Close

Rezultati i Sondazhit: Cili vdiq me tmerresisht?

Votues
15. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • I PARI

2 13.33%
  • I DYTI

4 26.67%
  • I TRETI

9 60.00%
Sondazh me disa zgjedhje
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
  1. #-9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    MI,USA
    Postime
    31

Question CILI PATI VDEKJEN ME TE KEQE? Kush e gjen.

Tre burra po qendronin para STpjetrit dhe po prisnin qe ti degjonte se kush kishte vdekur me tmerresisht para se te shkonin ne parajse.

I Pari:kisha kohe qe dyshoja per gruan se me tradhetonte dhe vendosa ta kapja ne flagrance.Keshtuvendosa te kethehesha nje dite shpejt nga puna.kur u afrova apartamentit degjova zhurmen e ujit qe po rridhte.Gruaja po bente dush.Kontrollova athe por sgjeta gje asnje gjurme.Dhe vendi i fundit ishte jashte ballkonit.

e gjeta ate bir ku*ve i varur ne parmak (borduren e ballkonit) dhe po perpiqeshe te ngjitesha.Nisa tia shkel duart por spo binte.Keshtu u futa brenda mora cekicin dhe po i thyeja gishtat. kur ai ra25 kate posht duke bertitur.por svdiq se ra mbi disa shkurre.atehere u futa brenda mora frigoriferin[1 ton]dhe pasi e vura ne parmak e shtyva dhe ra drejt mbi ate qen dhe e vrava.me vone u pendova se cfare bera dhe u futa ne dhome e qellova veten.
    STPjetri e degjoj historine dhei tha te priste.

I DYTI-- une jetoja ne katin e 27 te ketij apartam dhe sapo kisha blere kete librin me ushtime fiskulture per ne mengjez.Duke shijuar djellin e mengjesit po i praktikoja ato kur papritur humba ekuilibrin dhe rashe nga parmaku.per fatin tim une rashe vetem dykate kur zgjata doren dhe kapa parmakune 1 ballkoni tjeter e po mbahesha per jet a vdekje.Kur po perpiqesha te ngjitesha 1 burre vjen dhe po me shkelte duart.une po bertisja .KUR papritur ndaloi dhe iku.kur shaqet aty me nje cekic ne dore dhe shum i inatosur po me thyente gishtat.une sdurova dhe rashe thashe se vdiqe por rashe mbi disa shkurre .Szbesoja ne fatin tim qe shpetova gjalle .por szgjati shume .Gjeja e fundit qe pashe ishte nje frigorifer gjigand qe ra mbi mua.
    STpjetri e pa qe kishte dhe nja 5 kocka pa thyer dhe i thote qe te priste ...kthehet nga i 3

I TRETI--Perfytyroje kete.Je duke u fshehur,lakuriq,ne nje frigorifer dhe.................... .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ACE_MAN : 01-03-2003 mė 14:24
    Bukė thatė dhe .....qejf pėr natė.

2. #-8
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    une them se ai qe vdiq mire e beri

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Pa linduri
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    Shtepi
    Postime
    24
    PO dihet qe i treti pati vdekjen me te keqe mire qe mbetine frigor po edhe lakuriq po deshe
    Everybody falls in love !!!!!!

Tema tė Ngjashme

1. "Vizitori" i befasishėm
    Nga biligoa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  2. Vdekja e vėrtetė dhe ajo qė vėzhgohet lidhur me vdekjen
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2007, 15:02
  3. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Ndėron jetė presidenti i Kosovės Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Te godasesh vdekjen...
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 22-04-2003, 07:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •