tu jau pre lucat fmive me zhilet.. a turqit e flliqt..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    O injorant sme rruhet as per kristinian as per musliman , por menjet e ndritura skan zbrit prej bibles apo kuranit po prej shkences , por ske faj sepse e paske koken antimusliman dhe kristinian .

Ke vetem 15 postime dhe te gjitha duke ofendu te tjeret , ty sa me shpejt duhet me ti dhane udht .
    Une anti-musliman ? Nuk eshte fare e verte. Une jam thjesht anti-injorant. Dhe duke pare budalliqet qe shkruve ti nuk rrezistova pa te kthyer pergjigje.... po mos u merr me postimet e mia ti.. shiko faktet..fakte flasin jo 15 postimet e mia.. Per mu te thuash te verteten eshte nder dhe krenari ndersa per ty te kritikosh anti-shqiptaret e filo-turqit eshte mekat dhe injorance. Kjo eshte diferenca mes meje dhe teje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62

Ty spo te rruhet as per kristian as per musliman... po siper fillove duke mbrojt kuranin a thua vetes eshte kurani libri i fizikes.. po ik ore futja vrapit.. une biblen se permenda fare..biles thashe se eshte plot budalliqe.. po te nxjerresh kuranin si liber shkencor kjo eshte cmenduri.. pastaj te djeg ty apo ste djeg te gjithe e dime se shpikjet me te medha e me te rendesishme jane bere ne europe e amerike...dy continente me shumice kristiane.. ke inat e thuaj hakun

Pastaj kush e di pse dy vendet me shumice muslimane jane dy vendet me te prapambetura te europes.. shqipria dhe kosova.. hajde shpjegoje ti tani me shurrat e kuranit kete fenomen.. ja te sjell edhe bosnjen tju beje shoqeri... edhe pse bosnja eshte mbi 50 % kroat e serbe.. e 50% boshnjake muslimane..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nikk : 16-08-2011 mė 09:20

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Une anti-musliman ? Nuk eshte fare e verte. Une jam thjesht anti-injorant. Dhe duke pare budalliqet qe shkruve ti nuk rrezistova pa te kthyer pergjigje.... po mos u merr me postimet e mia ti.. shiko faktet..fakte flasin jo 15 postimet e mia.. Per mu te thuash te verteten eshte nder dhe krenari ndersa per ty te kritikosh anti-shqiptaret e filo-turqit eshte mekat dhe injorance. Kjo eshte diferenca mes meje dhe teje.
    Po cfare fakte flet o hut ??

Po ti pse si flet per kohen kur Kisha bashke me gjithe kristinianet djegshin ne furre te druve vetem pse jepshin fakte se Toka nuk eshte qendra e Galaktikes ?? Apo per Dark Age ? Keto nuk i shkaktoi as Budizmi as Islami por kisha juaj e dashur .
    Nuk mbulohet m*ti me sh*rre jo .

Edhe zbulimet qe jane bere ne tokat "kristiniane" nuk jane bere fal Bibles apo besimit sepse keto shtete jane laike dhe skane te bejne fare me fe , dhe faktet e tua shumezohen me 0.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ty spo te rruhet as per kristian as per musliman... po siper fillove duke mbrojt kuranin a thua vetes eshte kurani libri i fizikes.. po ik ore futja vrapit.. une biblen se permenda fare..biles thashe se eshte plot budalliqe.. po te nxjerresh kuranin si liber shkencor kjo eshte cmenduri.. pastaj te djeg ty apo ste djeg te gjithe e dime se shpikjet me te medha e me te rendesishme jane bere ne europe e amerike...dy continente me shumice kristiane.. ke inat e thuaj hakun

Pastaj kush e di pse dy vendet me shumice muslimane jane dy vendet me te prapambetura te europes.. shqipria dhe kosova.. hajde shpjegoje ti tani me shurrat e kuranit kete fenomen.. ja te sjell edhe bosnjen tju beje shoqeri... edhe pse bosnja eshte mbi 50 % kroat e serbe.. e 50% boshnjake muslimane..
    Qe qenke i hupt kete e mora vesh , por qe nuk shef kete sma murr mendja .

Ku shef qe mbrojta Kur'anin apo dikend tjeter ?? Une te thash hjek kristinianet dhe zbulimet me te medha i kane bere Angostiket dhe Ateistet . Por ti kceve si speci npasul pff

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Po cfare fakte flet o hut ??

Po ti pse si flet per kohen kur Kisha bashke me gjithe kristinianet djegshin ne furre te druve vetem pse jepshin fakte se Toka nuk eshte qendra e Galaktikes ?? Apo per Dark Age ? Keto nuk i shkaktoi as Budizmi as Islami por kisha juaj e dashur .
    Nuk mbulohet m*ti me sh*rre jo .

Edhe zbulimet qe jane bere ne tokat "kristiniane" nuk jane bere fal Bibles apo besimit sepse keto shtete jane laike dhe skane te bejne fare me fe , dhe faktet e tua shumezohen me 0.
    Po pra ne tokat kristiane kush jetonte budistat apo muslimanet ?? More a je ne vete ti.. ne tokat kristiane jetonin kristiane dhe shpikjet e benin kristianet... nuk jam duke fole per mesjeten e as per kishen qe digjte njerzit ne zjarr se ishin kunder ideve te saj por jam duke thene se te sjellesh kuranin ktu si liber shkencor kjo eshte cmenduri... pastaj mesjeta ka qene para gati 1000 vjetve per kristianet kurse per muslimanet mesjeta eshte ne 2011... beje pak diferencen zotri nqs ke bere ndonje here matematike ne shkolle... muslimanet ne vend te zhvillohen po ecen mbrapa.. kjo eshte gjeja me e keqe qe egziston .. te ecesh mbrapa.. te regredosh..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Qe qenke i hupt kete e mora vesh , por qe nuk shef kete sma murr mendja .

Ku shef qe mbrojta Kur'anin apo dikend tjeter ?? Une te thash hjek kristinianet dhe zbulimet me te medha i kane bere Angostiket dhe Ateistet . Por ti kceve si speci npasul pff
    xnxnxnnxnxxnx i dryshove fjalt tash a ??

qere ca shkrove me siper : Jane pikerishte kristinianet qe kane lene boten 1000 vjet prapa , nuk harrohet kjo pune .

Ky eshte traplliku me i madh qe kam degju ndonje here ne jeten time. Te thuash se kristianet kane lene boten 1000 vjet mbrapa vetem nga goja e nje injoranti mund ta degjosh.. ti do me krahasu makinat...arroplanat...telefonat e shume e shume shpikje te tjera me brrockullat qe shkruhen ne Kuran ? Jo more zotri une sta pranoj.. masandej ti mendo cka te duash.. Ne fillim kultura greko-rromake e me pas ajo europiane kane qene ne qendren e vemendjes ne te gjithe rruzullin toksor.. po arabvet sjau ka rrase kush kurre as per dituri as per sen.. njerez qe kane nafte plot e shkojne e jetojne si qent.. vec prej injorances e kane..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    7
    Ve^te Sondazhi Tregon Se Cila Fe Eshte Ne Perputhshmeri Ne Shkencen ,bile Islami Eshte Edhe Para Shkences Sepse Shkenca Zbulon Ate Qe Thote Kurani Para 1400 Vjeteve ,e Sa Per Ca Prototipa Qe Flasin Perlla Ne Forum Sna Han Palla Hiq

Faqja 32 prej 41 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •