Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sa vite ne forum duke debatuar fene dhe akoma gja nuk ke kuptuar nga feja !!!

Sa per info ku ka fe ne Shqiperi ?!!! Ndoshta nje 5 % ose 10 % shum shum mund te jene fetar, ndersa te tjeret jane ATEISTA interesxhi qe per pune parash jo qe shesin fene e tyre, por shesin edhe nderin e tyre ( e kam fjalen jane ne gjendje te shesin nenat , grat motrat e tyre etj etj ) !!!
    Dhe sa per info kam studjuar ne shqiperi dhe nuk trilloj kur e them kete.

Shiko mire se cfar njohurish fetare me tregojne keta te ashtuquajturit "krishtere " nga ana e shqiperise!!! Per vec dy a tre kokrave qe njohin fene e tyre , te tjeret jane TABULLARASA , jane krishter pasi sot "moda" ka ardh ashtu , per me qene europian , duhet me qene i krishter ( grek ) !!!

E njejta vlen edhe per shqipater musliman nga ana e shqiperise, pervec disave , ne numer shum i vogel qe njohin fene e tyre te tjeret jane TABULLARASA.
    Shumica e shqiareve musliman qe mbrojne fene islame ketu shqiptare te trojeve te Maqedonise dhe Kosoves.

Andaj sa i perket regjstrimit, Berisha fol te verteten kur thot se ateistat nuk duan te behet regjistrimi fetar, ngase VETE AI ESHTE NJE ATEIST!!
    Kabineti i tij eshte ateist, bile biles 90% i shqiperise eshte ateist!!!!

GV_USA

more ti ske nevoj me me kallxu mu se sa % e shqiptarve jan besimtar se e di fort mir.

ju muslimnat thoni se shqipria asht 70-80% musliman. se di cka do thon kur te dalin vec 10-20%
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sa vite ne forum duke debatuar fene dhe akoma gja nuk ke kuptuar nga feja !!!

Sa per info ku ka fe ne Shqiperi ?!!! Ndoshta nje 5 % ose 10 % shum shum mund te jene fetar, ndersa te tjeret jane ATEISTA interesxhi qe per pune parash jo qe shesin fene e tyre, por shesin edhe nderin e tyre ( e kam fjalen jane ne gjendje te shesin nenat , grat motrat e tyre etj etj ) !!!
    Dhe sa per info kam studjuar ne shqiperi dhe nuk trilloj kur e them kete.

GV_USA
    Po Gostivar cfare njerez jeni allahile?, ti ke ndonje dallim prej gabeli?, a nuk ishe ti ai qe thoshe nuk shkoj aeroport asnjehere (behet fjale per amerike), sepse grujes time me ane te aparateve te kontrollit ja shikojne organet gjenitale LOL "trillim deluzional" tipik, , ik mer bal, katunar i prapambetur. Shih cfare paragjykimesh ben, taman njeri i c'nderum je koke e kembe.

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    KY SAL MATRAPAZI , vetem per te ngaterru dynjan eshte
    kujt i plasi se po shkruhen shqiptaret musliman, katolik, ortodoks e protestante e jehovaj......ceshtja eshte te mos shkruhen grek per 350 euro pension

se po ben kete gje nk do jet e larget dita qe te kerkojn edhe autonomi

mgjt asgej nuk me cudit nga ty zoti SAL.....si gjithmone vegel e grekeve

Kero Maska e Remon
    Anëtarësuar
    14-07-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    36
    Nuk e di si te pergjigjem, por besoj se si ateist duhet te ndjehem i ofenduar :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Me sa kom vu re une, Tosqit(ne pergjithsi) jon kundra regjistrimit te kombesise,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dhe me sa kuptoj une arsyja osht se lind pyetja:

Ku ndryshon nji Vlonjat nga nji Himariot????????? (nga ana kultures etnike)
    Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 20-07-2011 më 19:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    s`duhet pase frike nga e verteta
    le ta marim vesh sa greke ka tek ne, sa rumun, sa myslimane, sa ateiste
    edhe bota do na njohe me mire

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    s`duhet pase frike nga e verteta
    le ta marim vesh sa greke ka tek ne, sa rumun, sa myslimane, sa ateiste
    edhe bota do na njohe me mire

ty mer mik te ka cu sala ne forum me duket !!!!!!!!!!!!!!!

hiqi pensionin grek himarioteve e gjith bregut e pastaj bej rregjistrim , na kan dal vorioepirot edhe nga borshi qe jan e mysliman

do ta marresh vesh se sa grek ka shqiperiA?????? jepi gjith arvanitesave ne greqi nga 500 euro ne muaj e co salen te rregjistroj edhe greqin

ti kaq naiv je apo PARTIA E SALA MBI TE GJITHA ?????

Aurum Venator
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    nuk e duem regjistrimin, shqiptart i njeh Allahu, s'asht e nevojshme me i njoh greki

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Nuk e kuptoj pse bën kaq bujë ky regjistrimi.
    Mua me duket krejt normale qe në regjistrim të popullatës, të merren sa më shumë të dhëna, përfshirë këtu edhe kombësinë dhe religjionin, bile si më krysore. Çdo kush ka të drejt të deklarohet ashtu si e ndjen veten.

Dhe në fakt, po ta mendoni më thell, nëse një shqiptar deklarohet si grek o bullgarë, ka lehtësuar kështu procesin e njohjes së shqiptarëve të vërtet nga tradhëtarët!
    :-D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Cka i ha Ateisteve more cka thote Sala loooooooooooooool

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •