Po Gostivar cfare njerez jeni allahile?, ti ke ndonje dallim prej gabeli?, a nuk ishe ti ai qe thoshe nuk shkoj aeroport asnjehere (behet fjale per amerike), sepse grujes time me ane te aparateve te kontrollit ja shikojne organet gjenitale LOL "trillim deluzional" tipik, , ik mer bal, katunar i prapambetur. Shih cfare paragjykimesh ben, taman njeri i c'nderum je koke e kembe.
KY SAL MATRAPAZI , vetem per te ngaterru dynjan eshte
kujt i plasi se po shkruhen shqiptaret musliman, katolik, ortodoks e protestante e jehovaj......ceshtja eshte te mos shkruhen grek per 350 euro pension
se po ben kete gje nk do jet e larget dita qe te kerkojn edhe autonomi
mgjt asgej nuk me cudit nga ty zoti SAL.....si gjithmone vegel e grekeve
Nuk e di si te pergjigjem, por besoj se si ateist duhet te ndjehem i ofenduar :P
Me sa kom vu re une, Tosqit(ne pergjithsi) jon kundra regjistrimit te kombesise,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dhe me sa kuptoj une arsyja osht se lind pyetja:
Ku ndryshon nji Vlonjat nga nji Himariot????????? (nga ana kultures etnike)
Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 20-07-2011 më 19:47
s`duhet pase frike nga e verteta
le ta marim vesh sa greke ka tek ne, sa rumun, sa myslimane, sa ateiste
edhe bota do na njohe me mire
ty mer mik te ka cu sala ne forum me duket !!!!!!!!!!!!!!!
hiqi pensionin grek himarioteve e gjith bregut e pastaj bej rregjistrim , na kan dal vorioepirot edhe nga borshi qe jan e mysliman
do ta marresh vesh se sa grek ka shqiperiA?????? jepi gjith arvanitesave ne greqi nga 500 euro ne muaj e co salen te rregjistroj edhe greqin
ti kaq naiv je apo PARTIA E SALA MBI TE GJITHA ?????
nuk e duem regjistrimin, shqiptart i njeh Allahu, s'asht e nevojshme me i njoh greki
Nuk e kuptoj pse bën kaq bujë ky regjistrimi.
Mua me duket krejt normale qe në regjistrim të popullatës, të merren sa më shumë të dhëna, përfshirë këtu edhe kombësinë dhe religjionin, bile si më krysore. Çdo kush ka të drejt të deklarohet ashtu si e ndjen veten.
Dhe në fakt, po ta mendoni më thell, nëse një shqiptar deklarohet si grek o bullgarë, ka lehtësuar kështu procesin e njohjes së shqiptarëve të vërtet nga tradhëtarët! :-D
Cka i ha Ateisteve more cka thote Sala loooooooooooooool
Krijoni Kontakt