...o gazi, me pak fjale, ti nuk je kompetent te flasish as ne minimum mbi islamin, perpos me argumentet qe te lene ta perqafosh feene tjeter.......mos i vazhdo onanimet mendore, se je bajat......per ta leshuar islamin dhe perqafuar nje fe tjeter duhet qe mos e njohesh fare islamin......kurse kulmi i "francuzizmit" eshte te pohosh se kinse paske qen "musliman"......ti me nenen nuk keni qen musliman kurre, por thjesht njerez "pa kulture"....e ate mungese e keni mbush me "kulture te krishtere" ngase ajo ju "ekspozohet" tan diten ne mediume......
Gezohu o gazmend kodoshi, se edhe une gezohem per teje, gezohem qe se pari her ne jeten tende te mjerueshme paske gjet "kulture" dhe me kete "orientim" per jeten e metejshme....me rrendesi eshte qe te dini, se dicka do ta prij kete jete, e nuk de asgjesoheni ne univerz si energji....edhe muslimanet kane jetuar "allafranga", natyrisht, ata qe e kane patur jorganin te gjat sa eshte dashur....ata qe kan qen "cullaka" e kan perqafu "the next best" mundesi per ti ik fukarallekut shpirterore dhe material....kur te them se "shniclla" eshte nje prej "argumenteve" nuk me beson....
tungi
albanish by nature
...ahahahahahah, prandaj te ve gjithmone me shpatulla pas nuri, sepse nuk jam kompetent......imagjino pak sikur te isha......
...thuhet "onanizmat", Tunxh!!....mos i vazhdo onanimet mendore, se je bajat...
...ose ta njoh fare mire!! Sipas logjikes tende, edhe ata qe lene krishterimin, nuk e njohin aspak ate!!!.....e medemek, ata qe jane kunder nazizmit, nuk e njohin aspak ate...!!! Logjike harapi.....pffffff.........per ta leshuar islamin dhe perqafuar nje fe tjeter duhet qe mos e njohesh fare islamin...
...po, njerez pa kulture harapi, (edhe pse me mbeturina turku), ashtu si shumica e myslimaneve ne Shqiperi......e jam krenar qe pata guximin te hap syte dhe te veproj sipas bindjes time, edhe pse ne kundershtim me shumicen e rrethit tim familjar...!!!....logjet e tua, s'kane peshe ne kete rast...!...kurse kulmi i "francuzizmit" eshte te pohosh se kinse paske qen "musliman"......ti me nenen nuk keni qen musliman kurre, por thjesht njerez "pa kulture"....e ate mungese e keni mbush me "kulture te krishtere" ngase ajo ju "ekspozohet" tan diten ne mediume......
...thuhet : "gezohem per ty"....plasa duke t'msu.......!Gezohu o gazmend kodoshi, se edhe une gezohem per teje,
Ku e kuptove ti derri i malokut me kulture "gjermane" qe jeta ime na qenka e mjerueshme, ti qe s'kupton as veten tende??!!Shko ere fshi qyrrat ne xhamine e sulltanit......rrace turku....gezohem qe se pari her ne jeten tende te mjerueshme paske gjet "kulture" dhe me kete "orientim" per jeten e metejshme..
....ahahahahahah....o Tunxh, ti ke shkel mer jahu....shko ke hoxha t'shkruj naj sen se hike per lesh harapi, hike.....ahahahahahaha...!..me rrendesi eshte qe te dini, se dicka do ta prij kete jete, e nuk de asgjesoheni ne univerz si energji....edhe muslimanet kane jetuar "allafranga", natyrisht, ata qe e kane patur jorganin te gjat sa eshte dashur....ata qe kan qen "cullaka" e kan perqafu "the next best" mundesi per ti ik fukarallekut shpirterore dhe material....kur te them se "shniclla" eshte nje prej "argumenteve" nuk me beson....
