Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    vetem nje idiot e pengon rregjistrim e popullit edhe te fes
    sala ka te drejt duhet bere rregjistrimi

FEJA E SHQIPTARIT ESHTE KRISTIANIZMI KUSH NUK BESON THOT SHQIPTARIA

POR JO MYSLIMAN [TURQ]
    RROFTE SHQIPERIA

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Do te cuditesha te ndegjoja ndonje gje te mencur nga ky gyp,keshtu...cfardo thote,verteton se IQ-un e ka me te vogel se numrin e kepuces qe mbath.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Nuk eshte as hera e pare as e fundit qe kryeministri yne flet me gjeneralizime , kam pershtypjen qe ai po piketon dike tjeter. Referimi ndaj ateisteve mund te kuptohet edhe si referim ndaj komunisteve :P. Gjithsesi, ky lajm ska te beje fare me Ateizmin ... ose te pakten une nuk e kuptoj si te tille. Besoj, dhe jam 100% i sigurt qe kesaj rradhe z. Berisha nuk gjeti shenjen ku te gjuaj kollaj
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    more ti ske nevoj me me kallxu mu se sa % e shqiptarve jan besimtar se e di fort mir.

ju muslimnat thoni se shqipria asht 70-80% musliman. se di cka do thon kur te dalin vec 10-20%
    O derjans,un jam i ftuar te marr pjes ne komisijon qeveritar ne shqipri,dhe nese vendosi te marr pjes,un do te angazhohem qe me saktesi te percjelli strukturen fetare ne shqipri ,pa manipulime fetare ,dote jem i perpiket ne saktesin e se vertetes ...mos ke brenga ti dhe askush lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Kryeministri Sali Berisha ka thyer më në fund heshtjen në lidhje me regjistrimin e popullsisë mbi baza etnike dhe fetare. “Regjistrimi i popullatës dhe i pasurisë së shqiptarëve përbën një akt madhor...”, theksoi kryeministri Sali Berisha në mbledhjen e qeverisë, pas miratimit nga Parlamenti të ligjit mbi regjistrimin e popullsisë mbi baza etnike dhe fetare dhe jo vetëm.

Berisha u ndal gjatë tek regjistrimi i banesave dhe pasurive të qytetarëve shqiptarë, çka sipas tij, kësaj here ky regjistrim është ndryshe nga herët e tjera për shkak të zhvillimit të Shqipërisë.

“Ky regjistrim realisht ka një rëndësi të veçantë, ndofta më të madhe se shumë e shumë regjistrime të tjera të bëra më parë. Sefte, në historinë e këtij vendi qytetarët shqiptarët regjistrohen si qytetar të një Shqipërie tjetër, me të ardhura të mesme dhe të larta, të një Shqipërie që nuk është më streha e varfnorëve. Ky regjistrim bëhet në një realitet tërësisht të ri dhe pozitiv. Do të regjistrohet Shqipëria, e cila gjatë kësaj dekade ka shënuar arritje shumë të mëdha”, theksoi Berisha.

Më pas, ai hodhi akuza të ashpra ndaj të gjithë atyre që kundërshtojnë këtë vendim. “Ju garantoj se shtyrja e regjistrimit për në vjeshtë ju garantoj se nuk ka asnjë lidhje me klithmat mjerane të disa individëve, të cilët me interesat e tyre vetjake, vënë në dyshim identitetin e shqiptarëve. Lidhja e vetme është që shtyrja u bë për shkak të fushatës”, tha Berisha.

“Ata të cilët përpiqen kanë fatkeqësinë të kenë lindur pa identitet. Ky komb nuk ka vuajtur, dhe nuk do të vuaj për identitetin. Shqiptarët për këta mjeranë kanë qenë shqiptarë kur s’kanë pasur alfabet, kanë qenë shqiptarë kur kanë pasur pushimet më barbare që kanë synuar t’i shfarosin. Shqiptarët kanë mbetur të tillë duke jetuar nën perandori për mijëra vjet. Dy gjëra kanë pasur: Zotin dhe identitetin”, vijoi ai.

“Ç’janë këta që derdhin lot krokodili se po na cenohet identiteti? Janë njerëz me utilencë identitare. Këta janë mjeranë e ateist që kanë frikë Zotin. Sepse ata që besojnë Zotin, bashkohen me motrat dhe vëllezërit e tyre pavarësisht besimit fetar. Nuk mundet që ateistët që kanë tmerr Zotin të diktojnë, se cila qenka ana negative për të shkruar besimin e tij. Çdo shqiptar është krenar me fenë dhe identitetin e tyre. Ata përdhosin Kushtetutën dhe postin e tyre. Janë më të mjerë se çakejtë e tyre, sepse çakejtë të paktën lehin, kurse ata fshehin fytyrën”, vijoi Berisha. /start/
    O Kalo me "S"!
    Per asnjeren fe nuk mjafton qe "ta kene pasur Zotin" per te mos qene ateiste. Sipas Islamit duhet ta kene pasur teresine e Kuranit dhe Haditeve. Perndryshe kane qene ateiste. Sipas Katolicizmit dhe Ortodoksise duhet ta kete pasur Biblen dhe Kanunet Kishtare. Perndryshe kane qene ateiste.

O Sal i nderue!
    Alfabetin e fese me pas mesue
    Do kishe kuptue
    Se kur Bibles/Kuranit fjalen
    me Kushtetute ia ke shkurtue
    Je ateistesue!

Ku t'jesh n'gjendje ti mi kuptue
    Kur si Kurani, si Bibla t'u kane diktue!

O Sal i shkelqye
    Lum ne per tye!
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 22-07-2011 më 04:50

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga policia911 Lexo Postimin

POR JO MYSLIMAN [TURQ]

Mos je ka bon hajgare pash zotin ??

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019

POR JO MYSLIMAN [TURQ]
    Kush ta tha kte zerat qe degjon apo Vatikani
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

POR JO MYSLIMAN [TURQ]

or zoti policman ....FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

nuk bwsoj se qendron problemi te feja qe do deklaroj cdo shqiptar ( ta mbajn e te gezojn kedo fe e besim qe kan )....ceshtja eshte se greqia ka 20 vjet qe paguan mijra shqiptar qe te shkruhen grek e ja ku erdhi dita

MOS U BENI NAIV E HAPNI SYTE , SE PROBLEMI JON NUK ESHTE FEJA POR GREQIA

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

POR JO MYSLIMAN [TURQ]
    Edhe une mendoj keshtu. Feja origjinale shqiptare eshte ateizmi, pastaj paganizmi, pastaj krishterimi, pastaj islami.

Ne relacion me paganizmin, ateizmi eshte feja shqiptare. Ne relacion me krishterimin, paganizmi eshte feja shqiptare. Ne relacion me islamin, krishterimi eshte feja shqiptare.

Pasi qe sot relacioni me i perhapur eshte relacioni krishterim-islam, feja e shqiptarit eshte krishterimi. Kush nuk pajtohet me kete gje, pra kush eshte ateist, thote (dhe ka te drejte te thote) se feja e shqiptarit eshte ateizmi. Kur thua se ateizmi eshte feja e shqiptarit, eshte e njejta sikur kur thua feja e shqiptarit eshte shqiptaria.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •