Cilat jane telenovelat qe ju kane lene me shume pershtypje dhe a mendoni qe telenovelat qe prodhohen tani nuk jane te mira si ato qe kane qene para disa vitesh?
Cilat jane telenovelat qe ju kane lene me shume pershtypje dhe a mendoni qe telenovelat qe prodhohen tani nuk jane te mira si ato qe kane qene para disa vitesh?
Kasandra ,Esmeralda, E sinqerta,jane edhe disa tjera nuk por nuk me kujtohen,ndersa keto 3 me kan lene pershtypje me shume..![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une s'kam pas durrim te shof asnje deri ne fund....sidomos spanjollet perralla te gjitha....![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Telenovelat ,VVVVVKKKKKK!!!! vetem per shtepiake te deshperuara.
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend.
Aq shume sa zgjasin ato, kam frike se vet aktoret e kane te veshtire te bejne dallimin e jetes se tyre reale nga ajo e ekranit.
Keta latinet ketu e bejne jeten vertet si neper telenovela me perjashtim te jetes neper ''shtepira luksoze''.![]()
Feelings change - memories don't.
Te vetmen telenovele qe kam ndjekur deri ne und ka qene KLONI me zhaden sepse me pelqenin pamjet dhe muzika ishin fantastike
E vetmja telenovele qe kam pare ka qene Paloma, diku nga viti 3 i gjimnazit....edhe e shihja nga halli sepse e shihnin te gjitha shoqet e mia e te nesermen ne shkolle s'kishte muhabet tjeterkshuqe doja s'doja duhej t'a shihja dhe une!
La vita non si spiega, si VIVE!
E vetmja (e para dhe e fundit) telenovelė qė kam pėrcjellur me vėmendje ka qenė "Dashuri dhe Tekila".
Ah Gaviota
Harrova tė pyes, pse kjo temė nė kėtė rubrikė?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga symphony : 11-05-2011 mė 13:22
Love has no limits
Krijoni Kontakt