Tre burra po qendronin para STpjetrit dhe po prisnin qe ti degjonte se kush kishte vdekur me tmerresisht para se te shkonin ne parajse.
I Pari:kisha kohe qe dyshoja per gruan se me tradhetonte dhe vendosa ta kapja ne flagrance.Keshtuvendosa te kethehesha nje dite shpejt nga puna.kur u afrova apartamentit degjova zhurmen e ujit qe po rridhte.Gruaja po bente dush.Kontrollova athe por sgjeta gje asnje gjurme.Dhe vendi i fundit ishte jashte ballkonit.
e gjeta ate bir ku*ve i varur ne parmak (borduren e ballkonit) dhe po perpiqeshe te ngjitesha.Nisa tia shkel duart por spo binte.Keshtu u futa brenda mora cekicin dhe po i thyeja gishtat. kur ai ra25 kate posht duke bertitur.por svdiq se ra mbi disa shkurre.atehere u futa brenda mora frigoriferin[1 ton]dhe pasi e vura ne parmak e shtyva dhe ra drejt mbi ate qen dhe e vrava.me vone u pendova se cfare bera dhe u futa ne dhome e qellova veten.
STPjetri e degjoj historine dhei tha te priste.
I DYTI-- une jetoja ne katin e 27 te ketij apartam dhe sapo kisha blere kete librin me ushtime fiskulture per ne mengjez.Duke shijuar djellin e mengjesit po i praktikoja ato kur papritur humba ekuilibrin dhe rashe nga parmaku.per fatin tim une rashe vetem dykate kur zgjata doren dhe kapa parmakune 1 ballkoni tjeter e po mbahesha per jet a vdekje.Kur po perpiqesha te ngjitesha 1 burre vjen dhe po me shkelte duart.une po bertisja .KUR papritur ndaloi dhe iku.kur shaqet aty me nje cekic ne dore dhe shum i inatosur po me thyente gishtat.une sdurova dhe rashe thashe se vdiqe por rashe mbi disa shkurre .Szbesoja ne fatin tim qe shpetova gjalle .por szgjati shume .Gjeja e fundit qe pashe ishte nje frigorifer gjigand qe ra mbi mua.
STpjetri e pa qe kishte dhe nja 5 kocka pa thyer dhe i thote qe te priste ...kthehet nga i 3
I TRETI--Perfytyroje kete.Je duke u fshehur,lakuriq,ne nje frigorifer dhe.................... .
Krijoni Kontakt