Silli ate po kerkoj e une qe te sillni po asnjeri spo ben mukahet te sjelle
Nuh....
Ai ishte nje shembull matematike plus qe nuk dilte i sakte por kurani o dicka e ndertuar nga vezhgimet e bera dhe nga arsyetimi po asnje gje e kuranit nuk eshte e vertetuar nga muhamedi qe te tregoje fakte edhe shkence por thjesht eshte baze vrojtimesh edhe histori te paramenduara
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
...o djem, pse lodheni kaq shume ???.......edhe ata muslimanet qe me "kuriozitete" te kuranit mendojn se deshmojn dicka e kane ne te njejten shkalle dallash si ju qe perpiqeni te pohoni te kunderten !!!, une e kam cek ne shumicen e rasteve me ironi dhe sarkazem, por ne fakt islami e ka inkurajuar muslimanin te kerkoje dijen, ki eshte mesazhi qe duhet ta shohem dhe ta marrim ne dobi tonen, kuptohet, kush don......kurse perputhshmeria e disa te dhenave ne ajetet kuranore me shkencen nuk e vertetojn ose mbivleresojn autenticitetin apo "vertetesine" e kuranit si fjale e Allahut, dhe assesi, kete e them kategorikisht, nuk qendrojn aty, qe jomuslimani ta lexoj, dhe te bindet, perkundrazi, cdo ajet i kuranit, cdo keshille ne te, cdo udhezim dhe cdo qortim i dedikohet kryekeput MUSLIMANIT.
Ai musliman qe e pret me ajete kuranore te vertetoje fene e vet, ai nuk e paska kuptuar ate, dhe se nese neser ja shet dikush budizmin me bindshem, ai pa dyshim do ta shoqeroje ate. Ketu eshte gjith misteri. Prandaj, duhet kjo teme te mbyllet, qe mos vazhdojn polemikat e kota....
Kurse une dhe ju bashkarisht me mua, duhet nga keto shkrime qe jane bere ketu te kerkojm ate qe na bashkonte....qofte vetem gjuha ajo pike....nese nuk gjejme asnje pike qe na bashkon, atehere kemi harxhuar per kote gjith kete energji....
tung
albanish by nature
....zvicra, ashtu eshte, kurani eshte kryekeput i dedikuar MUSLIMANIT....kurse imanin Allahu va ndane njerezve, ajo nuk eshte detye e jona, andej nuk i kuptoj aspak muslimanet, perse miren me kesish avanturash, kur ata nuk jane per kete qellim.....qellimi i tyre u pa, dhe i inkurajoj muslimanet te spikaten dhe arrijten te mbajne flamurin e dijes per nje periudhe maramendese.........nese argumentohet me islam, atehere vetem me meritat e muslimaneve.....me fakte, me rezulltate.....cfare kurioziteti, hapesi me siguri e ka patur ndermend mu kete qe e shkruaj, kurse derdellitjet i dhane ate kahje qe i jepet, kur fillojn te maten dardhat me mollat...
selam
albanish by nature
Nuk egziston ne asnje librari perendimore!!!
Cfare do te pinin Tony, uje a??!!....ahahahahhah....e ke tepruar ndonjehere te piret e ujit ti Tony??!!....ahahahahah....ēfare urtesie kta harapet mer jahu!!!!Alkooli si pakicė si shumicė bėn dėm. Ndėrsa sa i pėrket tepėrimit mos e vodhe nga Kur'ani sepse ėshtė pėrmendur para mėse 1400 vitesh,Allahu Lavdiplotė thotė: O bijtė e Ademit, vishuni bukur pėr ēdo namaz (lutje), hani dhe pini e mos e teproni, pse Ai (All-llahu) nuk i do ata qė e teprojnė (shkapėrderdhnin). [El-A`raf,31]
Ne Youtube ka lloj-lloj hajvani qe flet, kelthet, qan e kendon, thote gjithēka dhe te kunderten e gjithēkaje.......me sill nje varg kuranor qe perputhet me shkencen moderne!!!Ka publikuar a nuk e pe nė 'youtube',ata u pajtuan njėzėri qė tė vėrtetat shkencore pėrputhen me varget kur'anore...mirpo sa mirė thotė All-llahu:"Shembulli i (i thirrėsit tė) atyre qė nuk besuan ėshtė sikurse i atij (bariut) qė u lėshon britmė atyre (bagėtive) qė nuk dėgjojnė tjetėr vetėm se britmė e zė (e nuk kuptojnė). Ata janė tė shurdhėr, memecė e tė verbėr, ata nuk kuptojnė. "[Bekare 171].
Cfare konfirmuan, qe nje analfabet nuk mund t'i kishe shkruar ato gjera??? Po kete e thote kushdo qe k ady pupla mend .....kjo do te thote vetem se Muhamedi nuk ishte analfabet dhe se ato qe shkroi ne Kuran i kishte mesuar nga te tjeret e plus i shtoi tere epshet e veta!!!Ata ishin shumė profesor univeritetesh qė konfirmuan atė qė konfirmuan,prandaj ecni e shkollohuni juve se iu bėn mė mirė.
Kurse pėr 'Galenin e Pergamonit' flasim mė vonė,sepse tema ėshtė qė ju paskeni aftėsi t'i mboshtni thėniet dhe tė bėmat e atyre shkencėtareve.
PAQE!
Jarigas
.....nuk deshmon i akzuari, o lesh i ndauket....por ata qe akuzojn.....ja pra, une te akuzoj per "fundamentalizem te krishtere".....dhe njekohesisht ti sjelli edhe deshmite per kete:
....elementet e "fundamentalizmit" i ke ne gjuhen qe perdore...qe eshte "nencmuese" dhe "nenvleresuese", qe eshte "ofenduese", kursi kulmi i deshmise eshte, keqperdorimi i argumenteve te huaja per ceshtjen tende....pra, argumenton kunder islamit me argumente "jokishtare"....a nuk eshte kjo turp `???....apo ta quajm me sakte "fukarallek" ???...
Shuj tash se te bej edhe me horr se sa te kam bere.....
tungi
albanish by nature
Krijoni Kontakt