Jarigas
....gazi, numeroj tash "hahajat" dhe "hihijat" dhe me thuaj se nuk je qeni i rrahur ???....pikerisht, ne kundershtim me "familjen"....argumenti "shnicell" eshte me i madh se argumenti "familje".....
Paramendo gazi, te kishin konvertuar "njerezit" aq "bindshem" sic e ke bere ti....vallahi, sot edhe vjena do te ish muslimane....
...kur te them se je per mjerim, nuk me beson.....kur te them se je pa kulture, nuk me beson...........kur te them se nuk je shqiptare, nuk me beson.....
Kurse ti i mban te gjitha tiparet e nje njeriu te pakulturuar dhe antikombetare.
Deshmom se je njeri me kulture, dhe thuaj, une i duan "njerezit" ashtu sic jane.
Deshmom se je kombetare, dhe thuaj, shqiptaret jane popull musliman.
tungi
albanish by nature
Kur'ani ėshtė libri nė tė cilin mund tė gjeni shumė tė vėrteta shkencore,madje tė argumentuara nga shkencėtarėt mė bashkohorė duke u mbėshtetur nė zbulimet e fundit.
..urtesi islamike apo harape??!!
Epo ti s'je Muhamedi e une s'ja beduin qe t'i besoj ēdo gomarlleku qe te nxjerr qenefi......!...kur te them se je per mjerim, nuk me beson.....kur te them se je pa kulture, nuk me beson...........kur te them se nuk je shqiptare, nuk me beson.....
Deshmome qe s'je idiot islamik!!!Kurse ti i mban te gjitha tiparet e nje njeriu te pakulturuar dhe antikombetare.
Deshmom se je njeri me kulture, dhe thuaj, une i duan "njerezit" ashtu sic jane.
Deshmom se je kombetare, dhe thuaj, shqiptaret jane popull musliman.
Jarigas
Kur ishim nė shkollė, kjo thėnje u patė bėrė bozė e herė limunade!
Po duhej ta ta mėsonim sepse e patė thėnė Ajnshtajni, sinonimi i
pagabueshmėrisė!
Edhe ti, qė e the: je i sigurtė pėr ketė se ashtu ėshtė, apo e thua pse e ka
thėnė Ajnshtajni, se kur e thot Ajnshtajni topi se lėviz?
Mos mė thuaj se kjo ėshtė e vėrtetuar!
Nė anėn tjetėr, po tė njėjtit, thonė se gjithėēka ėshtė krijuar nga asgjėja,
dhe ajo automatikisht pjell pyetjen: "nėse asgjė, nuk zhduket as krijohet,
atėherė nga erdhi gjithė kjo masė?"
Kjo e njėjta thėnje, kur thot se asgjė nuk zhduket, bėn tė pamundur
zhdukjen e Universit, ēka don tė thotė se Universi do tė ekzistojė pėrherė,
edhepse ajo nuk ka ekzistuar pėrherė! Njė fillim PO, por njė fund JO,
diēka e paparamendueshme!
Sidoqoftė kur tė kėrkova tė ma skjarosh atė zhduket, mendova
pėr kėtė lartė ku thua se zhduket, ndersa nė postimin e dytė
thua se " asgjė nuk zhduket, as krijohet ( bile nė postimin e parė
thua edhe krijohet)!
Unė e dij se askush s'mund t'e mbaj mend tė gjithė ēfarė flet
gojarisht, mirėpo kur shkruan, besoj se ka njė parashikim mė tė mirė
tė diskutimit dhe nuk do tė duhej tė flitej herė pėr lisa e herė pėr fshisa!
Dhe nė fund , tė rallėt janė ata qė pėrdorin edhe vula nė fund tė postimeve tė veta: Shpresoj qe e ke kuptu...
asnje fe nuk perputhet me shkencen perderisa mbeshtetet ne besim te verber, pa prova.
shkenca ecen perpara me eksperiment.
por truri i hapesit te temes nuk e thith dot kete.
Krijoni Kontakt